Skocz do zawartości
portek

Screenshoty & Gameplay Video

Rekomendowane odpowiedzi

Przed chwilą tak nagrywałem z ciekawości jak się sprawdza takie rozwiązanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Da sie panowie nagrywac gameplay na PS3 przez HDMI. Slyszalem, ze nie ma takiej opcji. Probowal ktos konwerter component-HDMI? Jakos obrazu komponentu czy hdmi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mam pytanie, korzysta ktoś z was Roxio Game Capture ? Wartę jest wydania ok 300zł ? Zastanawiam się właśnie nad kupnem jakieś nagrywarki, a ta przykuła moją uwagę niską cena. Będę wdzięczny za jakąś odpowiedź. Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po uplodzie pojawil mi sie komunikat, ze filmik w niektorych krajach moze byc zablokowany (youtube wykrylo 3 sciezki dzwiekowe-dosyc znane :))/ Z mp3 usunalem cale info o utworze oraz zmienilem nazwe, ale to nic nie dalo. Slyszycie muze w tle?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak Ci takie info wyskakuje to po prostu w niektórych krajach w ogóle film nie będzie się odtwarzał. Zdarza się czasami, że przy takim komunikacie w 95% krajów świata nie będzie można filmu obejrzeć. Muza w tle leci, ale lepiej nie wrzucać mainstreamowych kawałków :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gorsze jest to, ze nie obejrzysz takiego filmiku na komorce, albo tablecie.

Sent from my iPad using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po uplodzie pojawil mi sie komunikat, ze filmik w niektorych krajach moze byc zablokowany

Naruszyłeś prawa autorskie :laugh: jak chcesz wsadzać muzę to tylko tą co youtub oferuje,ewentualnie dać no public ale zawsze znajdzie się jakaś zazdrosna kapusta i Cię podkabluje do YT.Ja swoje filmiki z muzą dla świętego spokoju wolałem usunąć :laugh:

Edytowane przez portek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mam pytanie, korzysta ktoś z was Roxio Game Capture ? Wartę jest wydania ok 300zł ? Zastanawiam się właśnie nad kupnem jakieś nagrywarki, a ta przykuła moją uwagę niską cena. Będę wdzięczny za jakąś odpowiedź. Pozdro.

Ta nagrywarka nie nagrywa w HD ;/ nie polecam chyba że chcesz mieć takiej jakości materiał .

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpowiedź, właśnie nie byłem pewien co do jakości nagrań. W takim wypadku najlepszą opcją chyba będzie dla mnie avermedia game capture.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko z dostepnoscia problem ostatnio byl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko z dostepnoscia problem ostatnio byl

Zastanawiam się nad niemieckim amazonem bo tam wychodzi najlepiej cenowo.Z zakupem i tak na razie się strasznie nie spieszę więc chwilę mogę poczekać, jeszcze raz dzięki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

kanały 64 graczy :biggrin: w miom wykonaniu Edytowane przez xMAFIA_PLxDJ
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Filmik z pojedynku na noze i dymne granaty .Zapraszam do ogladania ,filmik jest niestety dlugi bo az 27 minut.Chetnie przyjme sugestie co do poprawy jakosci filmikow.Dzieki wielkie

http://www.youtube.com/watch?v=cx9Ma8Z90zg

Edytowane przez errgo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

kanały 64 graczy :biggrin: w miom wykonaniu

@xMAFIA_PLxDJ czym nagrywałeś?

Mimo wszystko wole na ps3 :biggrin:

oj to żałuj a masz co,bf3 na konsolach to jest jedno wielkie shit - ale jak człowiek nie zobaczy to nie uwierzy :laugh:

Edytowane przez portek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napocilem sie nad komentarzem jak mysz,jestem ciekaw jak to wyszlo .Wyrazcie swoje opinie --prosze i dziekuje .

Wszystko jest ok,tylko myślę że łatwiej będzie nagrać (na początku) max 7 minut filmu i komentować,a potem więcej bo przypuszczam że po jakimś czasie się człowiek "wkręci" w komentowanie.Dobrym sposobem jest również nagranie komentarza na żywo (2 pieczenie na 1 ogniu) o ile masz taką możliwość.Ja przed zwykłym komentowaniem filmu piszę sobie słowa "klucze" takie hasła o czy gadać kiedy się zgubię,niesamowicie pomaga.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Jak nozowac teleportujacych sie lagger'ow. Filmik instruktazowy. :)

Edytowane przez kabotyn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,mam pytanie czy za utwor z nagrania moze sie cos stac z moim filmem?Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moga ci zablokowac filmik na niektore kraje + na urzadzenia mobilne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi