ssedgee 0 Napisano 17 Grudzień 2011 Witam Dopiero zaczynam zabawę, mam udostępnionych dwòch kierowcòw:) W wolnych chwilach na pewno się zrewanżuję. PSN: ssedgee (piszcie, że z forum) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 22 Grudzień 2011 (edytowane) PSNID: Mation_PL Obecnie mam 5 kierowców. Mają małe lvle więc macie duże szanse na wygraną :P Postaram się wkrótce odwdzięczyć :whistling: Edytowane 30 Grudzień 2011 przez Mation Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dav 9 Napisano 23 Grudzień 2011 Pokatujcie troche moich botów :D David030294 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xus 0 Napisano 27 Grudzień 2011 (edytowane) witam wrocilem do GT5 i chetnie popuszczam tez bob-a moj nowy psnid Lucas_Xus. puszczam od rana do 16. wyslalem pare zapkow pozniej cos popuszczam pozdro Edytowane 27 Grudzień 2011 przez Xus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 31 Grudzień 2011 Mam pytanie. Niestety gdy jest się gospodarzem wyścigu można dodać tylko 1 swojego kierowcę.... Wpadłem na pomysł, aby stworzyć nowe konto na konsoli oraz na PSN. Następnie dodać moje główne konto do przyjaciół tego 2 konta. Potem zrobić 1 kierowcę i cały czas dodawać wszystkich moich kierowców. Czy to jest legalne? Tzn. nie dostanę bana? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xus 0 Napisano 9 Styczeń 2012 witam szukam ludzi ktorzy popuszczaja mojego Boba. w zamian popuszczam ich bo jak narazie pare osob oglasza zeby puszczac i tylko Diego sie odwdzieczyl jak ktos chetny na wspolne puszczanie moj PSNid Lucas_Xus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Abukk 0 Napisano 15 Styczeń 2012 Jak by ktoś mógł pogonić boba 5 lvl w miarę możliwości postaram się odwdzięczyć psid: Abukk1412 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudek81 0 Napisano 16 Styczeń 2012 psid: dudek81 mam 6 kierowców których można pomęczyć, no i sam weekendami będę męczył waszych ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
racer 128 Napisano 17 Styczeń 2012 (edytowane) psid: dudek81 mam 6 kierowców których można pomęczyć, no i sam weekendami będę męczył waszych ;) Jak komuś do rezerwowego składu potrzeba w miarę niezłych Mietków, to udostępniam dwóch swoich (około 35 lev.) Moje PSN ID to: ATARI_GAMER. Edytowane 7 Luty 2012 przez racer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simoncom20 0 Napisano 29 Styczeń 2012 Jak ktoś potrzebuje kierowców : lask98100 . Zapraszam:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3pstrzy 11 Napisano 31 Styczeń 2012 Wracam do PS3 i GT5 po dluższej przerwie W temacie zdalnych wyscigów kompletnie zielony ,ale mam juz 3 kierowcow po kilkanascie poziomów doswiadczenia Moje psn id : I3Pestrzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaT 7 Napisano 31 Styczeń 2012 Zapraszam do sprawdzenia swoich kierowców w rywalizacji z moimi. Kierowcy ostatnio się nudzą i chętnie by coś pojeździli. Sześciu kierowców online PSN noIDnumber Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
racer 128 Napisano 7 Luty 2012 (edytowane) Jak komuś do rezerwowego składu potrzeba w miarę niezłych Mietków, to udostępniam dwóch swoich (około 35 lev.) Moje PSN ID to: ATARI_GAMER. Edytowane 8 Marzec 2012 przez racer 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
energy910 14 Napisano 17 Luty 2012 Wracam Do GT, także kierowcy są dostępni. PSN: LotheradPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
racer 128 Napisano 3 Marzec 2012 (edytowane) Od wczoraj udostępniam wszystkich swoich kierowców 35 - 40 Lev... Moje PSN ID to: ATARI_GAMER jeśli ktoś jest chętny do wspólnych wyścigów zdalnych, lub ma ochotę zmierzyć się z moimi Bobami, proszę dodać mnie do znajomych i dajemy czadu.... Edytowane 16 Marzec 2012 przez racer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrimeS 7 Napisano 18 Marzec 2012 Udostępniam moich kierowców: PSN ID: MarcinoXM - proszę katować wszystkich kierowców :) W zamian puszczam też waszych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuV12 10001 Napisano 23 Marzec 2012 Skad to parcie na puszczanie cudzych kierowcow? Chodzi o kase czy o co? Bo jesli tak, to chyba lepiej, szybciej i ciekawiej, pojechac sobie samemu A-Spec, a nie klikac bezmyslnie "wyprzedz, zwolnij" i patrzec sie jak szpak w gnat na to, co robi kierowca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 23 Marzec 2012 Skad to parcie na puszczanie cudzych kierowcow? Chodzi o kase czy o co? Bo jesli tak, to chyba lepiej, szybciej i ciekawiej, pojechac sobie samemu A-Spec, a nie klikac bezmyslnie "wyprzedz, zwolnij" i patrzec sie jak szpak w gnat na to, co robi kierowca. Dla mnie właśnie B-Spec jest tak cholernie nudny, że mam na koncie zaliczone może z 3 wyścigi. Jeszcze miałoby to sens np w Le Mans 24, gdzie na zmianę moglibyśmy jeździć z bobami (było tak chyba w GT4), a tak tryb ten nie ma dla mnie żadnej wartości. Jak chcę popatrzeć na innych kierowców, to wolę sobie włączyć w TV jakieś zawody FIA, itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrimeS 7 Napisano 23 Marzec 2012 W wyścigach zdalnych nie możesz klikać Wyprzedź, Zwolnij. Chodzi o to że organizujesz wyścig i zdobywasz pieniądze + punkty doświadczenia co się np. przyda jeśli chcesz mieć red bulla bez przechodzenia wyzwania Vettela. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuV12 10001 Napisano 26 Marzec 2012 No to cos mi umknelo, bo myslalem, ze to B-Spec pozyczonymi kierowcami. Jak zatem rozgrywa sie wyscig zdalny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 26 Marzec 2012 No to cos mi umknelo, bo myslalem, ze to B-Spec pozyczonymi kierowcami. Jak zatem rozgrywa sie wyscig zdalny? Społeczność ---> Zdalny wyścig (przynajmniej jeden kierowca musi być online) Wybierasz tor ---> klikasz na ludka obok swojego ID ---> wybierasz jednego ze swoich kierowców ( więcej nie da rady ) Klikasz na + (pod ludkiem) ---> z listy znajomych wybierasz kogo chcesz i werbujesz jego kierowców Można tak dodać max 15 zawodników łącznie od kilku znajomych (ale nie trzeba - może jechać nawet dwóch) Później już tylko rozpocznij wyścig i....... no właśnie ..... pozostaje gapienie się w telewizor przez 20 minut lub zmiana kanału na coś ciekawszego bo w żaden sposób nie można kontrolować swojego kierowcy. Od jego poziomu i nabytych umiejętności (zielone paski w jego profilu) zależy jak dobrze będzie jechał. Kasa zależy od zajętego miejsca na podium - XP od poziomu przeciwników ( tyle udało mi się zaobserwować ) Ten tryb jest dobry jak ktoś ze znajomych "puszcza" naszych wszystkich Bobów bo sami w pojedynkę zbyt szybko się nie dorobimy... Można też utworzyć sobie drugie konto na PS3 i z niego maxować Bobów.... Jednak od dłuższego czasu pojawiają się Sezonówki B-spec za grubą kasę i ta opcja jest o wiele bardziej opłacalna: 1. zdecydowanie większa kasa w krótszym czasie 2. mamy kontrolę nad Bobem 3. mniej nudne od zdalnych co nie znaczy że jakieś specjalnie ciekawe.... Ja osobiście jadę sezonowe B-Spec tylko po "dużych zakupach" i jednoczesnym braku czasu na "normalną" grę.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
racer 128 Napisano 12 Kwiecień 2012 (edytowane) Udostępniam wszystkich swoich kierowców 40 Lev... Moje PSN ID to: ATARI_GAMER jeśli ktoś jest chętny do wspólnych wyścigów zdalnych, proszę dodać mnie do znajomych i działamy.... [Edit] Oczywiście w zamian również puszczam wyścigi z udziałem kierowców osób organizujących wyścigi zdalne z udziałem moich kierowców, dla starych i nowych przyjaciół również nagrody specjalne do uzgodnienia zależnie od potrzeb (samochody, kaski, stroje, lakiery i karty do muzeum - dla zainteresowanych kolekcjonowaniem również wymiana unikatowych modeli aut lub spec. przedmiotów) Edytowane 5 Lipiec 2012 przez racer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrimeS 7 Napisano 20 Kwiecień 2012 Panowie, nie mam jak na razie puszczać waszych kierowców, ponieważ robię wyścig wytrzymałościowy i mozolnie to idzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matbaxter 1 Napisano 17 Maj 2012 (edytowane) Ja udostępniam moje boby od 38 do 40 lvl bo ja nie mam już ochoty na spędzanie czasu przy b-spec więc jeśli ktoś chcę przekonać jak dobrzy są to bierzcie tych bobów. Edytowane 17 Maj 2012 przez Matbaxter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrickNUFC 0 Napisano 18 Lipiec 2012 Posiadam pięciu kierowców o przyzwoitym poziomie (od 20 do 31 poziomu) udostępnionych do zdalnego wyścigu. Jeśli ktoś chciałby ich trochę "pokatować", to zapraszam. PSN: PatrickNUFC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach