portek 142 Napisano 22 Czerwiec 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lemieuxleeds 29 Napisano 22 Czerwiec 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Djur 6 Napisano 23 Czerwiec 2012 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 23 Czerwiec 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 23 Czerwiec 2012 :D :D :D 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarwal 67 Napisano 23 Czerwiec 2012 Zaje.....te :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrubyNinja 37 Napisano 24 Czerwiec 2012 :unsure: 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 24 Czerwiec 2012 (edytowane) Ciekawe czy będzie jakiś zombie mod do bf3 kiedyś XD a poza tym genialny filmik :) Edytowane 24 Czerwiec 2012 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
woko27 48 Napisano 24 Czerwiec 2012 Coś w podobnym klimacie horroru: :shok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczybruzda 130 Napisano 24 Czerwiec 2012 (edytowane) Coś w podobnym klimacie horroru: :shok: .... Było już jakiś czas temu w tym temacie.Więc nie ma się co podniecać wystarczy poczytać parę postów wcześniej. :unsure: A tutaj to co miałem się obsrać w majty ze strachu czy śmiechu??Bo moim zdaniem to nic nie znacząca kupa.. Edytowane 24 Czerwiec 2012 przez skoczybruzda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
woko27 48 Napisano 24 Czerwiec 2012 (edytowane) Było już jakiś czas temu w tym temacie.Więc nie ma się co podniecać wystarczy poczytać parę postów wcześniej. A tutaj to co miałem się obsrać w majty ze strachu czy śmiechu??Bo moim zdaniem to nic nie znacząca kupa.. A czego się spodziewałeś? o.O Rasowego horroru? Tu chodzi tylko o fajny klimacik, w który można się wczuć. "Nic nie znacząca kupa"? Ja pi****lę człowieku, ty masz jakiś problem czy co? Zrób lepszy filmik i pokaż co potrafisz, bo póki co twój post to jedno wielkie marudzenie. Edytowane 24 Czerwiec 2012 przez Tomo Wulgaryzmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 24 Czerwiec 2012 Robot saperski - odblokowanie Mtar-21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczybruzda 130 Napisano 25 Czerwiec 2012 (edytowane) A czego się spodziewałeś? o.O Rasowego horroru? Tu chodzi tylko o fajny klimacik, w który można się wczuć. "Nic nie znacząca kupa"? Ja pi****lę człowieku, ty masz jakiś problem czy co? Zrób lepszy filmik i pokaż co potrafisz, bo póki co twój post to jedno wielkie marudzenie. Przepraszam Wszystkich za mój chamski wpis.Poniosło mnie. Edytowane 25 Czerwiec 2012 przez skoczybruzda 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 27 Czerwiec 2012 Lecąc do tych kamperów obserwowałem tylko ilość ticetów :laugh: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matiash91 41 Napisano 27 Czerwiec 2012 Lecąc do tych kamperów obserwowałem tylko ilość ticetów :laugh: ja bym im sprezentował hornet'a na głowe :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
woko27 48 Napisano 27 Czerwiec 2012 nie wiem jak to opisać 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 27 Czerwiec 2012 Ja nie wiem xD teraz każdy ma Premium i się śmieją z tych co nie mają xD a jak rozjeżdża się tych co mają premium to oni od razu krzyczą że cheater XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 27 Czerwiec 2012 Zrobili podział graczy - premium i bez premium :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artikam 51 Napisano 27 Czerwiec 2012 wreszcie odświeżyłem kanał 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 27 Czerwiec 2012 Ostatnie chwile z BF:BC :) 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nathrent 106 Napisano 27 Czerwiec 2012 gz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 28 Czerwiec 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 28 Czerwiec 2012 Od 36s akcja nieziemska przed wejściem do metra... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 28 Czerwiec 2012 Ostatnie chwile z BF:BC :) gratulejszyn ja chyba tego nie zrobie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pedrolot0 0 Napisano 29 Czerwiec 2012 Ostatnie chwile z BF:BC :) szlachcic co to za nutka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach