cwir 12843 Napisano 2 Maj 2012 za co to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 2 Maj 2012 (edytowane) a nie wiem, chyba dlatego ze ok. 4 razy w ciagu rundy mu rozwalilem czolg z nim i holkiem na pokladzie, a potem gdy po mojej stronie sie team wykruszyl zaczal sie gwalt. Pokazuje tylko kulture jaka panuje w tym "pro" klanie. Musial se ulzyc. Edytowane 2 Maj 2012 przez Skiba94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 2 Maj 2012 Ale to jest zlamas kurde ... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 2 Maj 2012 ja kilka dni temu jak graliśmy napisalem adminowi serwera ktory jak przegrywali pod koniec rundy zaczal przerzucac ludzi od nas na druga strone (przez co przegralismy), czy potrafi grac normalnie czy zawsze oszukuje, a on mi na to: it's my server... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 2 Maj 2012 a nie wiem, chyba dlatego ze ok. 4 razy w ciagu rundy mu rozwalilem czolg z nim i holkiem na pokladzie, a potem gdy po mojej stronie sie team wykruszyl zaczal sie gwalt. Pokazuje tylko kulture jaka panuje w tym "pro" klanie. Musial se ulzyc. Gdzie rywalizacja tam i emocje, więc nie ma co się dziwić, a jaki pro klan masz na myśli, bo z tego co zauważyłem to klan gdzie jest Tomasz jest raczej nastawiony 4fun. Kolejna zwieszka z kaspijskich niebios :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iceice33 3 Napisano 2 Maj 2012 Jechu zrób album "Zwiechy BF3"...Tpo jest straszne ja dziś 3 razy w tej samej grze(grałem z kumplem) okropne to jest moim zdaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 2 Maj 2012 klan gdzie jest Tomasz jest raczej nastawiony 4fun @jechu for fun ? chyba for spierdolic ludziom zabawe .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 2 Maj 2012 Tomasz? on się uspokoił,co innego Michał :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komornik_michael-jackson 20 Napisano 2 Maj 2012 Przecież nawet nie przeklnął, a robicie z tego aferę. To normalne, że każdy się czasami zdenerwuje. A co do ich klanu - idźcie sobie grać w tych swoich plutonach, skoro oni wam nie pasują, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 3 Maj 2012 a wieczorem cos dluzszego z komentem ... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominoPS 53 Napisano 3 Maj 2012 @jechu for fun ? chyba for spierdolic ludziom zabawe .... Widzę, że jesteś najmądrzejszy. Nie grałeś z nami, więc nie oceniaj ogółu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 3 Maj 2012 @up kto powiedzial ze jestem nad madrzejszy ? i gdzie napisalem ze oceniam ogol ? owszem nie gralem z wami ale to nie przeszkadza mi w tym aby oceniac w/w typa z ktorym nie mialem nigdy milych wspomnien z czasow bfbc2 ... bo do dzisiaj dobrze pamietam co odpieprzal na severach ... wiec domino moja propozycja -> zgoda ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominoPS 53 Napisano 3 Maj 2012 Jasne, zgoda. Tylko chyba mylisz Tomka z Michałem ( napieprzającym w BC2 w Vietniamie z łódki pod mapą, w BF3 boostowanie statystyk ) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 3 Maj 2012 (edytowane) to zle mnie zrozumiales nigdy tomka z michalem nie pomyle bo gralem z kazdym z nich ale ok male nieporozumienie i wyjasnione :) Edytowane 3 Maj 2012 przez DJYano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 3 Maj 2012 (edytowane) pozdro ziomeczku, widze ze ci zylka pekla :) Hmmm udalo sie Tobie rozwalic raz czolg i zrobiles T-Bag (holek_ swiadkiem) a napisalem to po tym jak w polowie rundy wyszedles z serwa bo sobie nie radziles. Czujesz sie urazony ?? Placz dalej ;) to zle mnie zrozumiales nigdy tomka z michalem nie pomyle bo gralem z kazdym z nich ale ok male nieporozumienie i wyjasnione :) Jeszcze powiedz ze bostuje konto Przecież nawet nie przeklnął, a robicie z tego aferę. To normalne, że każdy się czasami zdenerwuje. A co do ich klanu - idźcie sobie grać w tych swoich plutonach, skoro oni wam nie pasują, nie mialem czym sie zdenerwowac ;) Tylko irytuja mnie osobniki co robia T-Bag a pozniej wychodza z serwa i placza ze otrzymali ode mnie wiadomosc Jeszcze zeby prawde chlopaczek napisal to by bylo dobrze ;) a nie wiem, chyba dlatego ze ok. 4 razy w ciagu rundy mu rozwalilem czolg z nim i holkiem na pokladzie, a potem gdy po mojej stronie sie team wykruszyl zaczal sie gwalt. Pokazuje tylko kulture jaka panuje w tym "pro" klanie. Musial se ulzyc. Zacznijmy od tego ze jak dolaczylem pod sam koniec to wy trzymaliscie na respie i bylo dobrze a gdy zaczela sie druga runda nabilem w kilka minut okolo 20 fragow i zaczela sie ucieczka ;D Zabawny jestes ziomek Runda 1 (dolaczylem prawie pod sam koniec) http://battlelog.bat...63/4/327787896/ Runda 2 (T-Bag od skiby i wyjscie w polowie ) http://battlelog.bat...72/4/327787896/ Nie badz dziecko smieczny ;) Edytowane 3 Maj 2012 przez xMAFIA_PLxTOMASZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarwal 67 Napisano 3 Maj 2012 Panowie to tylko gra jest wie dajcie na luz :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 3 Maj 2012 Jestem wyluzowany ;p Swoje juz tutaj pokazalem kiedys i teraz mam wyje... mortadele ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarwal 67 Napisano 3 Maj 2012 Spoko chcialem rozluznic sytuacje :) Wy sami wiecie najlepiej co miedzy wami tam zaszlo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kita 4 Napisano 3 Maj 2012 Koledzy a co Wasza dyskusja ma wspolnego z temetem w ktorym ja toczycie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 4 Maj 2012 (edytowane) Zapraszam na nasz kanal YT;) Swieza dostawa srednio 2x w tygodniu http://www.youtube.com/user/LotsOfLamers Edytowane 4 Maj 2012 przez NFL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 4 Maj 2012 (edytowane) @up posluchaj do konca bedzie arica na twoja prosbe :Dkolejny gameplay tym razem troche dluzszy i z komentarzem ... jeszcze cieplutki :) Edytowane 4 Maj 2012 przez DJYano 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gany1979 48 Napisano 4 Maj 2012 Z ta muszka to sie nie martw, nie tylko Ty tak masz. Ja sie tez nie moge nauczyc, za stary czlowiek jest na jekies nauki. Gameplay fajny i dawaj w koncu ta arice, najlepiej CQ 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 4 Maj 2012 (edytowane) bedzie arica w niedziele tak mysle oczywiscie z komentarzem mam juz w rush'u dwa mecze ale cq pewnie w weekend sie zrobi :D :) Edytowane 4 Maj 2012 przez DJYano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 4 Maj 2012 Naprawdę fajnie się ogląda to co zmontowałeś,czekam na więcej.pozdrawiam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artikam 51 Napisano 4 Maj 2012 (edytowane) mój pierwszy filmik (testowy) @down wcześniej grałem na 720p i za cholerę nie wiem jak mogę ponownie grać na takiej rozdzielczości, bo na 576 to aż oczy bolą. :) Edytowane 4 Maj 2012 przez Artikam 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach