zibikiel 1 Napisano 22 Luty 2011 Lista startowa: 01. Kovalov 02. skret_kiszek (host) 03. F3niX 04. Ksawery 05. Kupczyk 06. Gucio 07. Robert_vti 08. Aragornik 09. NPK_PACMAN 10. sorlagy 11. Gumek 12. boniek 13. Storczycki_pl 14. Luk644 15.denon-75 16.zibikiel uff zdążyłem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denon75 2 Napisano 22 Luty 2011 (edytowane) uff zdążyłem:) ale ex aequo z Chomikiem2005 ;-) zobacz na poprzedni post Edytowane 22 Luty 2011 przez denon75 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 22 Luty 2011 (edytowane) Lista startowa: 01. Kovalov 02. skret_kiszek (host) 03. F3niX 04. Ksawery 05. Kupczyk 06. Gucio 07. Robert_vti 08. Aragornik 09. NPK_PACMAN 10. sorlagy 11. Gumek 12. boniek 13. Storczycki_pl 14. Luk644 15. denon-75 16. chomik2005 Lista zamknięta. Zibi sorki, ale jednak Chomik był szybszy. Jak coś to jesteś pierwszy w rezerwie, jeśli po 20:55 będzie wolne miejsce to wbijasz. Niestety jest only 16 miejsc i za ...... nie da się więcej. Edytowane 22 Luty 2011 przez Kovalov Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibikiel 1 Napisano 22 Luty 2011 Lista zamknięta. Zibi sorki, ale jednak Chomik był szybszy. Jak coś to jesteś pierwszy w rezerwie, jeśli po 20:55 będzie wolne miejsce to wbijasz. ok. rozumiem W tym wypadku, czy możesz teraz otworzyć listę na piątek, bo cały dzień jestem w pracy i nie mam czasu śledzić tego. A wczoraj po wyścigu jak sprawdzałem, to nie było listy, a chętnie bym się wpisał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 22 Luty 2011 ok. rozumiem W tym wypadku, czy możesz teraz otworzyć listę na piątek, bo cały dzień jestem w pracy i nie mam czasu śledzić tego. A wczoraj po wyścigu jak sprawdzałem, to nie było listy, a chętnie bym się wpisał. Reguła jest taka, że lista jest otwierana po kolejnych wyścigach. Jednak jeśli jesteś chętny na piątek to uwzględnię to na otwarciu listy (tylko masz być ). To jest wyjątek, ten jeden raz . Jak coś to Zibi ma chody i tyle . Jednak pamiętaj, że często ktoś się spóźnia lub ma problemy z netem, więc jutro temat jest jeszcze otwarty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibikiel 1 Napisano 22 Luty 2011 Reguła jest taka, że lista jest otwierana po kolejnych wyścigach. Jednak jeśli jesteś chętny na piątek to uwzględnię to na otwarciu listy (tylko masz być ). To jest wyjątek, ten jeden raz . Jak coś to Zibi ma chody i tyle . Jednak pamiętaj, że często ktoś się spóźnia lub ma problemy z netem, więc jutro temat jest jeszcze otwarty. Super. Dzięki :) Ja zawsze jak się zapisuję na coś to w tym uczestniczę i nie mam problemu z netem. :) Dzięki za chody, choć nie wiem czemu, ale piwo masz jak nic :thumbsup: A mógłbyś od razu po wyścigu otwierać listę, bo ja nigdy nie zdążę się zapisać. Albo mam prośbę: jak będziesz otwierał listę i dopisywał siebie to przy okazji dopisz mnie - i tu masz drugie piwo:) Jak kratka się uzbiera to wbijam do Ciebie i pijemy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 22 Luty 2011 (edytowane) Super. Dzięki :) Ja zawsze jak się zapisuję na coś to w tym uczestniczę i nie mam problemu z netem. :) Dzięki za chody, choć nie wiem czemu, ale piwo masz jak nic :thumbsup: A mógłbyś od razu po wyścigu otwierać listę, bo ja nigdy nie zdążę się zapisać. Albo mam prośbę: jak będziesz otwierał listę i dopisywał siebie to przy okazji dopisz mnie - i tu masz drugie piwo:) Jak kratka się uzbiera to wbijam do Ciebie i pijemy :) Łapówka . No, no, no CBA tylko patrzy . Edytowane 22 Luty 2011 przez Kovalov Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibikiel 1 Napisano 22 Luty 2011 Łapówka . No, no, no CBA tylko patrzy . Oj, wielkich słów używasz :) To tylko wdzięczność za przysługę, bo w życiu nie ma niczego za darmo :) a ja nie będę się musiał martwić, czy uda mi się dostać na super zorganizowane wyścigi :). A DTM idę zaraz trenować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert_vti 0 Napisano 22 Luty 2011 Mnie w piątek napewno nie będzie więc jedno miejsce już napewno wolne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibikiel 1 Napisano 22 Luty 2011 A może zrób stałą liczbę gości, którzy deklarują się na takie wyścigi na każdej sesji. Gdyby ktoś nie mógł uczestniczyć to obowiązkowo dzień przed musi zgłosić ten fakt. Ja na pewno się piszę na stałego uczestnika :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk644 0 Napisano 22 Luty 2011 Furka przygotowana na jutro, olej wymieniony ha nawet ją umyłem :P. Mam nadzieje ze jutro pójdzie mi troszkę lepiej niż ostatnio :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 22 Luty 2011 A może zrób stałą liczbę gości, którzy deklarują się na takie wyścigi na każdej sesji. Gdyby ktoś nie mógł uczestniczyć to obowiązkowo dzień przed musi zgłosić ten fakt. Ja na pewno się piszę na stałego uczestnika :) Parę razy prosiłem o pomoc w organizacji tej zabawy. Zero chętnych. Co do zgłaszania braku obecności to . Są poważni uczestnicy i tacy, którzy się zapisali i coś im wyskoczyło np. UFO. Zawsze do 21:00 lukam na forum, PSN i inne media, więc dla chcącego ....... Masz ochotę i czas, to proszę bardzo, daj znać będziemy wspólnie organizować zawody. Wtedy 3 miejsca są gwarantowane . W tym oczywiście jedno dla Miłościwie Panującego Hosta, JEST NAJWAŻNIEJSZY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibikiel 1 Napisano 22 Luty 2011 Parę razy prosiłem o pomoc w organizacji tej zabawy. Zero chętnych. Co do zgłaszania braku obecności to . Są poważni uczestnicy i tacy, którzy się zapisali i coś im wyskoczyło np. UFO. Zawsze do 21:00 lukam na forum, PSN i inne media, więc dla chcącego ....... Masz ochotę i czas, to proszę bardzo, daj znać będziemy wspólnie organizować zawody. Wtedy 3 miejsca są gwarantowane . W tym oczywiście jedno dla Miłościwie Panującego Hosta, JEST NAJWAŻNIEJSZY. Wiesz, mam trochę czasu i chętnie bym zajął się współorganizacją zawodów. Napisz mi tylko w czym mogę pomóc. Co prawda nie mam doświadczenia, ale szybko się uczę:). Napisz mi listę obowiązków na priva:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ksawery 6 Napisano 23 Luty 2011 W sumie to ja również mam od teraz duuużo czasu wolnego niestety (bo nie będzie wpływów na konto bankowe ) więc jestem skłonny pomóc w organizowaniu szkoły. Jeżeli będę do czegoś potrzebny to bardzo chętnie (na tyle na ile będę potrafił :)). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 23 Luty 2011 (edytowane) W sumie to ja również mam od teraz duuużo czasu wolnego niestety (bo nie będzie wpływów na konto bankowe ) więc jestem skłonny pomóc w organizowaniu szkoły. Jeżeli będę do czegoś potrzebny to bardzo chętnie (na tyle na ile będę potrafił :)). Jest wolna posada kierowcy testowego . Biorąc pod uwagę Twoje wyniki w wyścigach chyba nie będzie z tym problemu . Wiesz, mam trochę czasu i chętnie bym zajął się współorganizacją zawodów. Napisz mi tylko w czym mogę pomóc. Co prawda nie mam doświadczenia, ale szybko się uczę:). Napisz mi listę obowiązków na priva:) Pogadamy o tym, na PSN. Jak będziemy w trójkę online to otworzę priva w GT5, będzie mniej klikania. Edytowane 23 Luty 2011 przez Kovalov Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ksawery 6 Napisano 23 Luty 2011 (edytowane) Dobra, biorę te robotę :) Edytowane 23 Luty 2011 przez Ksawery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 23 Luty 2011 Dobra, biorę te robotę :) Gdyby był potrzebny drugi to też się piszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skret_kiszek 0 Napisano 23 Luty 2011 Kupiłem na dziś Audi Abt Audi TT-R Touring Car '02 normalnie prawie nówka, możliwe że nawet nie bita Prowadzi się nadzwyczaj dobrze jak na tylnonapędowca Ale szału ni ma, myślałem że odlecę, a tu na prostej tylko 235km/h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert_vti 0 Napisano 23 Luty 2011 Ja też może do czegoś się przydam ;) teraz dużo wolnego bo brak pracy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 23 Luty 2011 Kupiłem na dziś Audi Abt Audi TT-R Touring Car '02 normalnie prawie nówka, możliwe że nawet nie bita Prowadzi się nadzwyczaj dobrze jak na tylnonapędowca Ale szału ni ma, myślałem że odlecę, a tu na prostej tylko 235km/h Przy dobrym wyjściu z zakrętu można dojść do 250km/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aragornik 7 Napisano 23 Luty 2011 Kovalov e no ;D Ja pomogłem w hostowaniu ale zostałem zdetronizowany przez obecnie nam panującego hosta :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 23 Luty 2011 Kovalov e no ;D Ja pomogłem w hostowaniu ale zostałem zdetronizowany przez obecnie nam panującego hosta :D . No bez urazy, o czym innym pisałem. Wdzięczny jestem za Twoją pomoc, a zresztą cały czas Masz posadę hosta zapasowego . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NPK_PACMAN 9 Napisano 23 Luty 2011 Lista zamknięta. Zibi sorki, ale jednak Chomik był szybszy. Jak coś to jesteś pierwszy w rezerwie, jeśli po 20:55 będzie wolne miejsce to wbijasz. Niestety jest only 16 miejsc i za ...... nie da się więcej. ZIBI - masz fart bo dzisiaj nie mogę jednak się ścigać. ZWALNIAM MIEJSCE W ZAWODACH - sorry za zamieszanie, ale wyskoczyła mi inna pilna sprawa. PS. Do zobaczenia w kolejnych wyścigach . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibikiel 1 Napisano 23 Luty 2011 i ja sie zapisuje :) Lista startowa: 01. Kovalov 02. skret_kiszek (host) 03. F3niX 04. Ksawery 05. Kupczyk 06. Gucio 07. Robert_vti 08. Aragornik 09. NPK_PACMAN 10. sorlagy 11. Gumek 12. boniek 13. Storczycki_pl 14. Luk644 15.denon-75 16. chomik2005 Lista startowa: 01. Kovalov 02. skret_kiszek (host) 03. F3niX 04. Ksawery 05. Kupczyk 06. Gucio 07. Robert_vti 08. Aragornik 09. zibikiel 10. sorlagy 11. Gumek 12. boniek 13. Storczycki_pl 14. Luk644 15.denon-75 16. chomik2005 Kolego Kovalov, zakutalizowałem listę o dodatkowe info od 09. NPK_PACMAN, ponieważ Jego ma dziś nie być. NPK_PACMAN dzięki wielkie za info :) masz piwo :) Idę furkę szykować :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 23 Luty 2011 Tradycyjnie już, proszę o pojawienie się w pokoju najpóźniej do 20:55. Po wyznaczonym czasie, kto wbije i będzie miał ochotę pośmigać zostaje. Do 20:55 wszystkich wbijających na tzw. "krzywy ryj" , host będzie usuwał z serwera w sposób wyjątkowo brutalny . Jednocześnie przypominam, że przed próbą dołączenia do pokoju warto zrobić reset konsoli, następnie trzeba zalogować się do PSN i poczekać, aż lista znajomych online się zapełni. Później dopiero odpalamy GT5 i bez problemów wbijamy do pokoju . Ta procedura działa w 99,99% przypadków. Do zobaczenia na torze. Oficjalna lista startowa na dziś: 01. Kovalov 02. skret_kiszek (host) 03. F3niX 04. Ksawery 05. Kupczyk 06. Gucio 07. Robert_vti 08. Aragornik 09. zibikiel 10. sorlagy 11. Gumek 12. boniek 13. Storczycki_pl 14. Luk644 15. denon-75 16. chomik2005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach