Gawron 4 Napisano 22 Styczeń 2011 No niestety subaryna musialem jechac,ale wystarczylo hehhee. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 23 Styczeń 2011 (edytowane) Obawiam się, że dzisiaj bez banów może się nie obyć, bo na Liście Startowej jest pewien bardzo nerwowy osobnik - Busisko, więc szczególnie uważajcie na Niego w razie czego. ;) Tak w ogóle to, kto wymyślił jazdę na srakach sportówkach? Teraz dopiero to wyczytałem, (INFO O TYM POWINNO BYĆ WYJEBANE NA KAŻDYM POŚCIE NA CZERWONO ***** BO JUŻ BYM NA PEEEEEEEEWNO ***** ZDĄŻYŁ TO WSZYSTKO ZMIENIĆ, MOŻE JESZCZE NA INNEJ STRONIE JEST ZASRANE, ŻE MUSI BYĆ HAK HOLOWNICZY?) że ktoś to tam wstawił i doznaję sraki na samą myśl jarania tej sraki na starcie i w każdym zakręcie. Takie laczki-sraczki to się używa w normalnych autach na drogę do monopolowego typu Elise a nie typowych wyścigówkach zwłascza takich co mają 700 KM!!!!!!!!! Nikt nigdy w autach serii GT500 czy NASCAR na takich srakach nie jeździł, widać, że ten który to wymyślił widział wyścigi tylko w Mario Kart. W wyścigowych autach są tylko slicki!!! Głupie DTM na takich szmatach to by się wszyscy pozabijali jakby się rozpędzili do 220 km/h i musieliby hamować z kilometra!Ten event będzie tyle warty co to guwno, które dzisiaj miałem nieprzyjemność oglądać. Czyli huja zwiędłego. Dwóch oszustów jest na liście co się dzisiaj osrali przed prawdziwą walką na Monzie w takich samych samochodach. Edytowane 23 Styczeń 2011 przez SUMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barto987 2 Napisano 23 Styczeń 2011 Sumo to go wywal od razu. Po co ma psuć zabawę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 23 Styczeń 2011 Sumo to go wywal od razu. Po co ma psuć zabawę. hehe tak profilaktycznie? ;) Nie no jeszcze nic nie zrobił, więc nie mogę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pnabor 29 Napisano 23 Styczeń 2011 Panowie ten gość trochę racji ma. W samochodach wyściowych nikt o zdrowym umyśle nie zakłada opon sportowych. Tylko wyścigowe. Ale język ma niezły. Zobaczymy jak będzie w trakcie wyścigu z nim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bumier 0 Napisano 23 Styczeń 2011 pnabor - troche racji ma jeśli chodzi o opony ale za sposób wypowiedzi u mnie już by nie zagrał.... (na jego szczęście ja nie jestem organizatorem ) nie akceptujesz zasad - nie graj, proste.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barto987 2 Napisano 23 Styczeń 2011 pnabor - troche racji ma jeśli chodzi o opony ale za sposób wypowiedzi u mnie już by nie zagrał.... (na jego szczęście ja nie jestem organizatorem ) nie akceptujesz zasad - nie graj, proste.... Popieram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 23 Styczeń 2011 Łoooo kurwa,ale aparat hehehehe,ja tez bym go u siebie nie puscil,ale przynajmniej smiech bedzie jesli ma HS :laugh: Sumo,powaznie w SGT na sportowych bedziemy jechac?Az przeczytam dokladniej rozpiske hehehe. .....hahahah ale bedzie beka! "Ten event będzie tyle warty co to guwno, które dzisiaj miałem nieprzyjemność oglądać." guwno?Chyba sie slabo przyjrzal bo nie rUwno,napisal to gówno.Ale tylko w wulgaryzmach robi "byki" heh. Nawet przecinki i polskie znaki stawia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 23 Styczeń 2011 (edytowane) Tak się zastanowiłem siedząc na kibelku :sweat: że rzeczywiście od lutego zmiana - wszystkie opony dozwolone ;) Na jakich dzisiaj będziemy jechać zdecydujecie sami w lobby przed pierwszym wyścigiem - więc w razie czego kupcie sobie Wyścigowe Miękkie jak nie macie. ;) Aha i za tydzień przerwa - nie będzie EVENTu :P wracamy w lutym, także dzisiejsze zdobyte punkty do Klasyfikacji Generalnej Miesiąca będą ostatnimi jakie będzie można zdobyć. ;) Klasyfikacja miesiąca (czołówka): 1. Gawron88 - 599 pkt. 2. Bumier - 457 pkt. 3. ZEFIR69_PL - 420 pkt. 4. miko_laj - 417 pkt. 5. pnabor - 405 pkt. Punkty zdobyte dzisiaj (wraz z Kwalifikacjami) przy sumowaniu do Klasyfikacji Generalnej są mnożone razy 2, jako że w dwóch pierwszych tygodniach ich liczba do zdobycia była ponad dwókrotnie wieksza. Nagroda dla każdej osoby z pierwszej trójki! - Ferrari Enzo '02 Gawron88 zażyczył sobie jednak coś innego w podobnej cenie, więc wg życzenia dostanie: Xanavi Nismo GT-R. No chyba, że wyleci z podium to "guwno" dostanie. ;) Ten event będzie tyle warty co to guwno, które dzisiaj miałem nieprzyjemność oglądać..Znalazłem ten turniej, w którym wczoraj jechał - TutajTam też na organizatorach nie zostawił suchej nitki ;) Ten wyścig to była jedna wielka kpina. Niby ograniczenie do 500 KM a tuż przed startem ja z seryjnym autem dowiaduję się, że na tor z samymi prostymi ładują się oszuści z większą mocą i z spojlerem na tylnej klapie. Może jeszcze samolotami biedaczki się ustawicie? Ścigajcie się sami ze sobą, pieprzeni oszuści!hehe Kozak! a myślałem, że to Gawron jest ostry. ;)Zastanawiało mnie tylko jeszcze jedno: Dwóch oszustów jest na liście co się dzisiaj osrali przed prawdziwą walką na Monzie w takich samych samochodach.Chociaż jak się przyjrzycie obu listom to sami się dowiecie o kim mowa. ;) Edytowane 23 Styczeń 2011 przez SUMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 23 Styczeń 2011 Sumo,ja tam wyczytalem ze dozwolone dowolne opny :blink:pewnie juz zmieniles heh. A z ta nagroda Xanavi to jesli to nie problem,bo Enzo juz mam.Jesli musisz nabijac kase bo 3 sztuki Enzo juz kupiles to nawet nie bede Cie fatygowal,gram dla funu i wysokich miejsc No ale w nastepnym evencie od lutego to panie,nie pogadasz,same fajne wozki i zadnego nie mam. Jak zdobede wiecej punktow niz 2-gi i 3-ci razem wzieci to rozumiem zawijam wszystkie 3 wozki?:laugh:.....ale urwal....ale to bylo dobre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 23 Styczeń 2011 Sumo,ja tam wyczytalem ze dozwolone dowolne opny :blink:pewnie juz zmieniles heh.hehe bo w pierwszym poście jest Regulamin z przyszłości, który będzie od lutego. ;)Przypominam, że dzisiaj jedziemy: Rozkład Jazdy na najbliższą niedzielę 23 stycznia 2011: - Prolog - 5 okrążeń: 1. Tsukuba Circuit - Tylko Gokarty (Nie są one dostępne w ogólnodostępnym garażu rozgrywki online, dlatego też proszę każdego z uczestników o dodanie w swoim prywatnym garażu Gokartu do listy samochodów ulubionych.) - Wyścigi - 6 okrążeń każdy: 2. Circuit de Madrid - Moc ograniczona do 350 KM; Masa powyżej 1 tony (Samochód Wasz lub z Garażu Online) 3. Deep Forest Raceway - Moc ograniczona do 510 KM; Masa powyżej 1 tony (Samochód Wasz lub z Garażu Online) 4. Fuji Speedway F - Moc ograniczona do 700 KM; Masa powyżej 1 tony (Samochód Wasz lub z Garażu Online) 5. Autodrome Nationale Monza / zmienna pogoda (deszczowo) - Moc ograniczona do 350 KM; Masa powyżej 1 tony (Samochód Wasz lub z Garażu Online) 6. Laguna Seca Raceway - Challenger SRT8 '08 [431 KM] lub Camaro SS '10 [433 KM] (oba z Garażu Online) - Zawody Specjalne - 4 okrążeń: 7. Super GT Tuning - Circuit de la Sarthe 2009 / zmienna pogoda (słonecznie) / zmienna pora (start o 15:00) Dostępne wyłącznie samochody wybrane przeze mnie z Garażu Online: - BNR34 SKYLINE GT-R N1 '06 [600 KM] - CT230R '08 [581 KM] - FT565 Audi TT [573 KM] Ograniczenia wspomagaczy itp. jak w pierwszym poście za wyjątkiem opon, o wyborze których sami dziś zdecydujecie. ;) A z ta nagroda Xanavi to jesli to nie problem,bo Enzo juz mam.Jesli musisz nabijac kase bo 3 sztuki Enzo juz kupiles to nawet nie bede Cie fatygowalno problem, jeszcze nic nie kupiłem bo... nie mam kasy hehe ;)No ale w nastepnym evencie od lutego to panie,nie pogadasz,same fajne wozki i zadnego nie mam.Podziękowania dla sponsorów. ;)Jak zdobede wiecej punktow niz 2-gi i 3-ci razem wzieci to rozumiem zawijam wszystkie 3 wozki?:laugh:.....ale urwal....ale to bylo dobre.fakt to było dobre ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 23 Styczeń 2011 (edytowane) Kruca fuks :D Co tu się dzieje? Cóż to za wulgaryzmy? :P Co to za typ z takim pięknym słownictwem? Czyżby to Busisko? Co do opon właśnie po wczorajszym wyścigu SLS tak się zastanawiam, dlaczego uparliście się na te sportowe miękkie, no ale mówię nic się nie odzywam :D Także mój głos leci na - dozwolone ;p BTW. Dostałem dziś 4 z egzaminu i się zajebiście cieszę, w nagrodę postaram się dziś rozjebać wszystkich <lol> :D Edytowane 23 Styczeń 2011 przez Watson20054133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Styczeń 2011 Panowie, nie śledzę każdego tematu w tym dziale i sporo rzeczy mi umyka, ale jeśli zobaczę jeszcze kogoś walącego tutaj wulgaryzmami na prawo i lewo to poleci warn. PS. Prosiłbym jeszcze użytkownika SUMO o napisanie do mnie PW kogo to jest cytat powyżej, tak pięknie ozdobiony tymi przyjemnymi dla ucha słowami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zefir 0 Napisano 23 Styczeń 2011 jesli chodzi o moje zdanie , to ja jestem za oponami wyscigowymi , jakos nie moge sie przyzwyczaic do sportowych jadac autem powyzej 500 kucy , zakladajac SUMO ze dales sportowe aby wszyscy bardziej uwazali to dla mnie wprowadzenie powtorek i kar zwiazanych z nimi stanowczo wystarcza i nie trzeba bardziej karac zawodników jeszcze sportowymi oponami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barto987 2 Napisano 23 Styczeń 2011 Ograniczenia wspomagaczy itp. jak w pierwszym poście za wyjątkiem opon, o wyborze których sami dziś zdecydujecie. ;) Czyli dzisiaj oponki jakie chcemy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bumier 0 Napisano 23 Styczeń 2011 ee tam dzisiaj pojedzmy tak jak było ustalone ;) co to za frajda na wyścigowych jechać ostatni event jechaliśmy (między innymi 700KM) na sportowych m. i jakoś wszyscy dojechali i uważali na siebie nawzajem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 23 Styczeń 2011 ee tam dzisiaj pojedzmy tak jak było ustalone ;) co to za frajda na wyścigowych jechać ostatni event jechaliśmy (między innymi 700KM) na sportowych m. i jakoś wszyscy dojechali i uważali na siebie nawzajem Te na mokrej nawierzchni? Porażka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bumier 0 Napisano 23 Styczeń 2011 na mokro mieliśmy przecież deszczówki ;) ...a że utrata przyczepności na realistyczna i moc do 700KM zrobiła swoje to inna sprawa dla mnie liczy sie fun, co tam będzie zaakceptuje :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barto987 2 Napisano 23 Styczeń 2011 Moj najlepszy wózek ma 513KM. Ile musze nim przejechać kilometrów aby trzeba było wymieniac olej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sztiff 6 Napisano 23 Styczeń 2011 Też jestem za oponami sportowymi. Ewentualnie na Fuji mogłyby być wyścigowe twarde, ale reszta wyścigów zdecydowanie na max sportowych miękkich P.S. I takie pytanie odnośnie opon: jak ustawić na jednej osi opony twarde a na drugiej miękkie? Bo jakoś nie zauważyłem tej opcji, a podobno można... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bumier 0 Napisano 23 Styczeń 2011 sztiff - tam gdzie ustawiasz linie pomocniczą, kontrole trakcji itp, na gorze wybierasz sobie rodzaj opon na poszczególne osie w drifcie to praktykuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barto987 2 Napisano 23 Styczeń 2011 Też jestem za oponami sportowymi. Ewentualnie na Fuji mogłyby być wyścigowe twarde, ale reszta wyścigów zdecydowanie na max sportowych miękkich P.S. I takie pytanie odnośnie opon: jak ustawić na jednej osi opony twarde a na drugiej miękkie? Bo jakoś nie zauważyłem tej opcji, a podobno można... tuz przed wyscigiem nim nacisniesz START możesz w opcjach jazdy zmienic opony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sztiff 6 Napisano 23 Styczeń 2011 Ok, dzięki Panowie musiałem nie zwrócić uwagi, widziałem tylko wybór opon dla całego autka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barto987 2 Napisano 23 Styczeń 2011 Ja wiem ze to komplikacje ale moze dalo by sie przesunac dzisiejszy event? tak o 1,5h? Bo piłka ręczna jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sztiff 6 Napisano 23 Styczeń 2011 Wtedy skończymy turniej ok. 30 min po północy. Co niektórzy mogą już być podmęczeni ;) Ja nie mam nic przeciwko, jutro wolne, więc mogę pograć dłużej. Ale taka decyzja jest bardziej w gestii organizatora.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach