Warga13 116 Napisano 27 Maj 2012 Ja miałem podobnie tylko z nożem,chciałem drzwi rozwalić a typek stał za nimi:)zdziwiłem się jak mi killa zaliczyło.pzdrw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 27 Maj 2012 Ja miałem podobnie tylko z nożem,chciałem drzwi rozwalić a typek stał za nimi:)zdziwiłem się jak mi killa zaliczyło.pzdrw jest i z nożem :laugh: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekINT 39 Napisano 27 Maj 2012 @marek portek nagrywa zawsze kiedy jest online :P Pytałem kiedy grywa w sensie gra, a nie kiedy NAgrywa :-) A więc: @ portek Ponawiam pytanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 27 Maj 2012 (edytowane) Pytałem kiedy grywa w sensie gra, a nie kiedy NAgrywa :-) A więc: @ portek Ponawiam pytanie :) Grywam w godz.18.00 - 22.00 w weekendy do 24.00 Edytowane 27 Maj 2012 przez portek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 28 Maj 2012 (edytowane) Zajebisty filmik Dlaczego nieraz się pojawia filmik w okienku a czasem link ? Edytowane 28 Maj 2012 przez Slizer użyj [media] 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 28 Maj 2012 (edytowane) @up daj link tak nawiaskwadratowymedia]LINK[/medianawiaskkwadratowy Edytowane 28 Maj 2012 przez DJYano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczybruzda 130 Napisano 28 Maj 2012 Zajebisty filmik.... Uh...I nikt mi nie wkręci,że Król FPS-ów od czasów BC2 jest tylko jeden. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 29 Maj 2012 Miazga!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 29 Maj 2012 Jechu spójrz 4 posty w górę :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 30 Maj 2012 Przyznam się, że rzadko tu coś oglądam :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 31 Maj 2012 Czym przechwytujecie obraz z PS3 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 31 Maj 2012 Czym przechwytujecie obraz z PS3 ?? Hauppauge HD PVR AVerMedia Console Game Capture HD AVerMedia DarkCrystal HD Capture Station i dla tych co grają w rozdziałce 576 EASY CAP VIDEO GRABBER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1604 10 Napisano 31 Maj 2012 (edytowane) Pamiętacie jak w BC2 grało się z ekranem śmierci, po tym jak ktoś nas uleczył . Taką fazę miałem w BF3 :laugh: Jeszcze udało mi się kogoś zabić. A tak się parkuje myśliwiec Edytowane 31 Maj 2012 przez pawel1604 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 1 Czerwiec 2012 pawel wystarczy nacisnac :start: i :cicle: i juz nie bedzie tabelki. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosmala96 186 Napisano 3 Czerwiec 2012 Moze z PC ale ostatnia akcja dobra jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrubyNinja 37 Napisano 3 Czerwiec 2012 Ahh 64 graczy na Metro, tam wystarczy rzucić ammo packa i po kilku minutach masz 1000 punktów :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 3 Czerwiec 2012 Zajebisty filmik Dlaczego nieraz się pojawia filmik w okienku a czasem link ? Super filmik tutaj kulisy i wpadki podczas kręcenia go Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 4 Czerwiec 2012 Boże! Widzisz i nie grzmisz :blink: Filmik z cyklu "Leo why?" :wallbash: Wytrzymałem jakieś 1:30 minuty, konia z rzędem temu kto wytrwa do końca ;) http://www.youtube.com/watch?v=VGHbc_5SABQ 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 4 Czerwiec 2012 (edytowane) Ło, ja też nie grałem w Batllefielda łooooo hoooo hoooo... Wytrzymałem 25 sekund, dostanę chociaż pozdrowienie? Edytowane 4 Czerwiec 2012 przez Homer S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 4 Czerwiec 2012 hehe 1'11 "od tyłu mnie wziął, od tyłu mnie wziął" :rofl: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 4 Czerwiec 2012 do konca mnie sie nie udalo :( nie moglem ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 4 Czerwiec 2012 Ja obejrzałem do końca,to są dzieci neo :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kita 4 Napisano 4 Czerwiec 2012 (edytowane) Portek ja tez wytrzymalem do konca zaluje ze synek z zonka juz spia bo musialem tamowac smiech "baloniku' "genialny" komentarz ale kampa!!! aha konia daj Portkowi:)) Edytowane 4 Czerwiec 2012 przez Kita 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 4 Czerwiec 2012 Pobił Roja ,Rocka i Yoshiego razem wziętych, trzeba zasubskrybować tego chłopca czy dziewczynkę (po głosie wręcz nie idzie poznać :-). Wytrzymalem do końca i chyba jeszcze raz obejrzę. Ale B3 mi się nie podoba w ogóle. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxDJ 108 Napisano 6 Czerwiec 2012 koleś nakręcił filmik z mojego serwera ale od niego w dupę dostałem :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach