Kovalov 36 Napisano 20 Luty 2011 Będę na pewno, do zobaczenia na torze. :thumbsup: Od poniedziałku mam w fabryce 2 zmianę to będę mógł zostawać dłużej. No to sprawa się wyjaśniła, można startować nawet w 16 osób. 01. Kovalov 02. Ksawery 03. andre_amks_PL 04. Gucio1979 05. Luk644 06. boniek 07. kobas_248 08. F3niX 09. zibikiel 10. Aragornik 11. Gumek 12. Tom1422 13. skret_kiszek (host) 14. 15. 16. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 20 Luty 2011 Witam! Dobrze Kovalov, że szkolisz nowych graczy w ściganiu online - popieram idee. ;) Mam nadzieję, że ładnie nauczą się jeździć fair - szanując rywala i własny samochód, a w niedalekiej przyszłości dołączą do innych turniejów online w GT5, a może i sami przekształcicie się w jakiś turniej hehe. ;) Jak Wam braknie pomysłów na nowe wyścigi to proszę częstujcie się: Tutaj - w ostatnim poście zebrałem pomysły na różne Serie Wyścigowe - www.PLR.pun.pl pozwalam Wam zerżnąć ode mnie, bo taki DTM (WTCC właściwie) sam zerżnąłem po części od Was. ;) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 20 Luty 2011 Witam! Dobrze Kovalov, że szkolisz nowych graczy w ściganiu online - popieram idee. ;) Mam nadzieję, że ładnie nauczą się jeździć fair - szanując rywala i własny samochód, a w niedalekiej przyszłości dołączą do innych turniejów online w GT5, a może i sami przekształcicie się w jakiś turniej hehe. ;) Jak Wam braknie pomysłów na nowe wyścigi to proszę częstujcie się: Tutaj - w ostatnim poście zebrałem pomysły na różne Serie Wyścigowe - www.PLR.pun.pl pozwalam Wam zerżnąć ode mnie, bo taki DTM (WTCC właściwie) sam zerżnąłem po części od Was. ;) Pozdro No z tym szkoleniem to trochę przesadziłeś. Szkolić to może ktoś, kto sam potrafi dobrze jeździć. Ja się dopiero uczę. Natomiast idea jest dokładnie taka. Co do zbioru pomysłów na wyścigi, to chętnie wykorzystamy je u siebie. Dzięki za linkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert_vti 0 Napisano 20 Luty 2011 Witam wszystkich, jestem tu nowy i chciałbym zapytać czy można dopisać się do listy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skret_kiszek 0 Napisano 20 Luty 2011 Robert_vti Oczywiście że można, jeśli masz czas w poniedziałkowy wieczór wpisuj się na listę i w poniedziałek jedziesz z nami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert_vti 0 Napisano 20 Luty 2011 01. Kovalov 02. Ksawery 03. andre_amks_PL 04. Gucio1979 05. Luk644 06. boniek 07. kobas_248 08. F3niX 09. zibikiel 10. Aragornik 11. Gumek 12. Tom1422 13. skret_kiszek (host) 14. Robert_vti 15. 16. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ReGeD1T 1 Napisano 20 Luty 2011 01. Kovalov 02. Ksawery 03. andre_amks_PL 04. Gucio1979 05. Luk644 06. boniek 07. kobas_248 08. F3niX 09. zibikiel 10. Aragornik 11. Gumek 12. Tom1422 13. skret_kiszek (host) 14. Robert_vti 15. ReGeD1T 16. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk644 0 Napisano 21 Luty 2011 skret_kiszek dobrze ze Ty hostujesz to może mój net pozwoli mi się wbić do Ciebie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skret_kiszek 0 Napisano 21 Luty 2011 skret_kiszek dobrze ze Ty hostujesz to może mój net pozwoli mi się wbić do Ciebie :D luk644 musi, łaski ci nie robi. Dziś na torze będą się działy cuda :laugh: teren górzysty, bez stref bezpieczeństwa, wozy porywcze. Bez dobrej kontroli przepustnicy będzie ruch w pit stopach Lece do fabryki. Do dwudziestej trzydzieści Panowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 21 Luty 2011 (edytowane) Zgodnie z życzeniami na środę planowane są wyścigi samochodów klasy WTCC i DTM. Tor i liczbę okrążeń podam trochę później. Jeśli ktoś nie ma takiej bryki to w sieciowym salonie kolekcjonerskim są obecnie trzy modele, a Lexus do kupienia w Salonie Samochodowym. Ograniczenia: max. 500KM, min. 980kg, PO max. 650, opony WT, Touring car. Edytowane 21 Luty 2011 przez Kovalov Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorlagy 0 Napisano 21 Luty 2011 ja choruje, moze bedzie L4 od dzis - tak wiec chetnie sie dolacze jak bede mogl do ktoregos eventu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 21 Luty 2011 ja choruje, moze bedzie L4 od dzis - tak wiec chetnie sie dolacze jak bede mogl do ktoregos eventu Na dziś jest jeszcze jedno miejsce . Mam pytanie odnośnie piątku, co Wy na to, żeby zorganizować wyścigi jednej marki ? Mówię oczywiście o jedynej słusznej, czyli Ferrari . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aragornik 7 Napisano 21 Luty 2011 Jak dla mnie może być ;) Ja się pisze na wszystko :) Albo Ferrari VS Lambo ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ksawery 6 Napisano 21 Luty 2011 (edytowane) Wyścigi jednej marki to bardzo dobry pomysł, ale też z ograniczeniami (np. tylko seryjne auta bez RM i race carów). Co do limitów online to właśnie zauważyłem, że nie można ustawić limitu PO i KM/kg jednocześnie. Można albo PO albo KM/kg. Więc trzeba się zdecydować na któreś niestety (kurde PD czy to jest takie ciężkie dać pełną swobodę w ustawianiu wyścigów online). Edytowane 21 Luty 2011 przez Ksawery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
POWER1995 0 Napisano 21 Luty 2011 z wyscigami jednej marki w piatek to bardzo dobry pomysl ale z ograniczeniami co do mocy. Niestety dzisiaj nie zagoszcze, nauka ;/ . Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NPK_PACMAN 9 Napisano 21 Luty 2011 01. Kovalov 02. Ksawery 03. andre_amks_PL 04. Gucio1979 05. Luk644 06. boniek 07. kobas_248 08. F3niX 09. zibikiel 10. Aragornik 11. Gumek 12. Tom1422 13. skret_kiszek (host) 14. Robert_vti 15. ReGeD1T 16. NPK_PACMAN Jeżeli jest jeszcze miejsce to chetnie dołącze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 21 Luty 2011 (edytowane) Na stronie pierwszej tematu zaktualizowałem rozkład jazdy do końca tego tygodnia. Środa – 23.02.2011 Pokój "Racing school", otwarty od 20:30, czas trwania ok. 2 godzin Tor: Nurburgring GP/F Ograniczenia: moc do 500 KM, waga od 980 kg, opony WT, PO max. 650, auto Touring Car Dozwolone następujące samochody (dzięki uprzejmości SUMO mam mniej roboty ): Alfa Romeo 155 2.5 V6 TI Touring Car '93 Audi A4 Touring Car '04 Audi Abt Audi TT-R Touring Car '02 BMW 320i Touring Car '03 Honda Integra TYPE R Touring Car [p] Lexus IS F Racing Concept '08 Mazda Atenza Touring Car Mazda Mazda6 Touring Car Mercedes-Benz 190 E 2.5 - 16 Evolution II Touring Car '92 Mercedes-Benz CLK Touring Car '00 Mitsubishi FTO Super Touring Car Opel Astra Touring Car (Opel Team Phoenix) '00 Opel Calibra Touring Car '94 Subaru IMPREZA Super Touring Car Toyota ALTEZZA Touring Car Vauxhall Astra Super Touring Car '00 Vauxhall Calibra Super Touring Car '94 Edytowane 21 Luty 2011 przez Kovalov Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 21 Luty 2011 Ograniczenia: moc do 500 KM, waga od 980 kg, PO max. 650...Tylko, że:Co do limitów online to właśnie zauważyłem, że nie można ustawić limitu PO i KM/kg jednocześnie. Można albo PO albo KM/kg. Więc trzeba się zdecydować na któreś niestety (kurde PD czy to jest takie ciężkie dać pełną swobodę w ustawianiu wyścigów online). Więc tak jak mówi Ksawery - albo rybki albo akwarium niestety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 21 Luty 2011 Więc tak jak mówi Ksawery - albo rybki albo akwarium niestety. Ja tam lubię trzymać rybki w akwarium , więc mam plan jak sobie poradzić z tym g.... ograniczeniem. Zobaczymy czy się sprawdzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorlagy 0 Napisano 21 Luty 2011 oops, za pozno .. anyway - jestem tydzien w domu, bede sledzic watek :) jakby ktos wieczorem odpadl to prosze o info via PSN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 21 Luty 2011 mam plan jak sobie poradzić z tym g.... ograniczeniem. Zobaczymy czy się sprawdzi. Coś wymyślisz to się podziel :sweat: bo jak nie to zapiszę się na środę i sam sprawdzę. :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 21 Luty 2011 Zwracam Waszą uwagę na wyścig pierwszy czyli tor Daytona i auta Nascar. Kary zostaną wyłączone, więc nie ma "samochodów duchów", uszkodzenia są lekkie, ale to i tak wystarczy do zrobienia totalnego burdello. Proszę o zachowanie szczególnej uwagi przy ewentualnych powrotach na tor z "zielonego" i poruszaniu się uszkodzonym pojazdem oraz na samym starcie wyścigu (o bączka nie jest tutaj trudno). Lista startowa została zamknięta. Proszę o pojawienie się w pokoju do max. 20:55. 01. Kovalov 02. Ksawery 03. andre_amks_PL 04. Gucio1979 05. Luk644 06. boniek 07. kobas_248 08. F3niX 09. zibikiel 10. Aragornik 11. Gumek 12. Tom1422 13. skret_kiszek (host) 14. Robert_vti 15. ReGeD1T 16. NPK_PACMAN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sipap 34 Napisano 21 Luty 2011 To w końcu który wyścig jest pierwszy(krótki)?. Bo w rozpisce podajesz że pierwszy jest Trial Mountain i auta amerykańskie, a drugi to Daytona i auta nascar. A w ostatnim poście piszesz że Nascar są w pierwszym wyścigu. Jak to jest z tą kolejnością? A tak w ogóle to znów mam zawirowania w pracy i nie wiem czy dam radę sie pojawic. Będę wiedział za mniej więcej 0,5 h. Dam znac oczywiście co i jak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 21 Luty 2011 To w końcu który wyścig jest pierwszy(krótki)?. Bo w rozpisce podajesz że pierwszy jest Trial Mountain i auta amerykańskie, a drugi to Daytona i auta nascar. A w ostatnim poście piszesz że Nascar są w pierwszym wyścigu. Jak to jest z tą kolejnością? A tak w ogóle to znów mam zawirowania w pracy i nie wiem czy dam radę sie pojawic. Będę wiedział za mniej więcej 0,5 h. Dam znac oczywiście co i jak. Już myślałem, że coś porypałem . Mam totalna grypę, więc było to możliwe, ale wszystko się zgadza. Kwalifikacje i drugi wyścig są w muscle car na Trial Mountain, a pierwszy krótki to nascar na owalu Daytona. Zresztą zawsze wyścig krótki jest pierwszy, więc o co kaman ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maks 6 Napisano 21 Luty 2011 pewnie myślał, że daytona będzie tym długim wyścigiem (w sumie ja też :P ). Z racji tego, że osobiście nie jeździłem przez online nascarów to od teraz do 20.30 jest otwarty pokój właśnie tego wyścigu. Można potestować ustawienia itp. Wejście poprzez społeczeństwo, albo nr 1472-6399-8365-2933-9607. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach