Żywy 690 Napisano 20 Wrzesień 2011 (edytowane) Kontynuacje Homefront stworzy nie kto inny jak Crytec UK: http://www.strategyi...for-homefront-2 http://www.nowgamer.com/news/1070317/homefront_2_to_be_best_title_weve_released_crytek.html Gra jest zapowiedziana na rok 2014 (next-geny?). Edytowane 28 Wrzesień 2011 przez Żywy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onkyo 3 Napisano 14 Październik 2011 Witam,grają jeszcze ludzie w homefront czy są pustki na serwerach? Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onkyo 3 Napisano 14 Październik 2011 Witam,grają jeszcze ludzie w homefront czy są pustki na serwerach? Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myron 24 Napisano 14 Październik 2011 (edytowane) Kupiłem grę 6 dni temu i od godziny 15.00 spokojnie można grać w multi. Przed tą godziną wpadałem na serwery na których grało 15-20 osób, zaś po tej godzinie serwery są zawsze zapełnione. W samą grę gra się bardzo przyjemnie, do czasu Battlefielda 3 spokojnie można w nią grać. Grę kupiłem za 15 złotych ;) Edytowane 14 Październik 2011 przez Myron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyma45 103 Napisano 14 Październik 2011 No to Ci się udało Czy w pełnej wersji tak się nie zwiesza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1422 42 Napisano 14 Październik 2011 Kupił pewnie w 5 osób :thumbsup: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onkyo 3 Napisano 14 Październik 2011 (edytowane) Kupiłem grę 6 dni temu i od godziny 15.00 spokojnie można grać w multi. Przed tą godziną wpadałem na serwery na których grało 15-20 osób, zaś po tej godzinie serwery są zawsze zapełnione. W samą grę gra się bardzo przyjemnie, do czasu Battlefielda 3 spokojnie można w nią grać. Grę kupiłem za 15 złotych ;) Cieszę się,że ludziska jeszcze grają.Homefront,multi ma zajebiste,dziwię się,że ta gra jest niedoceniona... Edytowane 14 Październik 2011 przez onkyo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myron 24 Napisano 14 Październik 2011 (edytowane) Gra sama w sobie na PSN kosztuje 120 złotych, ale udało mi się wkręcić w kupno slota za 15 złotych ;) Gra faktycznie potrafi się zawiesić, czasami często. Do tej pory gra zawiesiła mi się około 7 razy, a na liczniku mam niecałe 20 godzin. Gra jest po prostu średnio-dobra - ma jedynie 4 7 podobnych do siebie map i jedynie 2 tryby rozgrywki ( do tej pory ani razu jeszcze nie zagrałem w tryb deathmatch, gram jedynie w zdobywanie punktów na mapie ). Do tego bronie są niezbalansowane i jest ich mało. Edytowane 14 Październik 2011 przez Myron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 20 Listopad 2011 Ta gra ma online pass? Czy mozna kupic uzywke? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smaczne jablko 13 Napisano 20 Listopad 2011 Gra ma online pass do kupienia w PSS za ok. 30zł. Bierz nową za 60zł dostaniesz już chyba na allegro. Polecam świetna gra :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toorex 25 Napisano 28 Listopad 2011 Kupiłem tę grę ostatnio i prawdę mówiąc to całkiem fajna gra. Ma przyjemne multi, singiel też niczego sobie. Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onkyo 3 Napisano 9 Grudzień 2011 Witam Jaka jest frekwencja na serwerach Homefront? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 19 Grudzień 2011 Witam Jaka jest frekwencja na serwerach Homefront? chodzi Ci o to ile osób w to gra?? wystarczająco żeby była dobra zabawa nie mam problemów z pustymi serwerami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onkyo 3 Napisano 19 Grudzień 2011 Cieszy mnie to bardzo,że ludzie jeszcze grają.Homefront ma zajebiste multi.Aktualnie gram w Battlefield 3,ale zaczyna mnie już ta gra wkur... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyma45 103 Napisano 25 Grudzień 2011 Gdzie jest temat na ustawki? Jak nie ma to zapraszajcie : szyma45 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 25 Grudzień 2011 Naprawdę niezła gra. Tania, z przyzwoitym singlem i multi. To co mnie bardzo irytowało, to problem z rankingami - nie wyświetlało ich. Nie wiem czy to poprawili, bo gry nie włączałem od 3. mies. ale ta usterka kuła mocno. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyma45 103 Napisano 25 Grudzień 2011 Dalej niedostępne rankingi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shady 34 Napisano 7 Styczeń 2012 Dalej niedostępne rankingi... Gra się dla przyjemności, a nie rankingów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafal76 20 Napisano 20 Styczeń 2012 Witam,nadal ludzie grają w homefront?czy serwery świecą pustakami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toorex 25 Napisano 21 Styczeń 2012 Grają grają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bajaaaa 6 Napisano 1 Marzec 2012 ktoś jeszcze gra ? ja chętnie pogram : D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniutek1996 1 Napisano 2 Maj 2012 No właśnie jak to jest? jakieś 2 miesiące temu wszedłem w świat strzelanek.... od tamtego czasu męczę black opsa, ale chciałem zagrać w homefront i mam pytanie, czy bez problemu idzie znaleźć graczy (tak jak w black ops) i czy na używanej grze mogę pograć multi (czy są śmieszne kody online?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartus007 8 Napisano 2 Maj 2012 Jak dla mnie to jedna z najgorszych gier w jakie grałem. Cod jest o niebo lepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 2 Maj 2012 Ciekawy punkt widzenia, ale jak dla mnie to Homefront w multi przebija zarówno CoD jak i BF. Świetne połączenie obydwu, złoty środek. Szkoda, że w pewnym momencie zwisy nie dawały mi grać, a matchmaking wołał o pomstę do nieba. Mam nadzieję że sequel będzie utrzymany w podobnym klimacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 9 Czerwiec 2012 (edytowane) Siema gra ktoś jeszcze w Homefronta ?. Ja postanowiłem wrócić do tej gry...ahhh mój pierwszy fps via PSN...aż z sentymentu wydałem to 25zł ( połowa tego co dałem za grę xD ) i kupiłem 2 map packi...widzę że ogólnie dużo ludzi w to jeszcze pogina i ciekawi mnie czy tutaj też ktoś gra jeszcze ? Edytowane 10 Czerwiec 2012 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach