Grimdar 2 Napisano 17 Grudzień 2011 Klub troszkę umarł co? Odkopałem ostatnio grę i zacząłem jeździć :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Endriu001 9 Napisano 18 Grudzień 2011 Można jeszcze dołączyć do klubu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krypto 93 Napisano 19 Grudzień 2011 (edytowane) Klub troszkę umarł co? Odkopałem ostatnio grę i zacząłem jeździć :> Ja może wrócę jak ukaże się DLC2. Chętnie przetestuje te hucznie zapowiadane motory. Można jeszcze dołączyć do klubu ? Nie wiem czy w obecnej sytuacji klubu warto. Na pewno są jakieś inne polskie teamy, do których można spokojnie dołączyć. Edytowane 19 Grudzień 2011 przez Krypto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 17 Styczeń 2012 Witam klubowiczow, napisal dzis do mnie VicksonPL by cos ruszyc w klubie, podjalby sie nawet przodownictwa w nim.. Ja nie mam juz nawet swojego egzemplarza, ale na pewno jest sporo osob ktore sie jeszcze ciesza gra, takze z nadchodzacego dlc. Czekam na jakies opinie, takze od naszego szanowanego prezesa Jankiego:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krypto 93 Napisano 18 Styczeń 2012 Tak jak pisałem wcześniej. Na pewno wrócę do TDU2 jak wyjdzie zapowiadane DLC. Na jak długo? - zależy od jego jakości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wielki5 4 Napisano 11 Kwiecień 2012 skoro będą w nowym patchu aukcje to czy ktoś będzie miał do sprzedania Spykera C8 Aileron???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian Kurnicki 0 Napisano 12 Kwiecień 2012 Siemka, jestem Seba. Mam 46 level, ponad 50 aut i 16 domów, w zanadrzu ponad 300k. Miałbym jakieś szanse być w waszym klubie? Bo zapisałem się jako świeżak do pierwszego lepszego klubu i zieje nudą... A lepiej jest jeździć z rodakami, niż z okupantami lub ZSRR... Tak więc, mógłbym się do was zapisać ? Pozdrawiam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osobowosc 1 Napisano 10 Lipiec 2012 Witam. Czy można zapisać się do klubu. Chcę zdobyć kilka trofików Oczywiście dam na tace Proszę o info. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tylib90 0 Napisano 29 Wrzesień 2013 Cześć Gra ktoś może jeszcze w TDU2? Od paru dni gram i żadnego gracza online nie widziałem.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KSSG_Alex 7 Napisano 17 Październik 2013 Obawiam się że tytuł martwy, jak widać po dacie ostatniego posta. Chociaż nie powiem zdaży mi się zaliczyć mały cruising :) Napisz na pw to może się kiedyś ustawimy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach