NFL 683 Napisano 4 Maj 2012 Nie tylko ja gram w 576p :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajnica 10 Napisano 4 Maj 2012 Nie tylko ja gram w 576p Moze dozyjemy czasow gdy zagramy w 720p :)) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 5 Maj 2012 ARICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :) 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzikamruwka 9 Napisano 7 Maj 2012 Mój krótki filmik z M26 MASS 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 8 Maj 2012 z okazji okraglej rocznicy powstania FPS niespodzianka :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skwapa 5 Napisano 8 Maj 2012 pomyślcie teraz co bedzie za 2 dekady ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuL 14 Napisano 9 Maj 2012 (edytowane) to jeszcze nagraj coś z Catacomb 3-D albo Hovertank 3-D (również od iD), które są starszymi FPSami ;) fakt, Wolf był pierwszym FPSem w formie jaką mamy teraz no ale prekursorów można znaleźć wcześniej :) (tak wiem, jakby się uprzeć to za "pierwszego" fpsa można uznać starsze tytuły jak choćby spacegun od konami z 1990 czy duckhunt od segi z 1969 roku) Edytowane 9 Maj 2012 przez MichuL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 9 Maj 2012 @up owszem te projekty byly wczesniej ale nie byly stricte fps'ami ale na pewno dwa w/w tytuly pokazaly kierunek a id software poszlo nim dalej i chwala im za to ... dzieki nim mamy potem doom'y quake unreal'e itd itd :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 10 Maj 2012 loL vs. Pol 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 11 Maj 2012 witam, short cut plus pogadane :) 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1604 10 Napisano 11 Maj 2012 Grałeś z moją ulubioną bronią dla technika. XM8 ładnie ciśnie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 12 Maj 2012 ta xm8 ale tylko z red dotem bo szczerbinke ma syfiasta :) ale fakt jest fajny choc najlepiej pukalo mi sie ump i scar'em ... na jutro szykuje vitnamik na phu bai valley ... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 12 Maj 2012 (edytowane) scar, saw i abakan :) najwieksze kozaki BC2, musze sobie od kogos zainstalowac wietnama bo usunalem ziomka konto i teraz nie mam ;/ Edytowane 12 Maj 2012 przez freesssbee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 12 Maj 2012 scar, saw i abakan :) UMP-45, 9A-91 i XM8 Prototype moim zdaniem. Abakan taki kozacki po patchu juz nie byl a UMP to najwieksza kosa tej gry 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 12 Maj 2012 tez nimi gralem. pod koniec gry w BC2 tylko rekon z neostad, c4, kulki <3 i kosa w łapie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 13 Maj 2012 witam, Vietnam z rana jak śmietana :P 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gany1979 48 Napisano 13 Maj 2012 witam, Vietnam z rana jak śmietana :P jakos tak dziwnie w czolgu bez termowizji vietnam byl, sorry jest zaj.... po Twoich komentarzych (papierowy heli) zaraz mi sie przypomniala walka o trophy za heli, bodajze 60 kili. Co sie nie wystartowalo zaraz 50% zycia. Najlepsza mapka: wzgorze 137. Cos pieknego. Eh te stare dobre czasy. Pozdro 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 13 Maj 2012 Zmiana nagrywarki na Hauppauge HD PVR 1304 i jeden z pierwszych filmików :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 13 Maj 2012 @portek to jest surowe czy cos przy tym kombinowales juz ? ma takiego dziwnego blura ... i malo soczyste czym to renderowales ? mm ? jesli tak to wez sie na cos innego przesiadz jesli chcesz pomoge ci w vegasie oraz moge podeslac gotowe ulozone projekty abys nie musial juz sie bawic w to sam ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 17 Maj 2012 D3vZ vs Valor. Dostali po dupie i wyszli z laddera :D http://www.youtube.com/watch?v=Y7mhj5SY4Vk http://www.youtube.com/watch?v=XR_3ygarGpw 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czupakabra3999 3 Napisano 18 Maj 2012 (edytowane) Operation Hastings tryb conquest inżynier ,zero używania heli. Mój najlepszy wynik w dodatku Wietnam. Szkoda ze nie pękło 10k pkt. ale popracuje nad tym. A tu jeden z dobrych wyników ratio... I na koniec cos z podstawowej wersji gry... Edytowane 18 Maj 2012 przez czupakabra3999 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 18 Maj 2012 @up ladnie wyslij zapa na psn/sen bo o polskich graczy na vietnamie ciezko ... pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czupakabra3999 3 Napisano 18 Maj 2012 Ok zaproszka poleci w ten wekend. Narazie znikam na działke+grill+kumple+psp vita. Tak sobie przejrzałem swoje fotosy i jednak gdzies tam miałem większe ratio. Czyt.big kokones ,pro skill czy... nie no żarcik mały, wiadomo kolejny fart roku :) + wietnam i 26kili z PBRV -ech ta znienawidzona łódeczka- Świątynia Cao Son -conquest i kamping na resp...ojj mały błąd sie wdarł tzn. takie tam pływanie w obrebie flagi B :) Wsumie kompletnie nie mój styl gry ,ale.. no własnie jakie ale? ze za duzy dmg ma ten kajak itd. to tak jakbym ja narzekał że ktos lata heli i robi kompletny dym czyt.ratio 100/0. W tej grze tak naprawde nie ma żadnych ale są tylko słabi gracze ze swoim ale on..a bo on ...a ja nie umiem i sie wkurwiają na wszystkich i o wszystko. Każdy ciut inteligentny człowiek nie wybrzydza jak dostaje bęcki no sięga porady do mózgu i opuszcza zwyczajnie serwer. Da sie ...da :) Ciut sprytniejszy sięga po klase snajpera i poprostu wali hedshota dla agresora. Zaraz zaraz ale kogo i po co ja tu bronie czy osądzam. Dobra cii juz nic nie mówie bo jeszcze wyjdą jakies inne historie jak to ja kiedys kampi..albo podkładałem apteczki pod M-Comy a nie to chyba były inne paczuszki. . Dobrze że choc ludzie z teamu sie nie wkurzali jak im dach na głowe leciał itp. klocki.. :) Jako że gracz ze mnie jak z koziej du.. trąbka to... a co niech strace i gorsze foto zapodam Ok a tak na poważnie wklejac dalej? lepsze? fajniejsze? z większym przysłowiowym pro skilem (hmm złe okreslenie troche takie egoistyczne z pogardą do innych graczy stop) zamieńmy to na bardziej humorystycznego pro buta? tzw. rozpierducha po całosci ,grilowanie wietnamczyków i inne atrakcje nadchodzącego lata :) No chyba że filmik jakis i gołe pa... a wy aa już co drugi o du...pomyslał ,głodnemu chleb na mysli nieładnie :) Pisałem o gołych pachołkach tzn bambusowych drzewkach z wietnamu i ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 18 Maj 2012 moga byc tylko moze ciut mniejsze :) witam, sorry ze tak dlug nic nie bylo ale bylem mocno zarobiony a dlaczego to jak posluchacie to sie dowiecie :) COLD WAR !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 21 Maj 2012 moga byc tylko moze ciut mniejsze :) witam, sorry ze tak dlug nic nie bylo ale bylem mocno zarobiony a dlaczego to jak posluchacie to sie dowiecie :) COLD WAR !!! nie patrzysz na mape ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach