Bumier 0 Napisano 16 Styczeń 2011 Gawron nie chce mi sie dyskutować, wspomaganie kierowania nic za ciebie nie odwala a pozwala na szybsze kontry np podczas driftu gdy przerzucasz mase auta i zmieniasz "bok"(rękami mozesz sobie kręcic tak szybko jak potrafisz, ja na padzie musze czekać godziny świetlne zanim on odbije), na kierownicy grałem w lfsa, w gt5 nie długo - przez chwile ale wiem jaka jest różnica .... uzywanie tego wspomagacza (szczególnie podczas driftu czy torach deszczowych) mozesz sobie tlumaczyc jak chcesz, ok nie umiem grac ;) mi to wsio ryba... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pnabor 29 Napisano 16 Styczeń 2011 Jak się będzie pokój nazywał z Ewentem? żebym znalazł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 16 Styczeń 2011 (edytowane) Jak się będzie pokój nazywał z Ewentem? żebym znalazł? a po co Go szukać skoro można tak: ;) Menu Główne GT5 >> Świat GT >> Społeczność >> (klikacie na) arcadiush >> Gra w toku >> Dołącz nazwa: "JazdaPL Private Game" - czy coś takiego, żeby goście nie wchodzili ;) Edytowane 16 Styczeń 2011 przez SUMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barto987 2 Napisano 16 Styczeń 2011 Wyscigi z wami to prawdziwa przyjemność. Szkoda że mnie wywalilo na Daytonie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bumier 0 Napisano 16 Styczeń 2011 Grało sie jak zawsze super (atmosfera najważniejsza ;) ) ale zdaje sie w 4 czy 5 wyścigach na starcie dostałem mega dzwony (uszkodzenia itp) spadając na ostatnia pozycję Jak cos zapisałem wszystkie powtórki z wyjątkiem nascaru(gdzie również na starcie ktoś ostro zamieszał i kilku z nas zmuszonych było zjechać do boksów), gdyby była potrzeba chętnie nagram jak to wyglądało z mojej strony . Od tych 35okr na nascarze az mnie glowa rozbolała :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 17 Styczeń 2011 Gawron nie chce mi sie dyskutować, wspomaganie kierowania nic za ciebie nie odwala a pozwala na szybsze kontry np podczas driftu gdy przerzucasz mase auta i zmieniasz "bok"(rękami mozesz sobie kręcic tak szybko jak potrafisz, ja na padzie musze czekać godziny świetlne zanim on odbije), na kierownicy grałem w lfsa, w gt5 nie długo - przez chwile ale wiem jaka jest różnica .... uzywanie tego wspomagacza (szczególnie podczas driftu czy torach deszczowych) mozesz sobie tlumaczyc jak chcesz, ok nie umiem grac ;) mi to wsio ryba... Dokladnie tak jak piszesz,wiem bo lotus strasznie bokami latal,ja mimo wszystko gralem na padzie bez tej opcji,zreszta z tego co pamietam takiej opcji w GT3i 4 nie bylo i cala sztuka polega na tym by auto wyprowadzic z poslizgu wlasnorecznie a nie za pomoca on/off.Kierownica daje systematycznosc czyli sprawia ze jestes rowniejszym kierowca i latwiej obierac zadany tor jazdy,ale sama czasow nie kreci,wiem bo na padzie lepsze robilem i jeszcze wody w rzece uplynie zanim pobije osiagniecia z pada.Pocieszam sie tym ze zatarlem juz prawie roznice,wszystko zalezy od toru,np taki nascar jest o wiele latwiejszy na kierownicy,ale na torach kretych to trzeba sie tym kolkiem namachac i bardzo latwo o strate cenych sekund.Stanalem teraz w martwym punkcie i za cholere nie moge podwyzszyc skilla-ba juz nawet slyszalem ze coraz gorzej mi idzie hehehe..Tak wiec Bumier bez urazy,nie napisalem nigdzie ze nie umiesz grac,poprostu uwazam ze Ci nie przystoi miec to wlaczone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 17 Styczeń 2011 (edytowane) GT5 EVENT nr 7. Data: 16.01.2011 Niedzielny Turniej (BETA test): 1. Bumier - 128 pkt. 2. pnabor - 107 pkt. 3. Barto98765 - 79 pkt. 4. kudlik - 75 pkt. 5. Kmieciu4ever - 63 pkt. 6. Watson20054133 - 50 pkt. 7. miko_laj - 49 pkt. 8. lukinio1 - 45 pkt. 9. arcadiush - 39 pkt. 10. Spartakus580 - 37 pkt. 11. Gawron88 - 33 pkt. 12. tata_arek - 18 pkt. 13. tygrysy - 10 pkt. 14. ZEFIR69_PL - 4 pkt. (lepszy bilans miejsc) 15. perek1977 - 4 pkt. >> Tabela Pełnych Rozmiarów << Pełne wyniki wszystkich rozegranych EVENTów znajdziesz Tutaj Filmik z opisem incydentów wyścigowych Incydent nr 1 Eiger Nordwand Ogromne zamieszanie na starcie spowodowane skokiem ala Małysz. ;) Bumier miał tutaj pretensje, że został uderzony. Fakt dostał w tylne koło od Barto bodajże, jednak za względu na burdel po starcie cieżko Go za to winić. Cóż ten tor można jeździć Gokartami tylko w wersji odwróconej - bez hopki na starcie. ;) Incydent nr 2 Eiger Nordwand Spartakus vs kudlik Spartakus nie przepisowa wyprzedza zajeżdzając kudlikowi drogę lekko uderzając i spychając Go na poboczę. Kara - Spartakus -4 pkt. Incydent nr 3 Top Gear arcadiush startujący z pierwszej linii w Subaru na starcie doznaje defektu skrzyni biegów i "zostaje w blokach", przez co robi się zamieszanie. arcadiusha cięzko za to winić i ukarać - on po prostu stał w miejscu. Najbardziej w tej sytuacji ucierpiał kudlik - w Clio jednak ciężko w tej sytuacji winić Bumiera - w Audi TT, który sam uniknął zderzenia w ostatniej chwili wymijając arcadiusha. Incydent nr 4 Top Gear Spartakus vs Watson W pierwszej fazie tego pojedynku ostra walka "bark w bark" na granicy przepisów. Następnie na dohamowaniu na hamerheadzie Spartakus - w białym Subaru wjeźdza analnie w Watsona - C4 WRC, przez co Watson ścina trasę i dostaje karę od gry tracąc pozycję. Kara - Spartakus -4 pkt. Incydent nr 5 Grand Valley Speedway pnabor vs Barto Barto - w Audi uderza bokiem w pnabora - Nissan, przez co ten traci kontrolę nad samochodem i wypada z trasy. Spartakus vs pnabor Kara - Barto -6 pkt. Incydent nr 6 Grand Valley Speedway Spartakus vs pnabor Spartakus - w srebrnym GT-R'ze na wejściu w zakręt przykleja się do pnabora, za co słusznie dostaje karę od gry. Spartakus vs lukinio Na kolejnym zakręcie to lukinio - Castrol Supra wjeżdza w Spartakusa, po czym panowie robią to samo tylko tym razem na odwrót - Spartakus wjeżdza w lukinio i dosteję karę od gry za kolizję. Na korzyść Spartakusa przemawia fakt, że sam wcześniej został uderzony i mógł jeszcze nie odzyskać kontroli nad pojazdem. lukinio wjeżdzając do tunelu potrąca jeszcze miko_laja przez co ten traci 2 pozycje. Kara - lukinio 4+4 = -8 pkt. Incydent nr 7 Grand Valley Speedway pnabor vs Barto pnabor będąc z przodu wpda w lekki poślizg przez co dochodzi do kontaktu z Barto, który jadąc po zewnętrznej nie miał już miejsca by Go wyprzedzić i wyjeżdza po za tor. Wracając na niego uderza w lukinio, który rewanżuje mu się tym samym na kolejnym zakręcie. Kara - Barto -6 pkt. - zagrożenie przy powrocie na tor Kara - lukinio -4 pkt. Incydent nr 8 Lazurowe Wybrzeże Spartakus vs ZEFIR Spartakus na prostej pod górkę zostaję "trafiony" w tył przez ZEFIRA, przywala w bandę i robi bączka. Tutaj nie jestem pewien w 100% czy ZEFIR zawinił bo nie udało mi się uchwycić momentu ich kontaktu. Kara - ZEFIR -4 pkt. - "tylko" -4 ze względu na brak pewności Incydent nr 9 Suzuka Circuit arcadiush trafia w tył powracającego na tor lukinio, po chwili lukinio znów zajeżdza drogę - tym razem tyłem, na szczęście był już wtedy duchem. ;) Incydent nr 10 Nurburgring GP/F tygrysy vs Barto tygrysy - białe Audi, wściekle atakują Barto od tyłu, "przestraszony" Barto traci kontrolę nad czerwonym Audi i leci w krzaki. ;) Kara - tygrysy -8 pkt. Incydent nr 11 Nurburgring GP/F Zamieszanie po starcie, Bumier traci kontrolę nad BMW, uderza w kogoś, dostaje karę od gry i staje się przezroczysty dzięki czemu na kolejnym zakręcie nie doszło do kolizji z Audi ścinającym zakręt poboczem. Incydent nr 12 Nurburgring GP/F Barto vs arcadiush Walka "bark w bark" w pierwszej fazie, arca dostaje przezroczystość dzięki czemu nie dochodzi do kolizji. Na dohamowaniu Barto zamyka drzwi arcowi, jednak gra uznaje to za "faul" i przyznaje mu chyba niesłusznie karę. Incydent nr 13 Daytona ZEFIR i Barto stają w poprzek zaraz po starcie robiąc rozpiernicz wśród rywali. ;) Kary - ZEFIR i Barto po -8 pkt. Co do przyznanych kar - mam nadzieję, że nigdzie (za bardzo) się nie pomyliłem i nikt moją oceną sytuacji nie będzie czuł się pokrzywdzony. Cóż rola sędziego do łatwych nie należy, więc miejcie to na uwadzę i nie klnijcie po mnie. ;) Po wczorajszych BETA testach nowego Regulaminu stwierdzam: 1. Eiger Nordwand może być dla Gokartów, ale tylko w wersji odwrócenej - bez hopki zaraz po starcie ;) 2. Top Gear Test Trach wylatuje z klalendarza imprezy - samochody na skrzyżowaniach nie zamieniają się w duchy. 3. Na deszczu będą mniejsze ograniczenia mocy i brak ograniczeń co do wyboru opon. 4. Zamiast 8 okrążeń będzie trochę mniej - 6 bo wczorajszy Turniej zajął nam równe 3 godziny - o te pół za dużo. 5. Nie wiem czy to coś komuś pomogło, ale w czasie jazdy będziemy wyłączać swoje headsety/kamerki żeby nie obciążać łączy. Mnie zastanawia jeszcze jedna rzecz - kiepska forma ZEFIRa, wczoraj jechał znami jego brat/siostra/babcia? ;) Bo wczoraj rzeczywiście był łagodny i ciepły niczym wiatr co do Niego niepodobne. Klasyfikacja miesiąca (czołówka): 1. Gawron88 - 533 + 2x33 pkt. = 599 pkt. 2. Bumier - 201 + 2x128 pkt. = 457 pkt. 3. ZEFIR69_PL - 412 + 2x4 pkt. = 420 pkt. 4. miko_laj - 319 + 2x49 pkt. = 417 pkt. 5. pnabor - 191 + 214 pkt. = 405 pkt. Punkty zdobyte w minionym tygodniu, jak te które zdobedziecie do końca tego miesiąca, przy sumowaniu do Klasyfikacji Generalnej są mnożone razy 2, jako że w dwóch pierwszych tygodniach ich liczba do zdobycia była ponad dwókrotnie wieksza. Nagroda dla każdej osoby z pierwszej trójki! - Ferrari Enzo '02 Kwalifikacje do EVENTu (który odbędzie się w najbliższą niedzielę 23.01.2011 o godz. 20:30, pokój zostanie utworzony pół godziny wcześniej): Liczba uczestników: 12. Na Wasze zgłoszenia czekam do soboty (22 stycznia) do godziny 10:00 (rano). ;) Świat GT>> Życie GT >> Zawody Sezonowe >> Próby Czasowe (2 zakładka od lewej) >> Tor - Trial Mountain >> Samochód - zgodnie z ograniczeniami (400 KM, masa 1200 kg, 4WD itd.) >> Opcje Jazdy - Dowolne. Lista startowa: 1. arcadiush (host) - 1:37,410 - DF Pro - Foto Lista rezerwowych (czekających w Pit Stopie na ewentualne zaproszenie): 1. Lista kierowców testowych (nie biorących udziału w niedzielnym turnieju): 1. W najbliższą niedzielę również zrobimy sobie jeszcze Beta testy nowego Regulaminu. Obowiązywać będą również kary za niesportowe zachowanie na torze. Ścigać będziemy się następujących torach z ograniczeniami przedstawionymi poniżej: Tory podam we wtorek - bo po wczorajszych wydarzeniach muszę jeszcze parę rzeczy pozmieniać. ;) Zapraszam i pozdrawiam. Edytowane 19 Styczeń 2011 przez SUMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bumier 0 Napisano 17 Styczeń 2011 bardzo dobra analiza SUMO, sorry kudlik za topgear ale uciekałem w lewo jak zobaczyłem stojące w miejscu subaru tuż po starcie na Nurburgring GP/F postawiło mnie bokiem ale uważam że gra troche przesadziła z karą jaką dostałem, w nikogo nie walnąłem.... kudlik - hamowałeś tym r8 dużo wcześniej niż powinieneś, przez to kilka razy dostałem kare (zdaje sie ze Watson20054133 też miał z Tobą problemy i Twoim "specyficznym/specjalnym" hamowaniem hehe) było przynajmniej ciężko :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 17 Styczeń 2011 (edytowane) Popieram!! Świetnie opisane i zmontowane :) Gratulacje Bumier! Osobiście nie wiedziałem, że będę tak wysoko ( 6 ). Takie wpadki miałem z ustawieniem i wyborem samochodu, że szok! :| kudlik - hamowałeś tym r8 dużo wcześniej niż powinieneś, przez to kilka razy dostałem kare (zdaje sie ze Watson20054133 też miał z Tobą problemy i Twoim "specyficznym/specjalnym" hamowaniem hehe) było przynajmniej ciężko :thumbsup: Fakt, prawie przez cały wyścig na Nurburgring GP/F jechałem za kudlikiem, siedziałem mu na ogonie, ale nie udało mi się go wyprzedzić ;p Podobnie chyba było na Lazurowym Wybrzeżu, kudlik 2 ja 3 ;) PS. Generalnie układ torów i okrążeń bardziej mi się podoba niż wcześniejsze. Można było zauważyć poprawę kultury jazdy, choć nie obeszło się bez kar :P Edytowane 17 Styczeń 2011 przez Watson20054133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barto987 2 Napisano 17 Styczeń 2011 (edytowane) Na wstępie chciałem przeprosić te osoby którym zepsułem wyscig (uszkodzilem ich etc). Był to mój pierwszy wyscig online i sam jestem zdziwiony ze tak dobrze mi poszedł.. Niestety na Nurburgring GP/F trochę przesadziłem. Na ostatnim kółku dostałem karę za darmo i spadłem na czwarte miejsce. Przy tej okazji dziękuje arcadiush'owi za piękną walkę przez 4 okrążenia. Natomiast Daytona? Szkoda gadać. Na starcie dałem full gaz, a zapomniałem, że mam wszystko na off. No i polecialem w bandę i uszkodziłem kilka samochodów. Ogólnie było fajnie. Wg mnie najlepsze wyscigi to te, gdzie mamy takie same samochody, bo wtedy liczą się umiejętności, a nie moc naszego pojazdu. PS Dstanę ENZO za trzecie miejsce? tygrysy - białe Audi, wściekle atakują Barto od tyłu, "przestraszony" Barto traci kontrolę nad czerwonym Audi i leci w krzaki. Jechałem czarnym Audi :D Edytowane 17 Styczeń 2011 przez barto987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 17 Styczeń 2011 Dstanę ENZO za trzecie miejsce? Dostaniesz ENZO jeśli po czterech niedzielnych turniejach będziesz w pierwszej trójce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 17 Styczeń 2011 Sumo 25+8=nie 23 a 33,wiec razy 2 to 66pkt.A mam takie pytanko czy jak ktos wygra ta miesieczna klasyfikacje to dostanie Enzo bo juz masz 3 sztuki czy za ta banke moze poprosic o Xanavi Nismo GT-R np.? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zefir 0 Napisano 17 Styczeń 2011 Niestety SUMO ale to ja jechalem caly event , oprócz naszych niedzielnych eventow juz od dwóch tygodni nie mam stycznosci z GT5 a konkurencja nie śpi , chlopaki coraz lepiej radza sobie na torze , do tego zawsze jezdzilem na oponach wyscigowych i jak przerzuciłem sie na sportowe to masakra , jak po lodzie :turned: , to ze poziom sie zwiększył to akurat mnie cieszy bo moze bardziej bede sie mobilizował i ćwiczył przed wyścigiem , acha i wielkie przeprosiny za ostatni wyscig nie wiem jakim cudem ale wylaczony mialem abs i przy starcie nie wiedzialem co sie qrwa dzieje jeden wielki dym z opon i zaraz baczki robie a wiem ze napewno ktos przez to ucierpial .... mimo wszystko dzieki za gre , fajna zabawa byla :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 17 Styczeń 2011 Dobra dobra Zefir mow ze nie chciales odrabiac do mnie pod moja nieobecnosc hehehe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barto987 2 Napisano 17 Styczeń 2011 A moze w najbliższą niedziele zagralibyśmy np. na Tsukubie i moc ograniczona do np. 100KM i opony komfortowe miękkie. Byłoby ciekawie :) A tak poza tym to na jakich torach bedzie wyscig w niedziele? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zefir 0 Napisano 17 Styczeń 2011 No wiesz Gawron nie chacialem oficjalnie mowic ze tak było ale tak na serio to widze ze bardzo sie podszkoliles np; na Nurburgring GP robilem co moglem a i tak tracilem ok 2 sekund na okrążeniu do Ciebie .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 17 Styczeń 2011 A mam takie pytanko czy jak ktos wygra ta miesieczna klasyfikacje to dostanie Enzo bo juz masz 3 sztuki czy za ta banke moze poprosic o Xanavi Nismo GT-R np.? Można wymienić na inną furę w tej samej cenie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 17 Styczeń 2011 No wiesz Gawron nie chacialem oficjalnie mowic ze tak było ale tak na serio to widze ze bardzo sie podszkoliles np; na Nurburgring GP robilem co moglem a i tak tracilem ok 2 sekund na okrążeniu do Ciebie .... Eee Pnabor mnie cisnal wiec musialem cisnac,pozatym bylem swiezo po zmaganiach z X-Mato gdzie ja tracilem 4-4,5 sek na okrazeniu :shok:a z uplywem zuzycia opon wiecej.Na gran Valley gosc robi 1;56;0xx a moj najlepszy byl chyba 2;00;211,jeszcze w tym tygodniu mam zamiar sie podszkolic i zejsc ponizej 1;59 ale kurwa 1;56?##%$#*&@! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barto987 2 Napisano 18 Styczeń 2011 (edytowane) I jak z tymi trasami? Mam wolny wieczór i chciałem poćwiczyć. // Myślę, że SUMO wybrał złą próbę czasową. A to dlatego, że samochód który najbardziej nadaje sie do tego eventu jest trudny do zdobycia tzn nie ma go w salonie. Zostaje tylko giełda. Pozostałe samochód tracą bardzo dużo. I dlatego ajk ktos ma najlepsze auto do tego eventu to bedzie pierwszy nawet jak nie ma spejalnych umiejetnosci :D Edytowane 18 Styczeń 2011 przez barto987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 18 Styczeń 2011 I jak z tymi trasami? Mam wolny wieczór i chciałem poćwiczyć. // Myślę, że SUMO wybrał złą próbę czasową. A to dlatego, że samochód który najbardziej nadaje sie do tego eventu jest trudny do zdobycia tzn nie ma go w salonie. Zostaje tylko giełda. Pozostałe samochód tracą bardzo dużo. I dlatego ajk ktos ma najlepsze auto do tego eventu to bedzie pierwszy nawet jak nie ma spejalnych umiejetnosci :D O jakim aucie mowa? Jeszcze nie zaglądałem do tych zawodów ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barto987 2 Napisano 18 Styczeń 2011 mitsubishi lancer evolution super rally car '03 inne pojazdy są o około 5 sek wolniejsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 19 Styczeń 2011 mitsubishi lancer evolution super rally car '03 inne pojazdy są o około 5 sek wolniejsze Uuuu..... nie lada wyzwanie ;p a może posiadam taki samochód? :D Zobaczę dzisiaj ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 19 Styczeń 2011 Sumo 25+8=nie 23 a 33,wiec razy 2 to 66pkt.Czujna bestia z Ciebie. ;) Wybacz pomyliłem się :sweat: poprawiłem, choć w tabelce zostanie z błędem. :PA mam takie pytanko czy jak ktos wygra ta miesieczna klasyfikacje to dostanie Enzo bo juz masz 3 sztuki czy za ta banke moze poprosic o Xanavi Nismo GT-R np.?Prosić zawsze możesz ;) Jak kosztuje nie więcej niż melon, a tak bardzo chcesz to dostaniesz. :PA moze w najbliższą niedziele zagralibyśmy np. na Tsukubie i moc ograniczona do np. 100KM i opony komfortowe miękkie. Byłoby ciekawie :)Mówisz masz - Tsukuba moc hm... 10 KM? hehe A tak poza tym to na jakich torach bedzie wyscig w niedziele? Cierpliwości ;)Myślę, że SUMO wybrał złą próbę czasową. A to dlatego, że samochód który najbardziej nadaje sie do tego eventu jest trudny do zdobycia tzn nie ma go w salonie. Zostaje tylko giełda. Pozostałe samochód tracą bardzo dużo. I dlatego ajk ktos ma najlepsze auto do tego eventu to bedzie pierwszy nawet jak nie ma spejalnych umiejetnosci :DTo, że większośc (prawie wszyscy?) jadą tę próbę czasową jakimś tam Lancerem EVO, wcale nie znaczy, że to najlepszy wybór na ten tor. Miliony much jedzą gó** to my też mamy je jeść. przecież tyle much nie może się mylić. ;)W pierwszym poście tego tematu macie już (prawie) ostateczny regulamin EVENTu, który w pełni będzie obowiązywał od lutego. ;) Tymczasem poniżej: Rozkład Jazdy na najbliższą niedzielę 23 stycznia 2011: - Prolog - 5 okrążeń: 1. Tsukuba Circuit - Tylko Gokarty (Nie są one dostępne w ogólnodostępnym garażu rozgrywki online, dlatego też proszę każdego z uczestników o dodanie w swoim prywatnym garażu Gokartu do listy samochodów ulubionych.) - Wyścigi - 6 okrążeń każdy: 2. Circuit de Madrid - Moc ograniczona do 350 KM; Masa powyżej 1 tony (Samochód Wasz lub z Garażu Online) 3. Deep Forest Raceway - Moc ograniczona do 510 KM; Masa powyżej 1 tony (Samochód Wasz lub z Garażu Online) 4. Fuji Speedway F - Moc ograniczona do 700 KM; Masa powyżej 1 tony (Samochód Wasz lub z Garażu Online) 5. Autodrome Nationale Monza / zmienna pogoda (deszczowo) - Moc ograniczona do 350 KM; Masa powyżej 1 tony (Samochód Wasz lub z Garażu Online) 6. Laguna Seca Raceway - Challenger SRT8 '08 [431 KM] lub Camaro SS '10 [433 KM] (oba z Garażu Online) - Zawody Specjalne - 4 okrążeń: 7. Super GT - Circuit de la Sarthe 2009 / zmienna pogoda (słonecznie) / zmienna pora (start o 15:00) Dostępne wyłącznie samochody wybrane przeze mnie z Garażu Online: - BNR34 SKYLINE GT-R N1 '06 [600 KM] - CT230R '08 [581 KM] - FT565 Audi TT [573 KM] Zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pnabor 29 Napisano 19 Styczeń 2011 Witam, zapisuję się na najbliższą niedzielę 23.01.2011 Lista startowa: 1. arcadiush (host) - 1:37,410 - DF Pro - Foto 2. pnabor - 1:34,498 - PAD - Foto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barto987 2 Napisano 19 Styczeń 2011 pnabor jakim samochodem wykręciłeś taki czas? O ile to nie tejemnica Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach