Skocz do zawartości
BrzozaLuk

Club - Test Drive Unlimited 2

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie jestem ZA przyjęciem nowego kierowcy do naszego klubu. Miałem okazję dzisiaj pojeździć trochę z radzia11 i muszę przyznać, że młody daje radę (kilka razy śmiało mnie objechał). Z veyronem radzi sobie całkiem sprawnie jak na 22(bodajże) level. Jest dość często z tego co zdążyłem zauważyć więc będzie z kim pojeździć. Prezes co o tym myślisz? Przymkniesz oko na niski lvl kandydata? Jeśli ktoś ma coś przeciwko niech wypowie się lub zamilknie na wieki :)

Skoro go "stestowałeś" i daje radę to go bierz do klubu:D

Sam "wymagany poziom 30" jest określeniem umownym, więc jak ktoś umie jeździć i to pokaże, to nie ma najmniejszego problemu, żeby taką osobę zaprosić do klubu mimo braku poziomu :thumbsup:

Chodzi raczej o to, że mając poziom 30 praktycznie każdy ma już fury na 4 poziomie i 100% odkrytych dróg :)

Ja jestem niestety poza konsolą przez jakieś 2-3 dni, wiec nie mogę go osobiście dodać :(

Edytowane przez janki41

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

THX. Będe jutro tak o 15 i z przerwami do wieczorka :P

Panowie jestem ZA przyjęciem nowego kierowcy do naszego klubu. Miałem okazję dzisiaj pojeździć trochę z radzia11 i muszę przyznać, że młody daje radę (kilka razy śmiało mnie objechał). Z veyronem radzi sobie całkiem sprawnie jak na 22(bodajże) level. Jest dość często z tego co zdążyłem zauważyć więc będzie z kim pojeździć. Prezes co o tym myślisz? Przymkniesz oko na niski lvl kandydata? Jeśli ktoś ma coś przeciwko niech wypowie się lub zamilknie na wieki :)

PS. radzia przed hopkami zwalniamy i to ostro :)

PS2 przed ostrymi zakrętami hamujemy zdecydowanie wcześniej (veyron nie należy do samochodów z dobrymi hamulcami) :)

PS2,5 mniej nerwów, więcej rozwagi

PS3 jeździj, nabijaj lvl, zdobywaj fury i przede wszystkim szybko załatw 4 poziom tuningu swojego veyrona. Na poczatek wystarczy ten co masz. Jednak nie zapomnij, że w wyścigach typu "speed" liczy się przede wszystkim Super Sport.

PS4 mimo problemów z "dołączeniem" (jak zwykle) fajnie się jeździło. Dzięki i do następnego.

dj_slavek.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie podczas tworzenia gotowego wyscigu w zakladce multiplayer challenges ustawic stawke? Bo jest tylko do ustawienia ruch uliczny i 2 inne pierdoly ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie podczas tworzenia gotowego wyscigu w zakladce multiplayer challenges ustawic stawke? Bo jest tylko do ustawienia ruch uliczny i 2 inne pierdoly ...

Stawkę wpisową i nagrodę ustawiasz dopiero w momencie transferu (ostatnia opcja), gdy masz już gotową trasę i ustawiony Twój czas przejazdu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aloha Panowie. Widzę, że wakacje to okres "martwy" dla TDU. Gracie jeszcze coś? Chętnie bym pośmigał :) I jeszcze brakuje mi kilka ucieczek do trofika. Pomoże ktoś?

dj_slavek.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym pograł ale pożyczyłem teraz TDU kumplowi w zamian za LA Noire. Niedługo powinienem mieć spowrotem, wtedy dam znać jak by co.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze ktos mnie stestuje :yes: i bede mógł przynalezec do waszego klubu

ale jestem pod psnid I_-IG-24-_I przez i

-kase mam na biezaco

-samochody:c4,a7,a6,a5,a2,b4,b3,c3 w planach

-dróg nie odkrywam, ale moge

-nie wiem czy mozna ta dotacje skladac na raty?

dziekuje

Edytowane przez lol19pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze ktos mnie stestuje :yes: i bede mógł przynalezec do waszego klubu

ale jestem pod psnid I_-IG-24-_I przez i

-kase mam na biezaco

-samochody:c4,a7,a6,a5,a2,b4,b3,c3 w planach

-dróg nie odkrywam, ale moge

-nie wiem czy mozna ta dotacje skladac na raty?

dziekuje

Przede wszystkim samochody klasy A1 i najlepiej po tuningu. Bez tego ani rusz. Następna kluczowa sprawa to odkryte drogi (bez tego nie dołączysz do zabawy w miejscach w których jeszcze nie byłeś). Kasa to już teraz mniej istotna sprawa bo nasz klub jest rozwinięty na maxa. Obserwuj członków klubu w grze. Jeśli ktoś się pojawi to wtedy postaraj się o test. Teraz w wakacje znacznie mniej jeździmy ale myślę, że jak tylko przyjdą jesienne i zimowe wieczory to znowu będzie ekstra jazda :)

dj_slavek.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mogę się ja dołączyć do klubu? I podajcie mi miejscówke, bo nie ma obrazku :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz :D Ale najpierw rekrutacja :P

Miejscówka to wzgórze wulkanu na Hawajach.

Napisz do mnie w PSN jak będziesz to się spotkamy i ustalimy co i jak z klubem. Masz HS`a?

Rany jak ja dawno nie grałem w TDU :D Teraz wyglądam za dodatkiem :whistling:

Edytowane przez kremulek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi sie tez kurzy tdu, czekam na dodatek nowe auta to znow sobie ciutke pojezdze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz :D Ale najpierw rekrutacja :P

Miejscówka to wzgórze wulkanu na Hawajach.

Napisz do mnie w PSN jak będziesz to się spotkamy i ustalimy co i jak z klubem. Masz HS`a?

Rany jak ja dawno nie grałem w TDU :D Teraz wyglądam za dodatkiem :whistling:

no nie mam jeszcze HS. A doradżcie mi jaki kupić HS... w miare tanii... Ale ostrzegam was, ze mam wade wymowy :P Spoko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za przyzwoleniem BrzozyLuk, zgłaszam swoją aplikację do klubu. W TDU2 rypie od niedawna, na liczniku czterdziesty któryś poziom, gram na padzie ze wszystkimi wspomagaczami, nie mam HS. misje właściwe przeszedłem bez większych problemów (zdaje sobie sprawę że to żaden powód do dumy, zapewne większość z was zjada bolca w sweterku jeżdżącego Veyronem, byle pierwszym GTRem) - w celu sprawdzenia moich umiejętność jestem gotowy na ustawkę - obojętnie o której godzienie, byle nie były to te powszechnie uważane za "godziny pracy" - trudno mi zweryfikować czy jeżdżę dobrze czy sporo od was odstaję. Preferuję raczej crusing w autach pokroju RS6 czy GTR a niżej szaleńczą jazdę EB ale... jestem nastawiony na zmianę swoich przyzwyczajeń. Nie odblokowałem jeszcze wszystkich dróg na Oahu, ale systematycznie nadrabiam zaległości (dwa razy robiłem to przy okazji przechodzenia jedynki, więc teraz już mi to trochę zbrzydło)

Edytowane przez snejkiPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aloha Panowie (i Panie?) Do platyny brakuje mi dosłownie kilku ucieczek przed policją. Byłby ktoś na tyle uprzejmy i pomógł to zaliczyć? Ostatnio sporo jestem w TDU (przez dzień i wieczorami) więc jeśli tylko macie czas i ochotę to byłbym wdzięczny. Pozdrowionka.

dj_slavek.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wie może ktoś gdzie w Poznaniu można kupić TDU2 ?(Sprawdzałem już te małe sklepy i tylko w MEGAGAMES jest za 115zł używka,a to już lekkie przegięcie)

Jeśli ktoś by wiedział gdzie to dobrze jakby też znał cenę :)

Sprawdziłem jeszcze empik i przynajmniej na stronie jest nie dostępna.

Edytowane przez Mielcar1985

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam starą gwardie :) Brakuje mi gry z Wami bo były bardzo fajne jaja i świetnie się grało :)

Chciałem spytać ile osób kupiło lub kupi BFa 3? Bo ją jutro zamawiam swoją kopię i można się kiedyś spotkać na polu bitwy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już BF3 ogrywam od środy. :biggrin: Czekam na Was panowie - w szczególności przydałby się ktoś do trybu współpracy. B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja wczoraj z Edim gralem, tylko cos mu jazda pancerniakiem nie szla.. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No co ty Brzoza, nie było chyba aż tak źle. :wink: Może dzisiaj wieczorem jeszcze popykamy i przy okazji zapraszam resztę towarzyszy do wspólnej gry. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No moją kopie może jutro mi wyślą (z UK), także do tygodnia, góra dwóch, także dopiero później pogramy trochę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja dzis powinienem popykac to jak cos sie odezwe:] raz miales mega problem z jazda, jak ciagle waliles w znak czy jakies rusztowanie:p juz mialem chec hsa wlaczyc ale zobaczylem ze to Ty:p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Panowie :) Czy istnieje szansa, aby dostać się jakoś do Waszego klubu? Chodzi mi tylko o jazdę samochodem dla trophy. Oczywiście mogę dotację dać dla klubu. :)

PSN id: Manticora66

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam bf3 i chętnie pogram bo mnie inni gracze już wkur* masakra to są takie tłuki że się spokojnie grać nie da

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi