Skocz do zawartości
rembix

Wyścigi Zdalne

Rekomendowane odpowiedzi

mnie można wypisać już z tej listy , mam wystarczająco znajomych , w tym z 5 którzy puszczają wyścigi a ja im się rewanżuję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym poruszyć kwestię listy oraz puszczania bobów... lista listą ale tak naprawdę, kto odwdzięcza się puszczaniem bobów przez innych "znajomych" i robi to samo ?

Nie chce mieć pretensji do innych, którzy grają w tryb B-spec ale czuje się odrobinę wyrolowany - puszczam bobów praktycznie codziennie w godzinach 9-21, różnych znajomych ( pracuje w trybie dwóch zmian i mam dużo wolnego czasu przy kompie ) naprawdę wielu osobom nabiłem niezłe staty oraz kupę szmalu... Za to z ich strony zero odzewu i działań... Nie mówię tutaj o kozakach z 40 poziomem A-spec oraz B-spec bo wiadomo, że im zapewne już się nie chce bawić w te klocki.

Podaję dwóch sprawdzonych użytkowników, których mogę polecić: puszczają bobów systematycznie lub chociaż raz na jakiś czas.

Sirroneth

Xus_2010

Zapraszam do znajomych i współpracy. A wszystkim pijawkom dziękuję i do widzenia :)

Popieram......

W moim przypadku tylko

KOSA-POLAND

pprucia

Qrczak81

puszczaja Boby systematycznie, reszta nawet sie nie kwapi chociażby do jednego wyścigu a lista długa.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym wystawić swojego boba, PSNID KhazarOne

Organizujecie coś? Sorry jak coś ale jestem newbie, od tygodnia GT5 katuję :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moj PSN wacekdagama

Jak mozna to moj "Bob" czeka na rywalizacje.

Jak bede mial czas to tez puszcze jakies wyscigi.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też się dopiszę do listy :)

PSNid: Marecki_NH

Narazie mam 2 kierowców (25 i 13lvl :D niedawno zacząłem zabawet z bspec).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto ma 3-4 kierowców na zdalne i czasem puszcza sam zawody, zapraszać mnie: PSNID: KhazarOne

Sam puszczał będę właściwie codziennie wieczorkami po parę zawodów.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Od jakiegoś czasu (v1.08 update) mam problem z wyścigami zdalnymi. Próbuję zalogować się na stronie (www.gran-turismo.com) i po próbie zalogowania dostaję komunikat: 'Missing return URL parameter' . Ze względu na notoryczny brak czasu i obowiązki, to jak już mam okazję włączyć GT5, to nie mam wtedy czasu na zdalne wyścigi. Z pracy mógłbym częściej odwzajemnić się kolegom puszczającym moich Bobów, a tak, to lipa. Mam pytanie, czy ktoś z Was miał podobne problemy? Czy to wina przeglądarki? Jakoś do tego patcha wszystko mi hulało w pracy na tej stronie, a teraz jak mógłbym faktycznie porobić coś pożytecznego, to nie da rady :confused: Przy okazji chcę też podziękować Wam wszystkim (zbyt długa lista by wymieniać) za puszczanie moich kierowców. Podbiłem znacznie mój level B-spec'a dzięki Wam! :thumbsup: <ukłon>

Pozdrawiam

Edit: OK. Udało mi się odpalić zdalne wyścigi z pracy (zmieniłem przeglądarkę). Dziwne, bo wcześniej śmigało na niej i było dobrze. Zaczynam puszczać w rewanżu regularne wyścigi. Dzisiaj sesja z Bobami do 14-tej.

Edytowane przez NERVUS_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie dołączę się do listy. Mój PSN Id: wrobelt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Id: Czapinski

Jestem przy konsoli dość nieregularnie, ze względu na pracę, ale z chęcią sprawdziłbym ten twór :) Postaram się odwzajemniać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ID: pawel1899

Mam pytanie, jak udostepnic swoich kierowcow online?:blush:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ID: pawel1899

Mam pytanie, jak udostepnic swoich kierowcow online?:blush:

wchodzisz w listę kierowców i jest tam w opcjach udostępnienie.

tylko ja mam dzisiaj problem z zalogowaniem się przez stronę do PSN?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko ja mam dzisiaj problem z zalogowaniem się przez stronę do PSN?

U mnie też wyskakuje błąd. Któryś już dzień tak jest. Mam podejrzenia, że to sprawka hakierów atakujących strony Playstation i PSN w obronie i odwecie za GejoHota...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Były problemy z logowaniem, ale od wczoraj jest wszystko ok. Dodałem kilka osób, mnie też dodawajcie, mam w pracy sporo wolnego więc w miarę możliwości puszczę kilka wyścigów dzienni :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Były problemy z logowaniem, ale od wczoraj jest wszystko ok. Dodałem kilka osób, mnie też dodawajcie, mam w pracy sporo wolnego więc w miarę możliwości puszczę kilka wyścigów dzienni :)

Ja też często puszczam z pracy :) Wyślij mi zaproszenie na PSN. Ponabijamy sobie w robocie wzajemnie expa i cr :D

Pozdr.

edit: Jakby ktoś przeoczył info na oficjalnej stronie GT, to wklejam. W skrócie - przez przeglądarkę IE nie zalogujecie się do zdalnych wyścigów.

We are currently experiencing an issue on our site where if you are using Internet Explorer, the sign-in process to the PlayStation®Network fails. As a result, it is not possible to use the GT5 My Home and the GT Academy registration form from Internet Explorer at this time.

We have confirmed proper operation using windows versions of both Firefox and Chrome, and ask you to use one of these web browsers if you are experiencing this issue.

Internet Explorer is still one of our supported web browsers, and we are currently working on the issue so that it will function properly. We apologize for any inconvenience this may cause and ask you for your patience until the compatibility is restored.

Edytowane przez NERVUS_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

Jak dla mnie taki nazwijmy to czit...a potem jakiegoś bana po używaniu tego nie będzie?

Osobiście nie mam takiego parcia na szkło, żeby takich rzeczy używać...zwłaszcza, że wiążą się z pewnym ryzykiem (które może sam właśnie wymyśliłem :D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ID: Patryczek12

Mam jednego Boba na 24 lvl i 4 innych na: 4lvl, dwóch na 6lvl i jednego na 12lvl. ;[

Edytowane przez smiechu14

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodajcie mnie. Też chciałbym mojego Boba troche wytrenować. Pare Cr się przyda :) Mam dopiero 1 lvl. PSN ID: RIVEL88PL. Z góry thx !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robię zdalne wyścigi, jeśli ktoś chce ich uczestniczyć niech mnie doda do przyjaciół

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

również udostępniam kierowców, mój psn id: Bilbopl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. także udostępniam swoich kierowców ( narazie jeden) i prosiłbym jak komuś się nudzi aby mi go podszkolił do 20 poziomu;)

PSNID - Ketrab110

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi