TRaCeGuitar 1141 Napisano 19 Sierpień 2014 Norma, ale nerf poziomu już był dawno kiedy gracze pecetowi narzekali że za trudno. Jakoś z miesiąc po premierze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plebann 12 Napisano 20 Sierpień 2014 IMO tutaj platyna łatwiejsza niż w podstawce. Dopiero wczoraj mi się udało zebrać 5kk golda, prawdziwie mozolne to było. Tutaj nie wiem jak pójdzie z "I Feel so Enchanting" - czyli wszystkie przedmioty enchantowane. Jeszcze nawet enchanterki nie spotkałem... ;) 6 postaci na 70lvl? W tej chwili mam 4 na 62, 1 na 60. No i zaraz urośnie krzyżowiec. Postać HC mam na 30, nie wydaje mi się, żeby wbicie 70 na łatwym poziomie trudności było jakimkolwiek wyzwaniem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 20 Sierpień 2014 To mówisz, że zrobienie 500 bountasów to pryszcz? :D OK. To tylko 100 x po 5 zadań w jednym akcie. Co wam tak śpieszno do tej platyny? W diabolo gra się tygodniami na konsoli ;) (sarkazm zamierzony). 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaJJkell 5 Napisano 20 Sierpień 2014 o co chodzi z "zainstaluj gre" w d3 ros? po wejsciu w "wiecej" jest taka opcja chcialem sprawdzic "zainstalowano" ale nie wiem co nie wiem gdzie hm? Po "instalacji " ta opcja zniknela.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 20 Sierpień 2014 6 postaci na 70lvl? W tej chwili mam 4 na 62, 1 na 60. No i zaraz urośnie krzyżowiec. Postać HC mam na 30 Czy ty nie śpisz, nie jesz i grasz. Dwa dni po premierze a tu takie efekty. To już nie jest przyjemność, to masochizm ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nesh 62 Napisano 20 Sierpień 2014 (edytowane) Przecież te postaci zrobił w podstawce. Teraz tylko dociagnie do 70 i gitara. Edytowane 20 Sierpień 2014 przez Nesh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaJJkell 5 Napisano 20 Sierpień 2014 odpowie mi ktoś na pytanie? bo jestem ciekaw tej opcji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nesh 62 Napisano 20 Sierpień 2014 Zainstalowałeś grę na dysku i szybciej wczytuja się lokacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 20 Sierpień 2014 (edytowane) Przecież te postaci zrobił w podstawce. Teraz tylko dociagnie do 70 i gitara. Zapomniałem o transferze ;) Edytowane 20 Sierpień 2014 przez anarom 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaJJkell 5 Napisano 20 Sierpień 2014 A jak mam d3 ros to mogę grac z ludźmi z podstawki 4akty? Czy tylko z tymi co maja ros? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 20 Sierpień 2014 Apropos transferu postaci, nie ma ktoś na pożyczenie slota z cyfrową wersją Diablo 3 (ps3) na jeden wieczór, obiecuję że zaraz uczciwie oddam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaJJkell 5 Napisano 21 Sierpień 2014 Czy tylko ja mam problem ze nie dziala mi portal miejski? (strzalka w prawo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 21 Sierpień 2014 On czasem nie działa od pewnego momentu gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaJJkell 5 Napisano 21 Sierpień 2014 Tak faktycznie ;p juz dziala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plebann 12 Napisano 22 Sierpień 2014 Nie wiem jak wy, ale ja w dodatku czuję się.. zagubiony. Wszystko jakieś inne, inne ikony przedmiotów, inny styl opisu przedmiotów, nowy akt jest ... dziwny. Enczanterka też jakaś taka... nijaka. Zmieniłem na próbę jedną cechę (ogólnie mogłem zmieniać w 2 przedmiotach z całego inv), i wylosowało mi ... 2 jeszcze mniej przydatne i tą samą znowu. Chyba trzeba się przyzwyczaić. A, i jak macie postać HC koło 30lvl to wchodzenie na 4 akt kończy się ... szybko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 22 Sierpień 2014 Dwa pytania: 1. Jak rozwijać kowala i kolesia od kamieni? Potrzeba jakieś plany ale skąd je brać? 2. Czasem wypadają dziwne przedmioty jak np. kostki albo księgi. Do czego one służą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 22 Sierpień 2014 1. Na koszmarze lecą kartki kowalstwa które są potrzebne gdzieś od 3 czy tam 4 lvlu kowala wcześniej tylko gold zlotnik to samo potem na piekle lecą księgi kowalstwa i ksiegi złotnictwa. 2. To są przedmioty dla twojego towarzysza żeby był lepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fausto 14 Napisano 22 Sierpień 2014 Mam wrażenie ze strasznie szybko leci lvl.. Kończę 1 akt chodzę wszędzie o mam 35 lvl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 22 Sierpień 2014 2. To są przedmioty dla twojego towarzysza żeby był lepszy. Wystarczy że mam je w plecaku czy muszę mu je dać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 22 Sierpień 2014 Musisz mu je założyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaJJkell 5 Napisano 23 Sierpień 2014 miałby ktoś obstawić 20 sztuk zwykłych części ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luq 0 Napisano 23 Sierpień 2014 Czy ktoś sprawdzał czy w ros działa dualshock 4 ? Nigdzie nie mogę się doszukać tej informacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FancyMichael 77 Napisano 23 Sierpień 2014 miałby ktoś obstawić 20 sztuk zwykłych części ? Ja Ci mogę dać te 20 sztuk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaJJkell 5 Napisano 23 Sierpień 2014 Ja Ci mogę dać te 20 sztuk. ok zlapie Cię na psn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 24 Sierpień 2014 Panowie jak najlepiej farmić legendarne itemki? (głównie interesują mnie jakieś wartościowe sety). Najlepiej grindować znane miejscówki bez wybory zadania, czy aktywować jakieś przed rozpoczęciem gry? Dodam, że raz już przeszedłem Inferno i obecnie cioram na MIII z bratem w lokalu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach