Skocz do zawartości
portek

Screenshoty & Gameplay Video

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Niekoniecznie. Np, jeżeli stoisz w miejscu gdzie zaraz ma zrespić się czołg, heli, samolot, jeep itp. i będziesz trzymał cały czas kółko, to w momencie pojawienia się pojazdu automatycznie do niego wskoczysz. Nie wiem czy dobrze robię pisząc to tutaj, bo niewiele osób o tym wie i często dzięki temu udaje mi się wskoczyć do pojazdu jako pierwszy :thumbsup:

Edytowane przez Myfonick

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio patrzę w statystyki globalne a tam połowa pierwszych miejsc to polacy. Już nie mówię o osobach z tego forum :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

predator a pomyslales ze nie mam laptopa ? Na ten pomysl to bym od razu wpadl.

A co do ostatniej scenki no coz, chcialem po prostu uciec, malo brakowalo :thumbsup:

Ale motyw z heli ktory potem rozszczepil sie na pol o slup to wyszedl. Ahh gdyby to bylo hd to bym tyle klipow zmajstrowal ..

Edytowane przez Skiba94

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie dobry ten AEK. :) Famas, Aek oraz F2000 to ta sama klasa, jesli chodzi o nabijanie kill'i. Odblokowalem USAS'A, i sieje pozoge. Przegieta bron, nawet bez odlamkowej amunicji.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/battlereport/show/27998605/4/245517852/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

1.

2.

Filmik drugi kozacki. Szkoda tylko, że nie ma racji bytu na PS3 bo przy 12 zawodnikach przeciwnego team'u max. 8 jest w tamtym miejscu i z 2-3 na schodach bezpośrednio przed wejściem do hallu metra.

EDIT:@down to swoją drogą. Ta gra i tak zaczyna się sprowadzać do tego, żeby zabić wszystko co się rusza i w jak największej ilość bez względu na własny zgon.

Edytowane przez The_Siemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten drugi filmik pokazuje, że w tej grze nie chodzi o zespołowe garnie tylko wyłącznie o kille i to jak najwięcej kosztem własnego życia. Jaki to ma sens skoro sam ginie - totalny bezsens ten gościu pokazuje.

Dno.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten drugi filmik pokazuje, że w tej grze nie chodzi o zespołowe garnie tylko wyłącznie o kille i to jak najwięcej kosztem własnego życia. Jaki to ma sens skoro sam ginie - totalny bezsens ten gościu pokazuje.

Dno.

oni stracili 12 ticketow a jego team 1 wiec gdzie tu bezsens?

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja widze bezsens jedynie w jego wypowiedzi xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Domyślam się, że dla niego granie w gry to też w pewnym stopniu RP. Czyli wczucie się w skórę żołnierza na polu bitwy, jego roli i możliwych zachowań, a wbiegnięcie między wrogów z c4 niczym Talib kłóci się z tym...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzeź zrobił niezłą, ciekawe, czy dali się tak zrobić kilka razy w 1 meczu? xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nooby graja na PC ;)

dlaczego?jabys stal przy 10 chlopa to tez bys nie zauwazyl ze ktos wbiegl i na dupe c4 rzucil, wiec nie oceniajverymad.gifrolleyes.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

dlaczego?jabys stal przy 10 chlopa to tez bys nie zauwazyl ze ktos wbiegl i na dupe c4 rzucil, wiec nie oceniajverymad.gifrolleyes.gif

Pamietam ze jak gralem w Lineage 2 na PC to na spotach czasami sie dlugo wczytywalo, jak bylo duzo chlopa w okol. Moze ludki na PC maja tak samo. Dlatego ich reakcja byla oslabiona, bo widzialem moze 3 osoby strzelajace reszta stala.

Edytowane przez linkin120289

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamietam ze jak gralem w Lineage 2 na PC to na spotach czasami sie dlugo wczytywalo, jak bylo duzo chlopa w okol. Moze ludki na PC maja tak samo. Dlatego ich reakcja byla oslabiona, bo widzialem moze 3 osoby strzelajace reszta stala.

Wczytuje sie dlugo jedynie mapa. Osobiscie to nie wiem jak wielkie szczescie trzeba miec zeby wbiec w tak nieogarnieta ekipe ludzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś bug mnie dziś dopadł. Wbiłem 83 lvl, a na podsumowaniu rundy pokazało mi 100 i od tej pory nie wyświetla mi rangi w tabelidry.gif

wtgf5.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi