Kentucky 266 Napisano 25 Marzec 2014 Witam. Jak odblokować Hardcore? Trzeba ukończyć piekło i inferno (obecnie gram na koszmarze). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 25 Marzec 2014 Nie trzeba nic odblokowywać. Przy tworzeniu nowej postaci musisz zaznaczyć, że ma to być postać hardkorowa i już masz hardcore. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plebann 12 Napisano 25 Marzec 2014 (edytowane) Pytanko: Jak łatwo przychodzi Wam znalezienie kogoś do grania online? Ja wczoraj próbowałem koło 23, 24. 1, 2 akt, "Klucznik", zaznaczone ten sam region, ten sam język i przez cały czas brak gier do dołączenia. Coś nie tak z moim netem? Czy może tak mało ludzi gra teraz w D3 na PS3? Edytowane 25 Marzec 2014 przez plebann Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 25 Marzec 2014 Jak nikogo nie znajduje przy takich ustawieniach to znaczy, że żaden Polak nie poluje na klucznika w 1 i 2 akcie w tej chwili. Daj dowolny region i język to napewno coś znajdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plebann 12 Napisano 28 Marzec 2014 (edytowane) Dramat wczoraj mnie spotkał, ku przestrodze! Róbcie backupy stanu gry co jakiś czas... Włączam D3, gierka wita mnie napisem coś w stylu "pliki stanu gry zostały uszkodzone, być może straciłeś postaci albo kasę", Serce w gardle, ale postaci są. Za to wykasowało mi całą skrytkę (z kasą), postęp kowala, złotnika, cały postęp osiągnięć w grze. 4 paragony też sobie poszły swoją drogą. Masakra. Zostało mi może z 5 recept u złotnika, u kowala miałem może z 15 znalezionych. Wczoraj jeszcze wcześniej znalazłem ostatni klucz i zrobiłem machinę. I wszystko poszło w dev/null. Chyba zainwestuję w "+" Edytowane 28 Marzec 2014 przez plebann Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 31 Marzec 2014 (edytowane) Wczoraj jeszcze wcześniej znalazłem ostatni klucz i zrobiłem machinę. O co chodzi z tymi kluczami do inferalnej machiny? One dropią dopiero na inferno? (ja gram na piekle). Edytowane 31 Marzec 2014 przez Kentucky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 31 Marzec 2014 Zgadza się, dropią dopiero na inferno z kluczników i trzeba mieć do tego Męstwo Nefalemów x3 żeby była szansa na drop. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 1 Kwiecień 2014 (edytowane) Patrzcie co mi dropło na piekle. Sorry za jakość, ale zdjęcie robione pralką: ;) Ma ciekawe staty i taki skill, że przywołuje anielskiego pomocnika podczas walki. Kozacko. Edytowane 1 Kwiecień 2014 przez Kentucky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 1 Kwiecień 2014 Na Inferno bedziesz dropił takie cacka, że takiego czegoś jak teraz masz założone nawet nie będziesz chciał podnosić :). Mam zdjęcie mojej czarki z całkiem fajnym Skornem, którego później i tak wymieniłem na o wiele lepszą różdżkę. Zabawę z Diablo skończyłem na bodajże 10 paragonie, ale niestety bardziej aktualnego zdjęcia nie posiadam. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zxcvb 47 Napisano 1 Kwiecień 2014 (edytowane) Panowie (oraz może Panie :) ) mam drobne pytania odnośnie d3 multiplayer'a. Możę od początku, jestem nowicjuszem w tematyce d3. Zacząłem sobie na poziomie wysoki, zakładając że przejdę normala na singlu. Następnie starałem się zwiększać poziom, aż doszedłem do Mistrz V, na boss'ach nie dawałem czasem rady i obniżałem poziom delikatnie (gram czarodziejem, więc czasem 1 strzał i po mnie było) . Gdy ukończyłem Normala (lvl 34 postaci), stwierdziłem, że czas na multiplayer. Co się okazało ludzie na poziomach 25-26 robią sieczkę niesamowitą na Normalu, ja mając Mistrz V wlokłem się za nimi, zastanawiając się cóż też za rzeczy mają na sobie. Moje pytanie jest czy możliwe jest, że poziomy mieszają się? Gra osoba na poziomie niski z osobą z poziomem Mistrz V ? Jak w takim wypadku doświadczenie oraz MF są liczone? Czy na Piekle oraz Inferno tak samo jest ? Edytowane 1 Kwiecień 2014 przez zxcvb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 1 Kwiecień 2014 wyszuka Ci taką gre jaką będziesz chciał żeby Ci wyszukało. Nie może tak być, że ktoś gra na Mistrzu V i dołącza kogoś kto bierze niski. Bierzesz niski szuka Ci gier, które są na poziomie niskim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 3 Kwiecień 2014 To ja też sie pochwale swoimi postaciami. Obie są na 59 lvl: DH mojego brata: Oraz mój Barbarzyńca: ;) Sorry za jakość zdjęcia, ale zdjęcie robione suszarką. (; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzybi 4 Napisano 11 Kwiecień 2014 Witam. Mam pewnie glupie pytanie, ale po kilkunastu przeczytanych stronach i 3h na googlach nie znalazlem odpowiedzi:P Jak zagrac we dwóch na jednej konsoli? Mam na ps3 dwa konta(moje i brata). Teraz chce żeby brat gral ze mna . Jak to zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 11 Kwiecień 2014 Włączyć drugiego pada tym przyciskiem :psbutton: i wcisnąć ten przycisk :start:... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zxcvb 47 Napisano 13 Kwiecień 2014 (edytowane) Chyba hacki się pojawiły. Barb z grubo ponad 500,000 dmg i nazwą broni Proffesional Russian Sword (Chyba, że na uber bossach takie cuda wylatują, do których niedotarłem jeszce, 2 klucze zostały :) ). Macie może jakieś sposoby na kamienie oraz schematy na lepsze kamienie. Gdzie najlepiej ich szukać, który boss często wyrzuca kamienie lub ich schematy (MF około 475 %)? Edytowane 13 Kwiecień 2014 przez zxcvb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 13 Kwiecień 2014 Professional Russian Sword leci z uberow, jeśli mnie pamięć nie myli to dropi go boss Wladimirus Putinus ;-) Przecież hacki to już od dawna latają... Tak się kończy jak sejw jest przechowywany na konsoli. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drozdek90 14 Napisano 20 Kwiecień 2014 witam wszystkich, cisza tu zapanowała wiec spytam, gra ktoś jeszcze w Diablo? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dan1eeL91 0 Napisano 21 Kwiecień 2014 Ja aktualnie jeszcze śmigam. Mam Czarodzieja 60 lvl (8 mistrzowski), tera pogrywam od początku mnichem. Jakby ktoś chciał pograć to pisać na psn: Dan1eeL91 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grumszak 6 Napisano 22 Kwiecień 2014 kto bedzie chcial modyfikowane itemy napisac na psn Grumszak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 12 Maj 2014 (edytowane) Dobra wiadomość, wychodzi na to, że Reaper of Souls jednak wyląduje na PS3: http://www.pssite.com/news-33008-znamy_date_premiery_diablo_iii__ultimate_evil_edition__dodatek_wyjdzie_takze_na_ps3_.html Edytowane 12 Maj 2014 przez Numinex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 12 Maj 2014 Średnią wiadomością jest fakt że dodatek nie wyjdzie jako DLC i trzeba kupić jeszcze raz grę, tak jak w przypadku DD: DA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 13 Maj 2014 Możliwe, że to się jeszcze wyklaruje do sierpnia. Póki co sam fakt, że jednak go wydadzą, wróży dobrze. Ostatecznie opylę podstawkę i kupię zestaw z DLC, który i tak ma być tańszy niż nowe tytuły. Za samego DIII nie dałem wiele, więc przeboleję :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WikFlesh 16 Napisano 13 Maj 2014 Czyli do sierpnia trzeba zrobić platynke.. zostało uzbierać jeszcze 1,9kk golda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grumszak 6 Napisano 13 Maj 2014 mi po rozdawadniu itemkow sejw sie popierdzielil :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 13 Maj 2014 Fajnie ja d3 sprzedalem po przejsciu drozej niz kupilem nowke wiec teraz moze lykne jeszcze raz i zostawie juz w kolekcji bo gra jest warta swojej kasy i mnostwo godzin funu mi dala. Ciekawe jak bedzie z trofeami czy na nowo jakby zrobia czy po prostu dodadza nowe itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach