portek 142 Napisano 31 Grudzień 2013 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 6 Luty 2014 (edytowane) Karabin Szturmowy Famas Karabinek MTAR-21 Edytowane 10 Luty 2014 przez PLasgoogle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 16 Luty 2014 (edytowane) mój killstreak :laugh: oj działo się Edytowane 17 Czerwiec 2015 przez portek 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grandy111 92 Napisano 17 Luty 2014 (edytowane) Między innymi przelot pod talerzem na wrogiej transmisji. ;) http://www.youtube.com/watch?v=g47UoJHWifs Edytowane 17 Luty 2014 przez Grandy111 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mantf 15 Napisano 19 Luty 2014 (edytowane) Powrót do korzeni tego tematu, Bad Company 2 :) Wynik zdecydowanie nie jest jakiś nieosiągalny. Mimo wszystko wrzucam go tutaj, żeby przypomnieć co poniektórym jak kiedyś ten temat wyglądał. Mapa: Valparaiso, Defender, brak hs'a i niestety brak znajomych na serwerze. Nie byłem pewny czy wrzucić do Osiągnięć czy do tego tematu, trochę się pokrywają. Edytowane 22 Luty 2014 przez Mantf 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
commor 2 Napisano 16 Marzec 2014 Nie jest latwo ustrzelić z RPG heli a mi się prawie udało, gdyby nie to, że w tym momencie konsola się zawiesiła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BOLS1K 22 Napisano 19 Kwiecień 2014 samolocik + c4 = boom 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach