Watson20054133 10 Napisano 22 Kwiecień 2011 Co z wyścigiem jeśli jednak ten problem z psn potrwa dłużej? Obiecali, że problemy będą występowały przez 2 dni. W sobotę wszystko ma wrócić do normy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 22 Kwiecień 2011 Wiem, ale co jeśli jednak potrwa dłużej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 22 Kwiecień 2011 Wiem, ale co jeśli jednak potrwa dłużej? To cała nasza ankieta pójdzie do piachu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 22 Kwiecień 2011 :scare: Ci anonimowi to normalnie jakieś kompletne kretyny i nie powiem kto jeszcze, żeby się nie rozpisywać xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 22 Kwiecień 2011 2 dni? Ja mam problemy z PSN od piątku... no to już tydzień minął. Czasem trzeba reset konsoli i internetu zrobić i od tego po dwóch próbach udaje mi się połączyć. Podobno sprawę załatwia także wklepanie w ustawieniach internetowych googlowskie DNSy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 22 Kwiecień 2011 ja też już wcześniej miałem problemy z psn ale nie tak jak teraz xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 22 Kwiecień 2011 Panowie, według demokratycznego głosowania, które zakończyło się dziś o 20:00, wygrała opcja że jedziemy w tą niedziele. Czyli do niedzieli, mam nadzieje że jak najwięcej osób będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 22 Kwiecień 2011 No to krzyż na drogę :) Nie będę w Wielkanoc jechał wyścigu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 22 Kwiecień 2011 No to się zaczęło... xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 22 Kwiecień 2011 Zdecydowało głosowanie które jest decydujące. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 22 Kwiecień 2011 Tylko poinformowałem, że mnie nie będzie. Rozumiem, że tak zadecydowało głosowanie. Jestem ciekaw jak będzie się Wam jechało w 5-6 osób :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 23 Kwiecień 2011 Nudno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 23 Kwiecień 2011 Tylko poinformowałem, że mnie nie będzie. Rozumiem, że tak zadecydowało głosowanie. Jestem ciekaw jak będzie się Wam jechało w 5-6 osób :D Gdyby bo było Monte Carlo to na pewno bezpieczniej :) A tak to trudno, nudno... W ogóle nie wiadomo jeszcze czy naprawią do jutra :) Przecież Święta są :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 23 Kwiecień 2011 mnie też nie będzie .. ludzie święta są.... w GT też kalendarz rozpisałem z 2 tygodniową przerwą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 23 Kwiecień 2011 mnie też nie będzie .. ludzie święta są.... w GT też kalendarz rozpisałem z 2 tygodniową przerwą... Grasz w GT? Eventy online? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 23 Kwiecień 2011 Nie eventy a zorganizowane mistrzostwa z fajną atmosferą ;) Jak chcesz wiedzieć więcej to pisz albo na maila polo508@poczta.onet.pl albo do Deenyego to cię powinien skierować do nas;) Tutaj linka dać nie mogę... (wyskoczy spam..) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mane 1 Napisano 23 Kwiecień 2011 Szczerze to dziwna sprawa w naszej lidze było chyba 7-3 za 8 maja wiec gdzie tu demokracja?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 23 Kwiecień 2011 Jutro wyjątkowo, obydwa wyścigi rozpoczynają się o godz 21:00, jeśli 2 godziny przed wyscigiem nadal nie będzie działało psn, to kolejny wyścig pojedziemy 8 maja. Tyle z mojej strony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 24 Kwiecień 2011 Zgodnie z umową wyścig odwołany i przełożony na 8maja. Wesołych świąt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 24 Kwiecień 2011 Oj Kamil, żeby się nie okazało, że 8 maja dalej będzie offline :down: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Kwiecień 2011 Posty dot. niedziałającego PSN zostały przeniesione do Padoku. Proszę tam rozmawiać na ten temat i TYLKO tam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 2 Maj 2011 Co robimy z wyścigiem jak już będzie psn 8 maja? Jedziemy normalnie, czy poczekamy aż się serwery ustabilizują i nie będzie takich lagów? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 2 Maj 2011 Nie ma czasu czekać. Jak PSN wróci jutro, pojutrze to chyba się serwery ustabilizują... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 2 Maj 2011 Co robimy z wyścigiem jak już będzie psn 8 maja? Jedziemy normalnie, czy poczekamy aż się serwery ustabilizują i nie będzie takich lagów? Jeśli wszystko będzie ok to jedziemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 2 Maj 2011 To teraz tylko czekać, na stronie głównej podają, że 3 maja (jutro) ma już być po wszystkim 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach