Numinex 636 Napisano 13 Maj 2014 Powiedzcie mi, jak wygląda sprawa z bronią dla mnicha. Czy może on efektywnie korzystać ze wszystkich rodzajów? Chodzi o to, że przy atakach broń cały czas wisi na jego plecach, a w praniu ciężko mi określić czy są jakieś różnice. Czytałem tu i ówdzie, że to po prostu kwestia tego, że Blizzard nie zrobili mu należytych animacji, ale wolę się upewnić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Senzu 15 Napisano 13 Maj 2014 Mnich może korzystać z różnych broni, to że nie widać animacji jak nimi uderza zależne jest od tego jakich skilli używasz. Sam gram mnichem i sprawdzałem to kiedyś. Większość podstawowych ataków monka pod :x: to ataki rękoma, dlatego podczas animacji broń ma na plecach. Ogólnie śmieszny patent, dropisz jakiś legendarny super miecz, a i tak walisz ręką Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 13 Maj 2014 (edytowane) No właśnie dropła mi legendarna broń, które jest jakieś 30x lepsza od tego co miałem przed nią i trochę głupio wygląda jak on ciągle biega z nią w łapie, ale w czasie walk odkłada Widzę jednak że jej magiczne efekty są obecne w czasie walki, więc chociaż tyle. Edytowane 13 Maj 2014 przez Numinex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Senzu 15 Napisano 13 Maj 2014 Bodajże 3 skill pod :x: korzysta z animacji broni, możesz sprawdzić. :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WikFlesh 16 Napisano 13 Maj 2014 Jeszcze tylko 1.726.428 golda i mam platyne.. HUH Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 13 Maj 2014 Co to jest 2-3 dni maks i masz zrobione gorsza jest sztuka konewersacji jeszcze jak po kilka razy grasz 1 i ten sam akt a rozmowy za każdym razem nie ma :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WikFlesh 16 Napisano 13 Maj 2014 Rozmowy zrobiłem w 30min, wystarczy że wpiszesz w google "d3 rozmowy" i wyskoczy ci lista. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grumszak 6 Napisano 14 Maj 2014 easy platyna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dan1eeL91 0 Napisano 14 Maj 2014 w którym akcie najszybciej uzbierać do 5 mln? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 14 Maj 2014 To zależy każdy akt jest spoko na swój sposób jeśli zależy Ci na zbieraniu przy okazji kluczy by pójść na ubery to od 1 do 3 jeśli tylko sam gold to najlepiej złota skóra gra gdzie jest min.3 osoby i akt 3 ewentualnie 2 w tych dwóch jest najwięcej miejscówek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lookero 5 Napisano 14 Maj 2014 dziś wbiłem trofik z tym uzbieraniem 5 milionow , i powiem że najlepiej dropiło mi kase w 3 akcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 15 Maj 2014 Prawdpodobnie pytanie było już powtarzane nie raz ale trudno znaleźć odpowiedź nie śledząc na bieżąco tematu. Czy warto zainwestować parę zł na Diablo III? Czy istnieje różnica pomiędzy wersją na PC,a na PS3? Gra wymaga stałego połączenia z internetem i jak wygląda multiplayer? Ludzie mogą dołączać do mojej "sesji" w dowolnej chwili? Z góry dziękuje za odpowiedzi! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lookero 5 Napisano 15 Maj 2014 ja powiem tak wbiłem platyne bo taki sobie cel postawiłem , i gdybym wiedział jak to będzie wyglądało nie zdecydował bym się jeszcze raz, gra podobała mi się może do czasu gdy przeszedłem 2x nastepnie to już była dla mnie nudaaaaaaa (wiem wiem teraz mnie ktoś zje :) ). Nudna ponieważ jest krótka, ktoś może napisać że długa bo trzeba kilka razy przejść, tylko że przechodzimy ciągle to samo ogólnie czuje nie dosyt i liczyłem na coś wiecej bo przykładowo diablo 2 uwielbiam do tej pory. czy istnieje róznica miedzy wersją pc a ps3 tego niewiem. multi jak dla mnie ratuje troche tę grę bo zawsze lepiej z kimś pograć niż ciagle samemu w kółko i gdyby ludzie nie mieli zbugowanych broni było by świetnie a tak troszkę traci sens. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 15 Maj 2014 (edytowane) Prawdpodobnie pytanie było już powtarzane nie raz ale trudno znaleźć odpowiedź nie śledząc na bieżąco tematu. Czy warto zainwestować parę zł na Diablo III? Czy istnieje różnica pomiędzy wersją na PC,a na PS3? Gra wymaga stałego połączenia z internetem i jak wygląda multiplayer? Ludzie mogą dołączać do mojej "sesji" w dowolnej chwili? Z góry dziękuje za odpowiedzi! Moim zdaniem warto. Gra wciąga jak diabli i względem wersji PC naprawiono kwestię lootu i całego balansu z tym związanego. Czyli tak naprawdę najważniejszego chyba aspektu rozgrywki. Gra nie wymaga też podłączenia do sieci. Jak z multi - nie wiem jeszcze ;). Edytowane 15 Maj 2014 przez Numinex 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 15 Maj 2014 (edytowane) Prawdpodobnie pytanie było już powtarzane nie raz ale trudno znaleźć odpowiedź nie śledząc na bieżąco tematu. Czy warto zainwestować parę zł na Diablo III? Czy istnieje różnica pomiędzy wersją na PC,a na PS3? Gra wymaga stałego połączenia z internetem i jak wygląda multiplayer? Ludzie mogą dołączać do mojej "sesji" w dowolnej chwili? Z góry dziękuje za odpowiedzi! Jeśli masz grać sam to raczej może to być dla Ciebie gra trochę nudna. Do kanapowego co-opa wspaniała to samo na multi. Przegrałem trochę czasu w tą grę i gorąco polecam każdemu i jeśli Ci się nie spieszy poczekaj na wersje z dodatkiem naprawdę warto :) Co do dołączania do twojej sesji na początku możesz ustawić by dochodziły osoby tylko za zaproszeniem. Edytowane 15 Maj 2014 przez michupol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 16 Maj 2014 (edytowane) Czemu nudna? Ja kupę godzin sam pogralem i mi sie znudzilo dopiero po zdobyciu 60lvla jak juz sie zadne skille z lvlami nie odblokowywaly. W co-opie jedyne co mnie wkurzalo to zmiana ekwipunku ze kazdy musial to robic osobno, mogli split do tego jakis zrobic albo cos na szybko tylko zeby kazdy mogl rownoczesnie zmienic albo jakies inne rozwiazanie ale jak juz sie ogarnelo to kazdy szybko zmienial w sumie. Na pewno kupie wersje z dodatkiem i ogram jeszcze raz i splatynuje bo gra dla mnie na konsole wymiata w stosunku do wersji pc ktora byla w moim mniemaniu gorsza. Ps. na ultimie jest juz preorder na diabła z dodatkiem i wychodzi za 199zł premierowo a potem cena sugerowana 239 ;/ Więc chyba news że ma kosztować 160 był jakiś przesadzony Edytowane 16 Maj 2014 przez wojtasso88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 16 Maj 2014 Prawdpodobnie pytanie było już powtarzane nie raz ale trudno znaleźć odpowiedź nie śledząc na bieżąco tematu. Czy warto zainwestować parę zł na Diablo III? Czy istnieje różnica pomiędzy wersją na PC,a na PS3? Gra wymaga stałego połączenia z internetem i jak wygląda multiplayer? Ludzie mogą dołączać do mojej "sesji" w dowolnej chwili? Z góry dziękuje za odpowiedzi! Różnica jest duża. Po pierwsze nie ma tego durnego AH,a itemki dropia naprawdę niezłe. Poprawiono balans, wersja na ps3 jest bardziej dynamiczna, że tak powiem (dodano uniki). To taka zasadnicza różnica. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Senzu 15 Napisano 16 Maj 2014 Ogrywałem wersje na PC oraz na ps3, definitywnie lepiej gra mi się na padzie. Wersja jest dobrze zbalansowana, nie ma problemu z niepotrzebnymi przedmiotami, wypada dosyć sporo legend, dzięki czemu farmienie itemków jest dużo przyjemniejsze. Nic tak nie cieszy jak wypadające co jakiś czas legendy ze skrzynek. Obecnie przechodzę od początku grę wraz z moim kumplem na kanapie. Miodzio się gra nawet we 4, często mnie to spotyka, jedynie mogli zmienić jakoś interfejs do ekwipunku, żeby to wszystko jakoś szybciej szło. Nie oszukujmy się, grając z kimś na kanapie dużo czasu schodzi na samym początku, sporo itemków do zmiany, do tego kowal i jubiler. Po pojawieniu się dodatku na pewno zakupie, teraz i tak gram na kumpla płytce :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 18 Maj 2014 Witam. Gram obecnie na piekle i mam kilka schematów, ale potrzebuje do nich demonicznej esencji. Ona dropie na inferno? I jak często? Z góry, dzięki za informacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WikFlesh 16 Napisano 18 Maj 2014 (edytowane) Bardzo często praktycznie co elite + kilka pomniejszych potworków. Został do zebrania ostatni milion i platynka... Chce ktoś lecieć ze mną akt 3? Zostało komuś tyle do uzbierania? Edytowane 20 Maj 2014 przez WikFlesh 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 21 Maj 2014 (edytowane) Witam. Ostatnio oglądając różne gameplaye na yt natknąłem na ten filmik. Otóż gość posługuje się dwoma skillami specjalnymi (a można wybrać tylko jeden, jak w każdym rodzaju). Lewa postać? I jeszcze jedno na początku widać, jak obok niego obracają się niebieskie kulki. Przejrzałem swojego DH (którego mam już na 60 lvl i kilka mistrzowskich), nie zauważyłem takowego skilla. Chodzi o ten film: Na koniec mała prośba. Gram obecnie na inferno, ale z bratem planujemy nowe postacie stworzyć on czarodzieja ja szamana. Związku z czym tu rodzi się moje kolejne pytanie: jak gra się szamanem? Warto> Jego ataki to głównie dystansowe ciosy? :) Pozdrawiam. Edytowane 21 Maj 2014 przez Kentucky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 21 Maj 2014 Sa jeszcze przedmioty ktore aktywuja skilla automatycznie moze z tego to ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plebann 12 Napisano 21 Maj 2014 Witam. Ostatnio oglądając różne gameplaye na yt natknąłem na ten filmik. Otóż gość posługuje się dwoma skillami specjalnymi (a można wybrać tylko jeden, jak w każdym rodzaju). Lewa postać?Możesz sobie skonfigurować i używać więcej niż 1 skilla z danej grupy, wystarczy w opcjach zaznaczyć wybór. O ile o to pytałeś... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 21 Maj 2014 Jest coś takiego jak tryb wyboru dzięki tej opcji możesz ustawiać sobie skille pod przycisk jaki Ci będzie odpowiadał i jaki chcesz używać. Co do gry szmanem to gra się bardzo dobrze ale dopiero po wbiciu 30lvl gdy odblokowuje się ostatni podstawowy skill. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 23 Maj 2014 O tych konfiguracjach, to szczerze powiedziawszy nie wiedziałem. Może pokombinuje w opcjach, jak trochę pomyślę o przebudowaniu swojej postaci. Natomiast nurtuje mnie jeszcze jedno. Oto meritum całej sprawy: Tak ja pisałem wcześniej, gramy ( z bratem) na inferalnym poziomie (60 lvl,paragon 3) i jednocześnie dwoma innymi postaciami na normalu (ja - czarodziej, brat - szaman) i mamy już po 12 lvl ;) I właśnie mnie zastanawia kwestia rzemiosła. Kowal od razu jest przeszkolony na maxa, to samo z resztą złotnik. Trochę szkoda, bo myślałem że będziemy od początku go szkolić na itemki odpowiednie dla naszych klas. A tu sytuacja rysuje się tak, że kowal jest przeszkolony na takie itemy, jakie my szkoliliśmy go zanim zaczeliśmy grać nowymi postaciami. I jak ja mam teraz szkolić go na kapelusze przypisane dla czarodzieja? Hmm? Trochę to źle przemyśleli w tym Blizzard. Trzeba jedynie pokładać nadzieje w dropie... P.S to samo z paragonami, od razu są przypisane z tamtych postaci do "nowych" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach