juni8 0 Napisano 8 Grudzień 2008 Mam pytanie które wymaga szybkiej odpowiedzi. Czy kod do bety jest przypisany do konkretnego PSS i czy moge taki kod komuś odstąpić mimo że wykożystałem go na swoim koncie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrX 0 Napisano 8 Grudzień 2008 Mam pytanie które wymaga szybkiej odpowiedzi. Czy kod do bety jest przypisany do konkretnego PSS i czy moge taki kod komuś odstąpić mimo że wykożystałem go na swoim koncie?? Kod nie jest przypisany do konta ale mozna go uzyc tylko raz. Tez chetnie podziele sie kolejny raz Home w zamian za jakas inna gierke ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rac 1 Napisano 8 Grudzień 2008 Równiez moge udostepnic konto w zamian za jakies gierki, ale zawsze mozna sie dogadac;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 8 Grudzień 2008 No, widzę dużo osób jest chętnych :P Mimo wszystko jakoś słabo to widzę (te tabuny ludzi zlatujuących się po klucz do bety Home za wszelką cenę :D) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irwin 0 Napisano 9 Grudzień 2008 moge zaoferowac lemingi za home :) jest ktos chetny?W sumie wy macie home za free ja mam lemingi za free wiec wszyscy beda zadowoleni i nikt nie bedzie czuł się wykorzystany ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwi 4 Napisano 9 Grudzień 2008 Pobawiłem się tym 3 dni i od 4 dni mnie tam nie było. Zaczekam na pełny produkt, może będzie coś ciekawszego. Nie powiem nie jest źle ale ileż można tam chodzić. Na razie za mało atrakcyjnych rzeczy czy gier. Zaznaczam, że kodu nie mam sam pobrałem na czyimś koncie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrmarko 0 Napisano 9 Grudzień 2008 Hohoho Merry Christmas czy jakoś tak xD idą swięta idą idą a ja mam coś dla was....Pewnie wiecie oco chodzi ;) kto chce kluczyk do bety home jestem swiętym Mikołajem ! P.S : mile widziana jest zamiana na gierke z ps store ;) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irwin 0 Napisano 9 Grudzień 2008 to zapodaj swiety mikolaju kluczyk :) w zamian moge dac ci slowo ze bede w nastepnym roku grzeczny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 10 Grudzień 2008 Jutro rusza otwarta beta Home. Dla każdego. Pełne info na PSB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max Shadow 0 Napisano 10 Grudzień 2008 No to moze zrobic sie tloczno, wiecej "zycia" bedzie bo narazie dosc pustawo jest. No i nikt juz nie bedzie musial prosic sie o kod, albo udostepnienie konta do sciagniecia bety :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makaveli 0 Napisano 10 Grudzień 2008 a ja mam takie pytanie... z jakim laczem internetowym pocinacie bo "HOME" i jak to wyglada z poszczegolna predkoscia (lagi itp) bo nie wiem czy podolam wyzwaniu ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Grudzień 2008 witam jutro bendzie home ogółem dostepne na ps store ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LosGutos 0 Napisano 10 Grudzień 2008 Przylaczam sie do pytania.. podejrzewam, ze tak jak w przypadku innych gier online, ale na poczatku jak wbije sie duza rzesza uzytkownikow to Sony moze miec problemy z serwerami... Jestem strasznie ciekawy jakk wyglada ten wirtualny dom, chyba mamie powiem, zeby odpalila konsole i sciagnela, jak bede w pracy... :P choc znajac zycie, to dostepna bedzie poznym wieczorem :) @up Sebastian 007 No co Ty!!?? :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 10 Grudzień 2008 witam jutro bendzie home ogółem dostepne na ps store ... Ale Ty tak na serio? Co do łącza. Nie wiem, w którym miejscu spodziewacie się lagów. Jedyne opóźnienie jakie będzie widoczne to to, że na placu gdzie jest dużo ludzi będziecie obcowali z duchami. Przezroczyste postaci przed doczytaniem wyglądu każdej. No i oczywiście każda lokacja na początku wymaga ściągnięcia (można w tle) (powodzenia jutro ;) ) ale to około 30-40MB. Nie wiem ile zajmie przestrzeń Far Cry 2 czy Red Bulla może to już będzie koło 100MB. Poza tym ściągacie też zwiastuny ale to oczywiste. Reasumując im szybsze łącze tym lepiej. Ja na 4mbit nie uświadczyłem jakichś momentów zwątpienia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 10 Grudzień 2008 Ale ta open beta będzie dostępna tylko na konta zarejestrowane na Amerykańskim PSstore, czy na PL też ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DayD 0 Napisano 10 Grudzień 2008 Ja "duchy" zawsze widzę przez mniej-więcej taki sam czas. Gdy dostałem kod do bety miałem łącze 512kb, teraz mam 6mb i różnicy przy szybkości wczytywania się "domowników" nie zauważyłem :) Aha, przy 512 lagów nie miałem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fialas 0 Napisano 10 Grudzień 2008 Na wszystkie kraje (po za paroma). Ja za to z 10mb uświadczyłem momenty "zwątpienia", gdy podbiegłem 1 raz do multimedialnego bilborda (tak z trailerami z gierek) i zaczął się ładowac (czarne tło i napis downloading). Wtedy były lekkie chrupniecia, ale to raczej wina home (chyba?) :P I co bedziemy fruwać samolotem RedBull? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Grudzień 2008 witam tak jutro jusz bendzie HOME - załaczam link http://www.(spam).pl/story-268-Publiczne-...u-od-jutra.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 10 Grudzień 2008 sebastian007 może faktycznie ciężko na sieci wyczuć ironię... fialas a jakże! VIDEO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LosGutos 0 Napisano 10 Grudzień 2008 ironia oraz trudna do pojecia i nikomu nieznana aluzja oraz sugestia:P to mnie pocieszyles DayD, mam 1,3mb :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 10 Grudzień 2008 Na wszystkie kraje (po za paroma). Ta, ale czy polska nie będzie wśród tych paru krajów ? :F. Jakby co to mam konto na US, ale tam będzie bardziej okrojona wersja.. Trzeba zakładać konto na UK lub Niemczech ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fialas 0 Napisano 10 Grudzień 2008 Masz przecież SCEP (polski oddzial Sony), masz polski PSS (tylko z nazwy ale jest), więc nie widze problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 10 Grudzień 2008 Nie ma znaczenia skąd ściągniesz instaler. Wchodząc na każde konto lokacje pobierasz i tak jeszcze raz. Wystarczy przeczytać chyba stronę wcześniej. Wygląd poszczególnych lokacji jest inny. Reasumując lokacje nie są trzymane w instalatorze tylko na danym serwerze. US inne, JP inne, UK inne. ---------------------- O wiadomość nr 2500 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demacion 0 Napisano 10 Grudzień 2008 Czyli podsumowując o co dokładnie chodzi z tym HOME? ;p CO tam się robi itp ;] Nie jestem starym wyjadaczem wiec proszę o wyrozumiałość :'( PS Czy da się w to ,,grac,, z netem 128 kb? ;/ i skąd to ściągnąć ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slimeq22 0 Napisano 10 Grudzień 2008 Z tego co czytałem, to takie wirtualne życie. Spotykasz się ze znajomymi i można tam robić różne rzeczy, sam dokładnie nie wiem...tylko kumpel mi opowiadał. A ja jeszcze muszę czekać :( na Ps3 oczywiście... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach