technikuk 0 Napisano 10 Marzec 2012 (edytowane) Hej mam do was pytanie czy Mass Effect 3 zakupiony tutaj na wyspach zawiera jezyk polski ? tak jak kill zone 2,3, BF3, Dragon Age 2, ?? jesli ktos juz kupil to mogl by sie podzielic informacjami czy jest jesli tak czy to dub czy tylko kinowka ps. to samo pytanie mam do "the elder scllors V" Edytowane 10 Marzec 2012 przez technikuk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kinczel 5 Napisano 10 Marzec 2012 (edytowane) Witam, mam problem miałem już za sobą ponad 12 h gry, i nagle wyparowały mi zapisy gry ;/ miał ktoś podobny problem ? , można wgrać inny save ? ( np od znajomego ) ? Edytowane 10 Marzec 2012 przez Kinczel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seto Da 10 Napisano 10 Marzec 2012 Zacznę od kolegi co mi napisał, że Miranda nie jest grywalna. Dla mnie to spoiler jak nic, ale ok. najgorsze w tym aspekcie jest to że póki co nie widzę nikogo (czy męskiej, czy kobiecej postaci) która by dorosła takiej zero czy właśnie Mir. do stóp... Tak jakoś papkowato te postacie się prezentują... A Garrus?! Moim zdaniem najlepsza postać w trylogii. Zawsze! go mam w drużynie oraz EDI już w ME2 była ciekawa, ale teraz to bardzo mi się ten pomysł spodobał?! Mirandy trochę szkoda,ale kogoś innego się wydupczy:D Dla mnie na razie gra jest rewelacyjna(jak każdy ME) chyba na samej Cytadeli spędziłem z 4h, a mam może z 7h:) Jedyne co mnie bardzo drażni(albo nie do końca rozumiem) to system questów. Często jest tak, że biegam po każdym poziomie(np. cytadeli) i zbytnio nie wiem komu mam co oddać. I tutaj pytanie do was. Czy jak ma się możliwość poruszenie questa do przodu to pojawi się ta strzałka oraz postać będzie zaznaczona? Czy tylko ważniejsze questy są tak oznaczone? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yaro555 58 Napisano 10 Marzec 2012 Mnie dosłownie dobija to wczytywanie w pewnych momentach!!! Ale to jedyny minus jak na razie, który tu widzę. Gra się cudownie jak i we wszystkie poprzednie wersje. I dobrze, że odeszli od skanowania planet tak jak było w Mass Effect 2 bo to mnie strasznie dobijało. Multi też może być, ciekawa odskocznie od fabuły :) Tak więc dla mnie 10/10 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 10 Marzec 2012 (edytowane) Ile na PL PSS kosztuję ten dodatek From Ashes? Z góry dziękuję Edytowane 10 Marzec 2012 przez LionelPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mori 176 Napisano 10 Marzec 2012 Witam wszystkich. Otóż pojawił się u mnie problem z grą - wiesza się przy przejściu do D2: Port Tymczasowy na Cytadeli. Ktoś też tak ma? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firo. 502 Napisano 10 Marzec 2012 (edytowane) Witam wszystkich. Otóż pojawił się u mnie problem z grą - wiesza się przy przejściu do D2: Port Tymczasowy na Cytadeli. Ktoś też tak ma? Dokładnie to samo :verymad: Dzisiaj raz złapałem zawiechę na Cytadeli przy przechodzeniu do doku a teraz nie mogę wejść do portu bo non stop zawiecha że pomaga tylko power na konsoli. Kur#a a gra zaczynała się rozkręcać. Problem pojawił się po misji na SurKesh. Edytowane 10 Marzec 2012 przez Firo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 11 Marzec 2012 Ile na PL PSS kosztuję ten dodatek From Ashes? Z góry dziękuję O ile dobrze pamiętam, to 36 złociszy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
technikuk 0 Napisano 11 Marzec 2012 czy jest tutaj ktos z uk zeby udzilic mi odpowiedzi na moje pytanie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yaro555 58 Napisano 11 Marzec 2012 Dokładnie to samo :verymad: Dzisiaj raz złapałem zawiechę na Cytadeli przy przechodzeniu do doku a teraz nie mogę wejść do portu bo non stop zawiecha że pomaga tylko power na konsoli. Kur#a a gra zaczynała się rozkręcać. Problem pojawił się po misji na SurKesh. Kurna dokładnie to samo tyle, że u mnie ni można nigdzie przejść bo ciągle zwiecha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Utknąłem w szpitalu i dupa! Masakra żeby taka gra miała akie problemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 11 Marzec 2012 ktoś stronę temu napisał mi że nie (pytałem o to samo.) a komu ona nie robi musi być przynajmniej gejem ;) A więc o to chodziło,skończyłem 2kę i nie miałem tej sceny a tylko właśnie Miranda nie przeżyła ostatniego ataku. A ta scena jest właśnie homo,bleee. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 11 Marzec 2012 (edytowane) w necie znalazłem tak ja miałem klasycznego męskiego (okładkowego i trailerowego) sheparda a od kiedy miziające się 2 panie jest beee??? stary łyknij coś :D Edytowane 11 Marzec 2012 przez zdun1983 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firo. 502 Napisano 11 Marzec 2012 (edytowane) Dla tych którym gra się wiesza. Wpisałem się do PSN z poziomu XMB bo z poziomu gry wysakiwalo 8001000A :/ Wyłaczyłem autosave I jak narazie od tego czasu zero zawiechy od blisko 1,5 godz. Zobaczymy jak będzie dalej. Tylko trzeba pamiętać żeby często sobie saveować samemu. Jednak za wcześnie się pochwaliłem. Zabijam zombie i zwis totalny. Naciskam power na konsoli konsola resetuje się i przy uruchamianiu komunikat o konieczności sprawdzenia systemu plików. Pierd#lę tą grę w takiej formie nie mam zamiaru pożegnać się z konsolą przez te resety co kilka godz. Konsola od kwietnia zawiesiła mi się raz ale sama się zresetowała a tutuaj już 5 razy ! Dopóki nie wydadzą łatki nie tykam tego shitu. Edytowane 11 Marzec 2012 przez Firo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yaro555 58 Napisano 11 Marzec 2012 Ja nie mogłem Cytadeli opuścić bo w windzie mi zwieche łapało chyba 8 razy. Ale nagle ustało jak się wypisałem (nie wiem czy ma to znaczenie ale być może). Firo. masz racje żeby taka gra miała tak irytujące problemy!!!! Skyrima sprzedałem po 10 godzinach grania! Mam nadzieję, że w ME3 te problemy już w dalszej części gry nie powrócą! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pole553 12 Napisano 11 Marzec 2012 Dla tego co pyta czy w UK jest polski, NIE MA. tylko angielski. Z grą spedziłem jakieś 3 godziny w singlu, jakieś pół w multi. Dobre to multi jest, wciąga, taka miła odskocznia. Co do gry, nie narzekajcie, nie ścina aż tak bardzo, jest to niemal niezauważalne. Co do tego dodatku from Ashes, opłaca sie kupowac? Dlugi on jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mori 176 Napisano 11 Marzec 2012 ...Co do tego dodatku from Ashes, opłaca sie kupowac? Dlugi on jest? Krótki, a nawet bardzo krótki - odpowiednik Kasumi:Stolen Memories z ME2, jeżeli ktoś liczył na coś w stylu "Shadow Brokera" niestety się zawiedzie. Ale za to dostajemy dostęp do całkiem fajnej postaci jaka jest Javik i dowiadujemy się bardzo dużo na temat Protean. Oczywiście od samego Javika. Całkiem zabawnie słucha się jego dialogów z Liarą :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pole553 12 Napisano 11 Marzec 2012 Aha... Czyli poczekam aż stanieje. A można było wydac parę złociszy więcej i kupić kolekcjonerkę... No nic, dobra, jak będzie prsypływ chipów to kupię, na razie poczekam na ewentualną obniżkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 11 Marzec 2012 (edytowane) właśnie zobaczyłem pierwszą w grze prawdziwie epicką scenę jakoś 5 trophy od góry :P ale potęga, byle takich więcej!!! Edytowane 11 Marzec 2012 przez zdun1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pole553 12 Napisano 11 Marzec 2012 no troszke zespoilerowales... Wystarczy napisac ze epicka, a ci co by byli ciekawi, to i tak by w spoiler zerkneli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hitokiri pl 89 Napisano 11 Marzec 2012 (edytowane) From Ashes jest bardzo krótki ( 30-40 minut ) jeśli chodzi a gameplay ale teksty naszego nowego towarzysza kiedy już dołączy do ekipy są nie do podrobienia. Fajnie się słucha jak kpi sobie z innych ras :pinch: Co do problemów z stabilnością na PC nie miałem większych, w prologu na marsie kiedy gonimy tą laskę zaczęło chrupać trochę i czasami na mapie galaktyki kiedy kosiary wykrywają moją obecność i trzeba uciekać Co do samej gry to po około 6 godzinach stwierdzam że jest bardzo dobra ale mam nadzieję że będzie coraz lepiej ponieważ wymagam znacznie więcej Edytowane 11 Marzec 2012 przez hitokiri pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pole553 12 Napisano 11 Marzec 2012 Czyli nie wart jest 8 funtow. Dobra dzieki:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krypto 93 Napisano 11 Marzec 2012 (edytowane) Co do problemów z stabilnością na PC nie miałem większych, w prologu na marsie kiedy gonimy tą laskę zaczęło chrupać trochę i czasami na mapie galaktyki kiedy kosiary wykrywają moją obecność i trzeba uciekać Także gram w wersje PC i jak na razie nie odczułem żadnych problemów z stabilnością(1080p + wszystko pozostałe ustawienia na maksa) więc nie za bardzo wiem o jakich spadkach płynności piszesz hitokiri, a mam już na liczniku ponad 11 godzin przegranych. :whistling: Edytowane 11 Marzec 2012 przez Krypto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yaro555 58 Napisano 12 Marzec 2012 Także gram w wersje PC i jak na razie nie odczułem żadnych problemów z stabilnością(1080p + wszystko pozostałe ustawienia na maksa) więc nie za bardzo wiem o jakich spadkach płynności piszesz hitokiri, a mam już na liczniku ponad 11 godzin przegranych. :whistling: Może dlatego, że na PC tą gre normalnie instalujesz, a nie grasz z płyty!!! Na szczęście u mnie się trochę uspokoiło ale wolne wczytywanie tekstur wciąż występuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 12 Marzec 2012 mi po 20 godzinach rzadko kiedy przycina. Ogólnie jestem zadowolony oby tylko końcówka nie rozczarowała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krypto 93 Napisano 12 Marzec 2012 Może dlatego, że na PC tą gre normalnie instalujesz, a nie grasz z płyty!!!. A może nauczyłbyś się w końcu czytać ze zrozumieniem?! :down: Moja wypowiedź odnosiła się tylko i wyłącznie do wersji PC i była związana z wypowiedzą użytkownika hitokiri. Cytuję: Co do problemów z stabilnością na PC... A może twoja wersja gry na PC nie wymaga instalacji?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach