Skocz do zawartości
piciu42

Homefront

Rekomendowane odpowiedzi

Gra wyglada okropnie, ale gra sie swietnie, demko mnie kupilo!

popieram gra jest niezła :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czemu ludzie najeżdzają na grafikę w Homefront... może nie jest cudowna ale moim zdaniem wygląda znacznie lepiej niż w CoD Black Ops, które było bardzo wychwalane (no i ta ogólnoświatowa sprzedaż)... Wczoraj przeszedłem single'a i miałem problemy na najniższym poziomie trudności:P gra jest dla mnie dość trudna miejscami, ale przede wszystkim bardzo krótka (4-4,5h na najniższym poziomie)...

Podsumowując: nie uważam Homefront'a za crap'a, ale za miłe zaskoczenie:) dodam tylko że jeszcze nie ruszyłem multi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi tam gra się podoba, pograłem dzisiaj trochę i jest ok :)fajny klimacik, grafika jest nie najgorsza.W multi też można fajnie poszarpać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi też się podoba, myślałem, że to będzie badziewie tym czasem podręczne UAV recona jest całkiem spoko ; D Ale nie mam kasy na full wersje.

Demo jest trialem czy pernamentne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jest gdzieś dostęp do publicznych statystyk czy nie są one prowadzone dla wersji demo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma. Demo funkcjonuje swoją drogą, a multi swoją. Dziś kupiłem full i ponownie rank 1.

Czy przeszedł ktoś z Was singiel na najtrudniejszym poziomie? Ja doszedłem do finałowego momentu w misji nr. 5 i blokada. Przez ciągle respawnujących się przeciwników, nie da się zrobić kroku. Do tego obrażenia z 2 razy bardziej poważne niż w Codzie na Veteranie, no hit. Zaraz obczaję Youtube, może tam znajdę wyjście z tego zaułka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mialem 61 poziom na multi i mi cofnelo do 45 -.- ..... jestem zawiedziony :)

Nic musisz zacisnąć zęby i jeszcze raz naginać, 45 to i tak masz większy ode mnie a mi nie cofneło:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta gra w multi wymiata jedna z lepszy gier w jakie grałem polecam, zapraszam do wspólnej gry :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ściągnąłem dziś demo, po godzince poleciałem do sklepu po pełną wersję. Multi jak dla mnie pierwsza klasa. Takie połączenie szybkiej akcji z CoDa + pojazdy jak w BC2. Co prawda jeszcze nie do końca ogarniam sterowanie na padzie (granie przez lata na myszce robi swoje), ale gra i tak bardzo mi się podoba.

Edytowane przez Shady

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od wczoraj coś się kaszani, po każdej grze wywala i trzeba później długo czekać żeby znalazło odpowiednią ilość graczy potrzebnych do gry. Oby szybko coś z tym zrobili.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pograłem dzisiaj chwilę w demo i wrażenia moje są następujące, gra się nawet przyzwoicie i pewnie w pełnej wersji można się wciągnąć jak nie ma się ciekawszych pozycji(mowa o multi oczywiście) w/g mnie to taki cod z dodatkiem pojazdów jak bc2 ale grafika jest jakaś zrąbana ni to takie komiksowe trochę jest ,a najbardziej sprawia wrażenie niedopracowanej......... uważam ,że dali ciała z tą grafą..... pełnej wersji na pewno nie kupię bo po 1.) nie warto

po2.) ile można mieć tych fps ów po 3.) czekam na bf3

no to tyle ode mnie ,i może do zobaczenia ,bo pewnie rangę podbiję do końca :tongue:

Edytowane przez green beret

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukałem w demie czy można stworzyć oddzielną grę np z 3 znajomymi (2 na 2), orientujecie się czy jest to możliwe ? Granie ze znajomymi wraz z innymi osobami przy losowym rozkładzie sił bez problemu, ale nie wiem jak osobne lobby stworzyć. (wydaję mi się, że demo po prostu tego nie udostępnia)

Jeżeli powiedzmy nie jest to możliwe w demie, jest to możliwe w pełnej wersji ? (raczej być powinno)

A gra świetna :) jaka grafika ? nie mam czasu myśleć o grafice w tej grze, za bardzo mnie wciągnęło multi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co byście powiedzieli na stworzenie polskiej drużyny w Homefront? Gra nie rozrywa dupska, ale jest bardzo przyzwoita na tyle, że jest to jedyny shooter w jaki gram i będę grać do BF3. Także przez te 2 miesiące moglibyśmy ładnie pograć w sieci.

Chętnych zapraszam do odpowiedzi tu, lub na PSN mój nick: IMPERATORE_PL.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanko, macie ostatnio jakieś problemy z grą w Homefronta? Jakieś 2/3 dni temu próbowałem odpalić to wyskakiwała mi informacja o niemożliwości znalezieniu serwera. Tak sobie myślę pewnie coś poprawiają ale teraz 2 dni z rzędu jak próbuje się dołączyć do gry to w lobby są max 3 osoby włącznie ze mną. Niby znajduje już grę i mam ładowanie mapy, zresztą zawsze tej samej, ale to ładowanie szybko się wyłącza i przechodzi do lobby w którym najczęściej jestem ja i jakaś 1 osoba.

W związku z tym mam pytanie czy ktoś ma podobny problem, bo mam przeczucie że coś u mnie nawala ale nie mam pojęcia co, bo jak odpalę Bad Company 2 czy CoD'a to wszystko działa bez zarzutów.

Edit: Hehe jak na złość, choć to nie najlepsze określenie w tym przypadku, po napisaniu tego posta spróbowałem jeszcze raz i... się udało :sweat: mam nadzieję że więcej nie będzie tego problemu ale o tym przekonam się pewnie jutro, póki co siedzę w grze xD

Edit2: No ładnie, muszę cofnąć to co napisałem przed chwilą w pierwszym Edicie :/ wywaliło mnie z gry z powodu nie posiadania mapy z DLC i coś czuje że tutaj może jest pies pogrzebany z tym problemem ze znalezieniem gry....

Jakby ktoś z was miał podobne doświadczenia i znalazł rozwiązanie niech da znać bo ja nie wiem co się dzieje.

Edytowane przez Scooby-Doo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie wszystko działa. Przed kupnem DLC też działało i jedynie przy wczytywaniu nowej rundy jak miała być jedna z nowych map to mnie rozłączało, ale bez problemu mi wyszukiwało nową grę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm to teraz coś widocznie jest nie tak. Nie tylko ja mam ten problem bo jak wbije w lobby i są np ze mną 2 osoby to znaczy że u nich jest to samo. Ostatnio poczekałem w lobby i dołączyła minimalna liczba osób by zacząć rozgrywkę. Ogólnie raz działa raz nie, sam nie wiem czemu ale zaczęło odpalać częściej. Trochę denerwujący jest fakt, że nie mając DLC zostaje się wywalanym z gry ale cóż matchmaking ma to do siebie, że takich sytuacji nie da się obejść. Chyba że zrobiliby jak w Black Opsie, DLC odpalane jakby oddzielnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wczoraj kupiłem, dzisiaj skończyłem

singiel krótki ale takie trendy niestety teraz mamy

chętnie pogram multi

psn id: erwines15

headseta mam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Homefroncie mamy do czynienia tak naprawdę z przeciwieństwem Battlefield Bad Company 2. Zamiast symulacji wielkich bitew mamy świetną i dającą mnóstwo radochy strzelankę. W BF BC 2 grafika jest świetna, tu jest niestety na odwrót, ale da się przymknąć na to oko. Bardzo podoba mi się tryb Multiplayer (niestety grałem tylko w niego). A najlepsze jest to, że przy Homefroncie można odstresować się po ciężkim dniu w szkole/pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pobierz demko multiplayera zobaczysz... mi osobiście ona podeszła ale kupuje BF3 dlatego nie kupuje homefronta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Demo z polskiego PSS po dłuższym wyszukiwaniu gry zawiesza mi konsolę. Próbowałem 3 razy a teraz leci demo z US PSS.

EDIT: Jednak nic nie udało się zagrać.

Stąd moje pytanie do grających osób; dużo ludzi jeszcze w to gra czy raczej darować sobie ten zakup?

Edytowane przez Szlachcic*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ostatnich dniach jak gram to nie ma problemu ze znalezieniem pełnego pokoju.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi