Skocz do zawartości
Kamil908

Liga 1 - Sezon 2

Rekomendowane odpowiedzi

a co on napisał?? SYMULATOR!!! a na konsolach liczba symulatorów równa jest 0!!

?? :) Ale o co chodzi ?? :)

Napisał co napisał - jego sprawa i prawo do własnej oceny. Nie rozumiem jednak co robi wywód na temat rFactor na forum dotyczącym gier na PS3 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale by było fajnie gdyby f1 2011 tak wyglądało ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokladnie, ja bym wolal aby tak wygladalo (bo na filmiku grafa nie jest wcale zla) ale zeby taka wlasnie fizyka jazdy byla, wtedy ta gra to by bylo dzielo sztuki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

mi się nawet grafa podoba, nie rozpłaczę sie, że w lusterkach nic nie widzę bo nigdy w nie nie patrzyłem nawet w f1 2010 bo nic nie było widać :biggrin: Skręt 900 stopni, zachowanie bolidu, normalne wygląd opon (wg mnie w f1 2010 nie były normalne). To wszystko daje grze klimat i w tedy można powiedzieć, że gra jest dobra, pogram sobie w fFactora

To już nijak ma się do tego co wstawił Mateo, nie wiem od czego zależy jak ta gra wygląda :tongue:

Edytowane przez Kryman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to sa chyba zwyczajne mody te formuly w tej grze tak samo jak fizyka jazdy, poprostu niektore mody wygladaja lepiej a niektore gorzej, szczerze jak zobaczylem ten filmik co wystawilem to az sie zdziwilem ze ta gra potrafi byc taka ladna :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tylko mody, wersja toru i komp też;)

Do tego addony ( wszystko jest na rfactorcentral.com) takie jak HDR czy Blur.

Tutaj macie porównanie bez HDR (trzeba z rfactorcentral ściągnąć) i z HDR

No i ten genialny dźwięk ;)

No i jak mam coś polecać to mody od CTDP które są tworzone przez ludzi którzy kiedyś pracowali w F1

No i mody /fizyki od simracing.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem jednak co robi wywód na temat rFactor na forum dotyczącym gier na PS3 ?

Dziękuje Dobranoc. Pozdro Arkos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam, od jutra do 23 maja jestem na urlopie bez dostepu do ps3, wiec jesli bedziecie jezdzic w ktoras z kolejnych trzech niedziel,to nie czekajcie na mnie. milego scigania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej nic nie stracisz :tongue:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli do jutra do godziny 18:00 nie będzie PSN, to w następną niedziele kolejny wyścig.

Pozdrowienie

Już nie mogę się doczekać wyścigu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na 100% nie będzie czytaj bloga eu... nawet nie są pewni czy za tydzień będzie ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie to do psn poczekamy jeszcze blisko jakieś 1,5 tygodnia. Jak będzie szybciej to się nie obrażę :tongue:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PSN już się pewnie nie pojawi dzisiaj. Proponuję już teraz odwołać wyścig, żeby nie trzeba było czekać na tą 18 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sony powiedziało żeby się nie nastawiać nawet na następny tydzień bo zewnętrzna firma sprawdza zabezpieczenia......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie przygotujcie się na ściganie, bo bardzo prawdopodobne że dziś pojedziemy wyścig.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

weź ty ludzi w błąd nie wprowadzaj... narazie Stany odpalili ... teraz Japonia.... jak dobrze pójdzie to będzie PSN we wtorek.... nie zapominaj że Polska to Polska

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Sam nie twierdzę, że dzisiaj uruchomią nam PSN na czas, ale Polska jest w Europie. Jeśli mają uruchomić w tym regionie PSN, to jednocześnie dla wszystkich, a nie tylko dla Niemiec, czy WB.

Edytowane przez MilczaR-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jak będzie? Ktoś ma jakieś konkretne info. Bo musiał bym wracać do domu wcześniej a tak naprawde nie wiadomo czy pojedziemy. Proponuje jeszcze ten tydzień odłożyć, niech ten psn chociaż kilka dni pochodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o mnie to chętnie pojechałbym dzisiaj, nawet jeśli PSN miałby się pojawić na godzinę przed wyścigiem.

Ale zważywszy na pozostałych graczy, to myślę, że poczekanie najpóźniej do 18:00 jest najrozsądniejsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczekajmy do 18 czy się pojawi

sorry, ale ty ty się na organizatora nie nadajesz...

W Irlandi będzie PÓŹNYM WIECZOREM informacja oficjalna...

w USA odpalali stan po stanie a u nas każdy kraj osobno a cały proces przywracania ma potrwać do środy , więc możemy dostać dzisiaj albo w ciągu 3 dni...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i dlatego czekamy do 18....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i dlatego czekamy do 18....

Deeny to jest profesjonalne? nikt nie będzie przed konsolą siedział i czekał aż PSN odpalą... a nie czekaj fanatyk Klacza siedzi od 21 kwietnia ...

Nie ma rano trudno nie jedziemy... i gadanie "według moich informacji ..." to jest śmiech na sali... ciekawe jakich informacji??... z tego brukowca , czy kolega mu powiedział ... Bo Sony podaje inne komunikaty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zbastuj polo, bo warn wisi nad Tobą od dłuższego czasu. Wchodzisz w tematy i jedziesz po ludziach jakbyś nie wiadomo kim był i nie wiadomo jaką wiedzę posiadał.

Pokazałeś już swój "kunszt" w temacie w dziale GT5...

Co się z PSN dzieje to każdy wie i widzi, a jak nie wie to zobaczy, że nie działa i po sprawie.

Nie przeżywaj tak tego, że chłopaki mają nadzieję, że PSN wstanie choćby i za godzinę...

Odpuść sobie chłopie i zluzuj figi, bo spinasz się jak stary dziad na przystanku...

PS.

Wszelkie kolejne komentarze, odzywki, riposty, itd. będę po prostu usuwał, a jak to nie pomoże to wiadomo co będzie dalej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.