Grumszak 6 Napisano 7 Luty 2014 take itemy moge odpalic kazdemu kto zechce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WikFlesh 16 Napisano 7 Luty 2014 Ja się poddałem z D3 i tymi 5kk golda, nawet nie wiem ile zostało ponieważ w profilu jak i achievementach w grze jest inna liczba zebranych monet. Może jak kupie nagrywarke ps3 to wtedy zagram od nowa i pozbieram golda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 7 Luty 2014 Ja mam 60% trophy pogralem troche na inferno i dalej mi sie nie chcialo meczyc. Jak wyjdzie dodatek na ps3(w co watpie) to moze sie znowu skusze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 7 Luty 2014 Przecież to Activision, myślisz, że odpuszcza $$$ możliwe do zarobienia na dodatku dla wersji PS3? Na chwile obecną pracują nad dodatkiem w wersji PC (szlifuja, bo dodatek od dłuższego czasu można już ściągnąć, 25.03 odblokuja tylko możliwość gry), tuż za rogiem jest wersja (podstawka + dodatek) na PS4; więc myślę, że potem dodatek trafi na czarnule. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 7 Luty 2014 No fajnie by bylo tez bym uwazal ze glupota by bylo nie wypuszczenie go tym bardziej ze posiadaczy ps3 zapewne jest znacznie wiecej niz ps4 mimo ze sam bym chetnie przyjal bundle Ps4 diablo3 ultimate evil i 2 pady za np. 2400zl;p To by byl zacny zestaw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 7 Luty 2014 (edytowane) No fajnie by bylo tez bym uwazal ze glupota by bylo nie wypuszczenie go tym bardziej ze posiadaczy ps3 zapewne jest znacznie wiecej niz ps4 mimo ze sam bym chetnie przyjal bundle Ps4 diablo3 ultimate evil i 2 pady za np. 2400zl;p To by byl zacny zestaw. Zapewne jakiś market wpadnie we własnym zakresie na taki pomysł w dniu premiery D3 na PS4. Edytowane 7 Luty 2014 przez Gucio79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 7 Luty 2014 Byl bundle ps3+diablo3 wiec mysle ze taki sami zrobia tez(Moze z jednym padem bo z dwoma raczej nie). W sumie jakby cena byla dobra to chyba bym zmienil zdanie i zamiast psvity zainwestowal w ps4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomisior 110 Napisano 14 Luty 2014 Ma ktoś z Was odstąpić Puzzle Ring? Ten pierścień który ma szansę przywołać goblina-skarbnika jeśli oberwiemy. Będę wdzięczny za info. Brakuje mi jeszcze 30 tych choler do ubicia. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boczex-_666 1 Napisano 14 Luty 2014 hejka ,ja ci moge dac. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grumszak 6 Napisano 14 Luty 2014 ktos pisal act 3 i zadanie cos tam z ze zniszczeniem balist i pojsciem na most jakis tam tam zawsze je jaksi skarbnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seto Da 10 Napisano 19 Luty 2014 (edytowane) Witam. Szukam chętnych do wspólnego grania w DIII. Mam trochę doświadczenia z wersja na PC, jednak w wersjci konsolowej gra na poziomie trudnym samemu jest dosyć ciężka i nudna:) Mój nick psn to Sedrrak Naprawde nikt nie chce pomóc/nie gra? Edytowane 20 Luty 2014 przez Seto Da Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 19 Luty 2014 Gra Diablo III jest w polskim języku po pobraniu z PSN? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 20 Luty 2014 Gra Diablo III jest w polskim języku po pobraniu z PSN? tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seto Da 10 Napisano 21 Luty 2014 Ja nie rozumiem firm, które korzystają z dubingu. Wystarczyło napisy dać PL i byłoby zajebiście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 21 Luty 2014 No szału nie ma ale dubbing tez nie nalezy do najgorszych w sensie nie przeszkadzal mi podczas rozgrywki...Mogli po prostyu dac mozliwosc przelaczania na ang(chyba ze jest, nie wiem nie sprawdzalem). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seto Da 10 Napisano 21 Luty 2014 Najgorszy nie jest tylko po co to komu i jeszcze w takiej grze jak Diablo? Rozumiem Skyrim, Fallout, Dragon Age, bo takie gry po ang dla ludzi co nie władają biegle językiem szekspira mija się z celem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gumiś 6 Napisano 21 Luty 2014 Seto da jak chcesz to dodaj mnie to może się spikniemy to dam ci trochę rzeczy bo zalegają mi w schowku, teraz lecę MPI z gold find ponad 500% żeby uzbierać 5mln :/ przeważnie jestem wieczorami.pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seto Da 10 Napisano 21 Luty 2014 Muszę zmienić ten nick. Seto wystarczy:) ok. Dzisiaj koło 19-20 pewnie będę grał(wcześniej rundka w Deus Ex) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gumiś 6 Napisano 21 Luty 2014 Muszę zmienić ten nick. Seto wystarczy:) ok. Dzisiaj koło 19-20 pewnie będę grał(wcześniej rundka w Deus Ex) ja będę pewnie ok 21, bo wcześniej browar ;) będę miał hs do rozmów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciesiu81 0 Napisano 8 Marzec 2014 (edytowane) Witam poszukuje złotejskóry jak ma ktoś na zbyciu to prosze o info nik PSN Ciesiu81 Edytowane 8 Marzec 2014 przez ciesiu81 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryształ 7 Napisano 9 Marzec 2014 Ile zajmuje ukończenie gry diablo ? bo chce kupić i grać w co-op z kolega :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 10 Marzec 2014 Ile zajmuje ukończenie gry diablo ? bo chce kupić i grać w co-op z kolega :) http://www.howlongtobeat.com/game.php?id=2514 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 10 Marzec 2014 Diablo się nigdy nie kończy. Zaliczenie miałkiej ścieżki fabularnej w tej grze przypomina wejście na Gubałówkę i nazwanie się alpinistą. Tak czy siak, już za 15 dni Reaper Of Souls, a wtedy... 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArCard 0 Napisano 16 Marzec 2014 Witam chętnie pogram z kimś w co-opie:) HS mam, aktualnie gram barbarzyńcą 40 lvl na poziomie koszmarnym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrykovsky 0 Napisano 25 Marzec 2014 Chętnie pogram z innymi. Poziom Koszmarny. Postać czarownik lvl 31 i rośnie ciągle lecz nie ukrywam że z kimś ogarniętym 18 lat +( ja 23) kto ma skypa czy hs'a mogę zacząć od nowa inną klasą. Mój nick psn : Patrykovskyy gram głównie popołudnia wieczory i noce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach