polo508 54 Napisano 3 Maj 2011 Ale multi tylko w grach które wymagają autoryzacji na serwerach SONY , będzie działać... resztę uruchomią do końca maja... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 3 Maj 2011 Aha, to chyba nie doczytałem :sweat: Oby było jak najszybciej 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 3 Maj 2011 Ale multi tylko w grach które wymagają autoryzacji na serwerach SONY , będzie działać... resztę uruchomią do końca maja... Czyli jakie konkretne tytuły będą śmigać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adikos 3 Napisano 3 Maj 2011 Witam Ponowie :) Byłbym zainteresowany ściganiem się z Wami, ale z tego co przeczytałem to obecnie nie macie wolnych miejsc. Tak więc mam pytanie czy jest możliwość uczestniczenia z Wami w treningach ?. Jeżeli tak to proszę o jakieś szczegóły. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 3 Maj 2011 Czyli jakie konkretne tytuły będą śmigać? exy od Sony...ważne że GT będzie śmigać;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 3 Maj 2011 póki co to nic nie działa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 3 Maj 2011 exy od Sony...ważne że GT będzie śmigać;) GT to ex od Sony? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 3 Maj 2011 A jak myślisz co robi znaczek SCE na pudełku.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 3 Maj 2011 a więc niech się sony wstydzi !!! lubię się bawić w tą gierkę na g27, ale jest tak nie dopracowana że wstyd ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 3 Maj 2011 (edytowane) @Polo Nie widziałem takiego znaczka, ale nawet gdybym go zobaczył, to nie wiedziałbym co oznacza :) Edytowane 3 Maj 2011 przez MilczaR- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuczak 43 Napisano 4 Maj 2011 a więc niech się sony wstydzi !!! lubię się bawić w tą gierkę na g27, ale jest tak nie dopracowana że wstyd ! to kup sobie shifta2, tam jest wstyd... :turned: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 4 Maj 2011 @Abcza Nie porównuj gry od EA, gdzie więcej kasy poszło na reklamę i trailery do GT5 które podobno było tworzone kilka dobrych lat, a wygląda jak wygląda. Z tej strony na to patrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 4 Maj 2011 dla ciebie F1 jest realistyczne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 4 Maj 2011 W jakim sensie realistyczne? Jeśli chodzi o fizykę, zachowanie na torze przeciwników, zużywanie się opon itd. to nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 5 Maj 2011 (edytowane) @polo Nie wiem czy do mnie to pytanie, ale jeśli chodzi o zachowanie samochodu w GT5 to jest kozak, no pomimo tego że jak ruszasz z pół sprzęgła pod wzniesienie to samochód zachowuję się jakby był na lodzie, dziwnie ucieka. Ale dźwięk i grafika daje wiele do życzenia, szczególnie dźwięk .... w Shifcie jest lepszy :) A to czy F1 jest realistyczne czy nie, nie nam oceniać, bo czy któryś z was zapierdalał bolidem ? :) Osobówką jeżdżę na co dzień więc coś na ten temat wiem ;p Edytowane 5 Maj 2011 przez Tachograf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 5 Maj 2011 w symulatorach nie liczy się grafika... (patrz rFactor) .. w GT dźwięk zawsze jest do dupy... a jak uwarzasz że shift ma lepszą grafę to powinieneś się do okulisty wybrać... Jeśli chodzi o grafike to GT5 jest najlepiej wyglądającym pół-symulatorem w tej chwili Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 5 Maj 2011 A ja myślę że każdy powinien uszanować zdanie drugiego. W Polsce jak ktoś ma odmienne zdanie od drugiego, to są spory, nikt nie potrafi uszanować że emu się to nie podoba, czy zagłosuje na Donalda, Jarka, czy SLD. Tyle z mojej strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 5 Maj 2011 @polo Wydaję mi się że to raczej ty powinieneś iść ale na kurs czytania, napisałem "lepszy" czyli dźwięk :) Jeśli chodzi o symulacje to się jak najbardziej zgodzę, jest zajebista. Ja po prostu jestem wymagający, zwłaszcza że gra była tworzona baaaardzo długo, a twój argument że "w GT dźwięk zawsze jest do dupy" jest słabiutki. Twórcy trochę namydlili oczy całym halo, a zaniedbali drugą co do ważności rzecz, mowa tu o dźwięku. Tak czy inaczej nie ma lepszego symulatora, zwłaszcza jak się ma G25/27 :)) Tyle że dużo brakuje do ideału Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuczak 43 Napisano 5 Maj 2011 (edytowane) @polo Wydaję mi się że to raczej ty powinieneś iść ale na kurs czytania, napisałem "lepszy" czyli dźwięk :) Jeśli chodzi o symulacje to się jak najbardziej zgodzę, jest zajebista. Ja po prostu jestem wymagający, zwłaszcza że gra była tworzona baaaardzo długo, a twój argument że "w GT dźwięk zawsze jest do dupy" jest słabiutki. Twórcy trochę namydlili oczy całym halo, a zaniedbali drugą co do ważności rzecz, mowa tu o dźwięku. Tak czy inaczej nie ma lepszego symulatora, zwłaszcza jak się ma G25/27 :)) Tyle że dużo brakuje do ideału Jeśli już poruszyłeś temat mydlenia przez producentów, z tego co pamiętam shift2 miał być killerem gt5 i forzy, a wyszło każdy wie co.... oczywiście szanuję opinię każdego, ale nie zgodzę się z tekstem że mam szanować wyborców Jarka ;) edit: dodam jeszcze że shift2 kiedyś trafi do mojej konsoli, narazie grałem na PieCu Edytowane 5 Maj 2011 przez Abcza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 5 Maj 2011 Tachograf nie ma lepszego?? rFactor a pod koniec roku już rFactor 2 tego nnic nie pobije Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkos123 0 Napisano 5 Maj 2011 Tachograf nie ma lepszego?? rFactor a pod koniec roku już rFactor 2 tego nnic nie pobije Gdzie można kupić rFactor na PS3 ? Może jest w sklepie PCSite, ale nie wiadomo czy pójdzie na PS3 ... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 5 Maj 2011 a co on napisał?? SYMULATOR!!! a na konsolach liczba symulatorów równa jest 0!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 5 Maj 2011 Jest kilka symulatorów na ps3, może nie takich jak na pc, ale są Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 5 Maj 2011 pół-symulatory tak , symulatorów brak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 5 Maj 2011 jesli o symulatorach mowa: i niech ktos mi powie ze ta gra nie jest realistyczna, sory nie moglem sie powstrzymac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach