Skocz do zawartości
Kamil908

Liga 1 - Sezon 2

Rekomendowane odpowiedzi

Ale multi tylko w grach które wymagają autoryzacji na serwerach SONY , będzie działać... resztę uruchomią do końca maja...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha, to chyba nie doczytałem :sweat: Oby było jak najszybciej

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale multi tylko w grach które wymagają autoryzacji na serwerach SONY , będzie działać... resztę uruchomią do końca maja...

Czyli jakie konkretne tytuły będą śmigać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Ponowie :)

Byłbym zainteresowany ściganiem się z Wami, ale z tego co przeczytałem to obecnie nie macie wolnych miejsc. Tak więc mam pytanie czy jest możliwość uczestniczenia z Wami w treningach ?. Jeżeli tak to proszę o jakieś szczegóły. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jakie konkretne tytuły będą śmigać?

exy od Sony...ważne że GT będzie śmigać;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

exy od Sony...ważne że GT będzie śmigać;)

GT to ex od Sony?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak myślisz co robi znaczek SCE na pudełku....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a więc niech się sony wstydzi !!! lubię się bawić w tą gierkę na g27, ale jest tak nie dopracowana że wstyd !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@Polo

Nie widziałem takiego znaczka, ale nawet gdybym go zobaczył, to nie wiedziałbym co oznacza :)

Edytowane przez MilczaR-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a więc niech się sony wstydzi !!! lubię się bawić w tą gierkę na g27, ale jest tak nie dopracowana że wstyd !

to kup sobie shifta2, tam jest wstyd... :turned:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Abcza

Nie porównuj gry od EA, gdzie więcej kasy poszło na reklamę i trailery do GT5 które podobno było tworzone kilka dobrych lat, a wygląda jak wygląda. Z tej strony na to patrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W jakim sensie realistyczne? Jeśli chodzi o fizykę, zachowanie na torze przeciwników, zużywanie się opon itd. to nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@polo

Nie wiem czy do mnie to pytanie, ale jeśli chodzi o zachowanie samochodu w GT5 to jest kozak, no pomimo tego że jak ruszasz z pół sprzęgła pod wzniesienie to samochód zachowuję się jakby był na lodzie, dziwnie ucieka. Ale dźwięk i grafika daje wiele do życzenia, szczególnie dźwięk .... w Shifcie jest lepszy :) A to czy F1 jest realistyczne czy nie, nie nam oceniać, bo czy któryś z was zapierdalał bolidem ? :) Osobówką jeżdżę na co dzień więc coś na ten temat wiem ;p

Edytowane przez Tachograf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w symulatorach nie liczy się grafika... (patrz rFactor) .. w GT dźwięk zawsze jest do dupy... a jak uwarzasz że shift ma lepszą grafę to powinieneś się do okulisty wybrać...

Jeśli chodzi o grafike to GT5 jest najlepiej wyglądającym pół-symulatorem w tej chwili

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja myślę że każdy powinien uszanować zdanie drugiego. W Polsce jak ktoś ma odmienne zdanie od drugiego, to są spory, nikt nie potrafi uszanować że emu się to nie podoba, czy zagłosuje na Donalda, Jarka, czy SLD.

Tyle z mojej strony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@polo

Wydaję mi się że to raczej ty powinieneś iść ale na kurs czytania, napisałem "lepszy" czyli dźwięk :) Jeśli chodzi o symulacje to się jak najbardziej zgodzę, jest zajebista. Ja po prostu jestem wymagający, zwłaszcza że gra była tworzona baaaardzo długo, a twój argument że "w GT dźwięk zawsze jest do dupy" jest słabiutki. Twórcy trochę namydlili oczy całym halo, a zaniedbali drugą co do ważności rzecz, mowa tu o dźwięku. Tak czy inaczej nie ma lepszego symulatora, zwłaszcza jak się ma G25/27 :)) Tyle że dużo brakuje do ideału

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@polo

Wydaję mi się że to raczej ty powinieneś iść ale na kurs czytania, napisałem "lepszy" czyli dźwięk :) Jeśli chodzi o symulacje to się jak najbardziej zgodzę, jest zajebista. Ja po prostu jestem wymagający, zwłaszcza że gra była tworzona baaaardzo długo, a twój argument że "w GT dźwięk zawsze jest do dupy" jest słabiutki. Twórcy trochę namydlili oczy całym halo, a zaniedbali drugą co do ważności rzecz, mowa tu o dźwięku. Tak czy inaczej nie ma lepszego symulatora, zwłaszcza jak się ma G25/27 :)) Tyle że dużo brakuje do ideału

Jeśli już poruszyłeś temat mydlenia przez producentów, z tego co pamiętam shift2 miał być killerem gt5 i forzy, a wyszło każdy wie co....

oczywiście szanuję opinię każdego, ale nie zgodzę się z tekstem że mam szanować wyborców Jarka ;)

edit:

dodam jeszcze że shift2 kiedyś trafi do mojej konsoli, narazie grałem na PieCu

Edytowane przez Abcza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tachograf nie ma lepszego?? rFactor a pod koniec roku już rFactor 2 tego nnic nie pobije

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tachograf nie ma lepszego?? rFactor a pod koniec roku już rFactor 2 tego nnic nie pobije

Gdzie można kupić rFactor na PS3 ? Może jest w sklepie PCSite, ale nie wiadomo czy pójdzie na PS3 ... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co on napisał?? SYMULATOR!!! a na konsolach liczba symulatorów równa jest 0!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest kilka symulatorów na ps3, może nie takich jak na pc, ale są

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pół-symulatory tak , symulatorów brak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli o symulatorach mowa:

i niech ktos mi powie ze ta gra nie jest realistyczna,

sory nie moglem sie powstrzymac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.