lololo 0 Napisano 10 Grudzień 2008 HAHAHAHAHAHA! I bardzo dobrze, że to w końcu wychodzi. Tym żałosnym Xboxowcom nikt nie da takiego wypasu na ich badziewnej konsoli. Już widzę jak się ślinią oglądając gameplaye na youtube. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 10 Grudzień 2008 Ja "duchy" zawsze widzę przez mniej-więcej taki sam czas.Gdy dostałem kod do bety miałem łącze 512kb, teraz mam 6mb i różnicy przy szybkości wczytywania się "domowników" nie zauważyłem :) Aha, przy 512 lagów nie miałem :P Ta popieram na 512 da się spokojnie pomieszkać w Home jedynie na kręgielni miałem spadki animacji jak była masa ludzi przy kręgielni ale nie wiem czy to wina neta czy Home bety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irwin 0 Napisano 10 Grudzień 2008 fajnie ze bedzie otwarta beta dla szerszej rzeszy graczy.....dobrze ze sie nie zamienilem na moje lemingi hahahaha bo jutro i tak bede mial za free.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Major_Kupricz 0 Napisano 10 Grudzień 2008 W jaki sposób będzie się pobierać to home? Będzie na PSS? Czy klucz trzeba skądś skołować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcizello 20 Napisano 11 Grudzień 2008 A czy ktos orientuje sie ile mniej wiecej bedzie zajmował ten cały Home? Jesli mi sie uda go dzisiaj sciagnac i na moim marnym łączy nie uswiadcze lagów to coś czuje, ze dzisiaj pierwszy raz w zyciu odpuszcze sobie gotowe na wszystko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrX 0 Napisano 11 Grudzień 2008 Sama instalka zajmuje 77 MB , ale przy instalacji gra rezerwuje sobie 3,7 GB wolnego miejsca na dysku, ktore pozniej zapelnia sie podczas gry, gdy musimy sciagac nowe lokacje , filmiki , gierki.. Tak bylo przynajmniej w przypadku Home Beta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Major_Kupricz 0 Napisano 11 Grudzień 2008 Wie ktoś czy jak ściągnę HOME i potem sformatuje FULL Format ps3 to home też znika czy ono sie zapisuje tam gdzie aktualizacje i nic nie zniknie z HOME? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irwin 0 Napisano 11 Grudzień 2008 czy jest juz Home do pobrania? jestem w pracy i nie bardzo moge sprawdzic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 11 Grudzień 2008 Jest jakaś aktualizacja 1.03 do Home Beta (13Mb), ale to raczej nie to. EDIT: Nie moge się połączyć z Betą. Na sklepiku nie ma Full Home. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzupert 0 Napisano 11 Grudzień 2008 A możecie mi powiedzieć jak wymusić ikonke home, by móć ściągnąć home beta, bo jetem w tych sprawach zielony... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 11 Grudzień 2008 Ludzie poczekajcie łaskawie do godziny 18 lub północy kiedy będzie aktualizacja sklepów. Albo wejdźcie na japońskie konto bo oni już są po aktualizacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 11 Grudzień 2008 Nie wytrzymamy! Home, Home, Home!!! Włączam kompa - Home, czytam forum - Home, ide do fryzjera - Home, aż boje się zajrzeć do lodówki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maras 1 Napisano 11 Grudzień 2008 Nie wytrzymamy! Home, Home, Home!!!Włączam kompa - Home, czytam forum - Home, ide do fryzjera - Home, aż boje się zajrzeć do lodówki ;) LOL czekałem rok, poczekam i te kilka godzin. Tobie i innym też radze wyluzować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 11 Grudzień 2008 To była ironia ;) A raczej żart :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 11 Grudzień 2008 PSN padł, przynajmniej u mnie, więc może coś się dzieje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Major_Kupricz 0 Napisano 11 Grudzień 2008 W końcu to pobierzemy dziś BETĘ HOME? Czy pełną wersję? I jeżeli to będzie BETA HOME to znaczy że "pogramy" sobie np. miesiąc a potem przerwa puki nie wypuszczą pełnej wersji? Czy jak to będzie wyglądać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saincik 1 Napisano 11 Grudzień 2008 W końcu to pobierzemy dziś BETĘ HOME? Czy pełną wersję? I jeżeli to będzie BETA HOME to znaczy że "pogramy" sobie np. miesiąc a potem przerwa puki nie wypuszczą pełnej wersji? Czy jak to będzie wyglądać? Sorx za offa, ale razi jak cholera, pisze sie "póki". Major is back :) Sciagnij firefoxa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 11 Grudzień 2008 W końcu to pobierzemy dziś BETĘ HOME? Czy pełną wersję? I jeżeli to będzie BETA HOME to znaczy że "pogramy" sobie np. miesiąc a potem przerwa puki nie wypuszczą pełnej wersji? Czy jak to będzie wyglądać? Z tym to do Sony, ale pewnie skoro będzie beta to w dniu wydania full wersji ściągnie się patch robiący full wersje, ja się cieszę bo mam betę i nie będę musiał dziś nic większego raczej ściągać ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DayD 0 Napisano 11 Grudzień 2008 Z tym to do Sony, ale pewnie skoro będzie beta to w dniu wydania full wersji ściągnie się patch robiący full wersje, ja się cieszę bo mam betę i nie będę musiał dziś nic większego raczej ściągać ;p Tego ściągania to nie ma aż tak dużo - jakieś 300MB :P Chyba, że dzisiaj "dowalą" jakieś nowe miejsca, które będą sporo "ważyć"... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maras 1 Napisano 11 Grudzień 2008 jak wskazuje źródło Serwery PSN na razie zostały wyłączone. Home ma dostać łatkę 1.03. Nie wiem jak to możliwe ale po włączeniu serwerów należy zrestartować konsole aby dostać ikonkę Playstation@Home tam gdzie jest accaunt management i PSS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 11 Grudzień 2008 no jakis patch 1.03 jest ale czyzby serwer siadl zanim ludzi wpuscili??;) jakies lokacje nowe dzisiaj napewno dostaniemy;) ps ciekawe kiedy serwer naprawia:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maras 1 Napisano 11 Grudzień 2008 ciekawe kiedy serwer naprawia:( Nie naprawiają tylko specjalnie wyłączyli. Pewnie przygotowują się na masowe ściąganie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 11 Grudzień 2008 Masowe? Kurde... Może to będzie 300 MB, ale to będzie pobierało się w 5 godzin, żeżeli tyle osób będzie to pobierać.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agryppa 4 Napisano 11 Grudzień 2008 Maras co do pojawienia się ikonki to pewnie FW już dawno był na to gotowy, konsola dostaje cynk z PSN że już ;) Tylko pewnie na wszelki wypadek wolą aby user zrobił restart konsoli hehe coś jak pewien koncern z redmont ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DayD 0 Napisano 11 Grudzień 2008 Masowe? Kurde... Może to będzie 300 MB, ale to będzie pobierało się w 5 godzin, żeżeli tyle osób będzie to pobierać.. Albo w ogóle nie będzie się ściągać, bo PSN padnie z przeciążenia :P Pewnie wiele osób już nie może wysiedzieć w oczekiwaniu na betę, a to nic nadzwyczajnego nie jest :) Szczególnie, jeżeli chodzi o samotników. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach