Jechu 378 Napisano 16 Luty 2012 (edytowane) Miał już tak ktoś? Sory za jakoś, kręcone fonem. Edytowane 16 Luty 2012 przez Jechu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zonzi 1 Napisano 17 Luty 2012 C4 plus shotgun = fun Jak Was ktos rozwali w czolgu shotgunem to sie nie zdziwcie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 18 Luty 2012 Chyba Battlefield się na mnie obraził, bo najpierw zniknęła mi ranga, a teraz na Metro wpadłem w tekstury. UWAGA! Jakość porażka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PredatorsPL 1 Napisano 18 Luty 2012 Chyba Battlefield się na mnie obraził, bo najpierw zniknęła mi ranga, a teraz na Metro wpadłem w tekstury. UWAGA! Jakość porażka. Ostatnio na sekwanie ''pływałeś'' w asfalcie. Chciałem cię nagrać ale tak zapierniczałeś że nie zdążyłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mersi 167 Napisano 18 Luty 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 18 Luty 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thrasher8888 136 Napisano 18 Luty 2012 Oni robią to tak: 2 kolesi ćwiczy jakąś akcje (np. taką) na pustym serwerze. Później wchodzą na jakiś serwer (żeby wyglądało że to wszystko wiarygodnie) i realizują wyćwiczoną akcje. Trzeba trochę skilla ale za pierwszym razem na pewno tego nie zrobił. Hardkor to by był wtedy jakby wykonał to na konsoli a nie na pc gdzie są różne mody etc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 21 Luty 2012 Kolejna zwieszka podczas deszczu pocisków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kabotyn 213 Napisano 21 Luty 2012 Pamietacie ta akcje, jak koles za pomoca C4 zaliczyl mnostwo kill'i? To nic, minami mozna zrobic wiekszy mayahem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nathrent 106 Napisano 22 Luty 2012 oglądając te filmiki z pc, nie wiem kto jest większym idiotą, ten kto zrobił taką mapkę dla 64 osób czy te 64 osoby na niej grające ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
indianin666 10 Napisano 22 Luty 2012 Pamietacie ta akcje, jak koles za pomoca C4 zaliczyl mnostwo kill'i? To nic, minami mozna zrobic wiekszy mayahem. :) A ja się zastanawiałem czemu na metrze ktoś rozkłada miny. Teraz już wiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek86 12 Napisano 22 Luty 2012 http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=96J4a8AWGR8 tak od 4.30 i patrzcie hehehe .Kto zna niemiecki nie tlumaczy co gadaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 22 Luty 2012 Dzisiaj trafiłem na dobry serwer, szkoda że tylko przeciwnik był ogarnięty i grał zespołowo, czego niestety nie mogę powiedzieć o większości moich kompanów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 23 Luty 2012 Pamietacie ta akcje, jak koles za pomoca C4 zaliczyl mnostwo kill'i? To nic, minami mozna zrobic wiekszy mayahem. Zamiast rozwalac ich + wysadzajac siebie ja bym polozyl sie w rogu za nimi, rozlozyl dwojnog i kosil z m249. Ale czasami to szkoda ze na konsolce nie ma tylu playersow (nie mowie o 64) tylko 32. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fajsoon 44 Napisano 23 Luty 2012 (edytowane) Pamietacie ta akcje, jak koles za pomoca C4 zaliczyl mnostwo kill'i? To nic, minami mozna zrobic wiekszy mayahem. hahaha dobra ale nie realne na psie Edytowane 23 Luty 2012 przez Fajsoon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 23 Luty 2012 Jak to możliwe, że tylu typa niezauważyło biegającego koło nich wroga... ?! :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fajsoon 44 Napisano 23 Luty 2012 Jak to możliwe, że tylu typa niezauważyło biegającego koło nich wroga... ?! :blink: zdarza się, dzisiaj grałem to też nie widzieli kolesia przez całą mapę z usasem który robił rzeźnię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 23 Luty 2012 zdarza się, dzisiaj grałem to też nie widzieli kolesia przez całą mapę z usasem który robił rzeźnię Na PS3 jest dużo mniejsza kumulacja ludków w danym miejscu/przejściu niż na PC....stąd moje zdziwienie, że 10 typa go w ogóle nie wyczaiło :D Na PS3 takie akcje to rzadkość! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 23 Luty 2012 Kolejny epizod :) 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekpower50 12 Napisano 26 Luty 2012 Krótki filmik z walki na noże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gany1979 48 Napisano 26 Luty 2012 Krótki filmik z walki na noże. Kurde prawie jak na wiejskich wstrzasach, tylko sztachet brakuje :laugh: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 27 Luty 2012 szczerze mówiąc to myślałem że tam totalny survival , ale widzę że apteczka leży, czujnik ruchu , ktoś granaty dymne rzuca. hehhe , rzeczywiście jak ustawka przed remizą , tylko sztachet brak... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 28 Luty 2012 @radekpower reasumujac - ja pierdole :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 1 Marzec 2012 witam, bez hd hdmoj pierwszy gameplay ktrotki ale tylko dlatego ze chcialbym sie od was - tych co nagrywaja oraz tych co ogladaja czy ta jakosc jest ok ? zarówno pierwszy jak i drugi pozdro 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 1 Marzec 2012 (edytowane) Oba filmy mają dobrą jakość, ale oczywiście drugi lepszą :ok: //EDIT: Mimo wszystko różnica jest minimalna :) Edytowane 1 Marzec 2012 przez Kryman 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach