imatix 5 Napisano 11 Grudzień 2008 EWogóle, czy Wam też PSstore nie działa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 11 Grudzień 2008 Będzie to będzie najpewniej po 0 a jak nie to za miesiąc :P Albo za kolejny miesiąc. I tak w koło wojtek. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BilkaPL 0 Napisano 11 Grudzień 2008 poddaje sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 11 Grudzień 2008 poddaje sie Nie tylko ty się poddajesz. Poddaje się cała Europa i poława świata korzystająca z PS3... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Guti 0 Napisano 11 Grudzień 2008 Ta mi też nie działa PSS. Niby wchodzi, a nic się nie dzieje... Normalnie cyrk, pewnie nie będzie dzisiaj Home... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robtot 0 Napisano 11 Grudzień 2008 Czekają na chwile kiedy mało ludzi będzie i dopiero wstawia hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
i.maliszewski 0 Napisano 11 Grudzień 2008 ......ja wiedzialem ze tak bedzie...... ja wiedzialem ze tak bedzie..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robtot 0 Napisano 11 Grudzień 2008 Będzie max jutro zobaczycie ja wieże w Sony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lesin 2 Napisano 11 Grudzień 2008 a ja wieże to mam w dużym pokoju, ewentualnie w gaciach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 11 Grudzień 2008 No właśnie, dołączam się do pytanie, skąd to będzie trzeba pobrać jak wyjdzie? Ale chyba z PSN bo nie działa, a jak chcę wejść to konsola się wiesza :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lesin 2 Napisano 11 Grudzień 2008 a mi beta home już też nie działa, a rano jeszcze sobie pykałem :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisQ 0 Napisano 11 Grudzień 2008 Mi sie loguje do PSN a do PSS wszedlem na 10sec i tez mi padlo;/ ogolna kapa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
McMilian 0 Napisano 11 Grudzień 2008 Będzie max jutro zobaczycie ja wieże w Sony :) Widzę że są jeszcze użytkownicy PS3, którzy w Sony wierzą, bo ja to już zaufanie straciłem dawno temu, i jak można się było domyślać to było tylko czcze gadanie. Ech to Sony... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 11 Grudzień 2008 czy oni nic normalnie nie mogą zrobić? niech już sobie głęboko ten home wsadzą, ale niech zostawią PSN w spokoju, żeby to jakoś działało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpacierShark123 0 Napisano 11 Grudzień 2008 US ps store już działa ale pustka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 11 Grudzień 2008 PSS PL działa i są nowe rzeczy - 22zeta za stroje SF do LBP... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 11 Grudzień 2008 Nie wiem co wszystkim przeszkadza, że nie działa Home. Zapłaciliście za niego czy co? Ogarnijcie się. To jest beta i jak na bete przystało i wielomilionowe obciążenie, są problemy. Co za ludzie... PSN działa normalnie, można we wszystko grać online! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Liter 0 Napisano 11 Grudzień 2008 Nie wiem co wszystkim przeszkadza, że nie działa Home. Zapłaciliście za niego czy co? Ogarnijcie się. To jest beta i jak na bete przystało i wielomilionowe obciążenie, są problemy. Co za ludzie...PSN działa normalnie, można we wszystko grać online! Komu działa temu działa. Sam errory... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 11 Grudzień 2008 Gdzie masz te errory? W sklepie? Sklep to nie całe PSN żeby biadolić. Jak przez kilka godzin nie będzie dostępu do sklepiku to chyba się świat nie zawali tak? Chyba, że wszyscy chcieli dzisiaj akurat wykupić wszystko z wirtualnych półek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sndwwa 1 Napisano 11 Grudzień 2008 Ta mi też nie działa PSS. Niby wchodzi, a nic się nie dzieje... Normalnie cyrk, pewnie nie będzie dzisiaj Home... jak to nie będzie :) a gdzie teraz siedzisz :] ale mimo wszystko ps store chyba miało dzisiaj rekord wejść na stronę :) a znając życie większość ip na sklepach , uk , us itp należało do PL i ruskich :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roodie 1 Napisano 11 Grudzień 2008 Gdzie masz te errory? W sklepie? Sklep to nie całe PSN żeby biadolić. Jak przez kilka godzin nie będzie dostępu do sklepiku to chyba się świat nie zawali tak? Chyba, że wszyscy chcieli dzisiaj akurat wykupić wszystko z wirtualnych półek. flaszka dla tego pana:) żałuję, że nie ma home, ale żeby psy wieszać na kimś? bez komentarza wobec niektórych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 11 Grudzień 2008 Beta działa bez najmniejszych problemów. Dorzucili nowe zwiastuny gier(Red Bull Air Race), filmów(Watchmen) i reklamy(kostiumy do LBP ze Street Fightera). Brama home nadal zamknięta. Ludzi kupa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sndwwa 1 Napisano 11 Grudzień 2008 JUŻ JEST HOME , WŁĄCZAM PS3 I NAD SKLEPEM POJAWIŁA SIĘ NOWA IKONKA :) TO NIE FAKE , SPRAWDŹCIE. 77MB DO POBRANIA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maras 1 Napisano 11 Grudzień 2008 Yep jest ale pobiera się wooooolno stasznie. Zamuła na serwerach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sndwwa 1 Napisano 11 Grudzień 2008 Yep jest ale pobiera się wooooolno stasznie. Zamuła na serwerach? no bo wszyscy się rzucili i zobaczymy ile serwery wytrzymają :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach