Skocz do zawartości
Kamil908

Liga 1 - Sezon 2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Niestety nadal nie chodzi PSN, więc dlatego kolejny wyścig za tydzień(miejmy nadzieje że wtedy już pojedziemy, bo troszkę brakuje już naszych spotkań)

Pozdrowienia

Edytowane przez Kamil908

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, jak już nie mogę się doczekać aż w końcu pojedziemy, ale mam duuuuuży PROBLEM!!! Lekko pękła mi płyta z grąc i PS wogóle jej nie czyta :( Czy myślicie, że dystrybutor mógłby ją wymienić jak wyślę im tę uszkodzoną? bo inaczej to masakra i nie pojadę :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, jak już nie mogę się doczekać aż w końcu pojedziemy, ale mam duuuuuży PROBLEM!!! Lekko pękła mi płyta z grąc i PS wogóle jej nie czyta :( Czy myślicie, że dystrybutor mógłby ją wymienić jak wyślę im tę uszkodzoną? bo inaczej to masakra i nie pojadę :/

Nigdy takiego przypadku Slam nie miałem, ale zdaje mi się że z tą reklamacją po takim czasie ciężko może być, jednak tu może ktoś kto miał taki przypadek przy jakiejś grze lepiej to opisze.

Ja Slam też już się nie mogę doczekać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze Slam nie wkładaj płyty do napędu, więcej z tego może być szkody niż pożytku jak ci walnie w środku. Ciężko będzie z wymiana, bodajże jest na to 30 dni po zakupie ale poszukaj w tematach z GT5 bo matijad miał podobny problem.

Raczej nie pozostaje Ci nic innego jak udać się do sklepu czy na allegro i zakupić używkę. Ale zdecydowanie nie wkładaj tej płyty do PS3 bo jak się połamie w środku to nie będzie ani gry ani PS3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiedział mi dystrybutor, że jest szansa, ale muszę mieć paragon zakupu, a ja swój wyrzuciłem :/ Czy może znajdzie się ktoś łaskawy kt użyczy mi swojego paragonu? - ot takie nawine pytanie, ale co tam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem chyba bez paragonu, więc nie pomogę, kurcze obawiam się że ciężko będzie o paragon bo pewnie każdy wyrzucił, ale miejmy nadzieje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem, że mam paragon zawsze wrzucam do jednego pudełka, ale okazało się, że nie kupowałem w sklepie tylko na allegro i nie dostałem do sprzedającego paragonu.

Niestety nie pomogę ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem poinformować , że od 23 do 31 wyjeżdżam na urlop wiec za tydzień w niedziele niestety nie pojadę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na razie zostałem bez gry. Staram się coś wykombinować, żeby wymienić, ale nie wiem co z tego wyjdzie, więc najbliższy wyścig odpadam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Slam nie masz kumpli we Wrocku, którzy mają tę grę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Mogę nie zdążyć na wyścig wrócić do domu wiec na wszelki wypadek informuję :thumbsup: Ale raczej dam radę

EDIT Jednak nie wyrobie Deeny wam może powiedzieć dlaczego :unsure:

Edytowane przez polo508

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Serce nie sługa :whistling: 16 B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

srki Panowie, spoznilem sie do domu 30 minut

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

sorry panowie za moją nie obecność ale mam brak prądu w domu przez burzę i jadę na resztkach baterii w lapku ... :unsure:.. Tak wiec Polo mój start w Super GT też stoi pod wielkim znakiem zapytania :confused:

Edytowane przez sieniu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

A co z Panem Blablee wypada poinformować o swojej nieobecności.

Edytowane przez Kamil908

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Panowie ma ktoś zdjęcia wyników, ja nie mam bo mi bateria przy nagrywaniu padła, w razie jak nikt by nie miał, to kolejność pamiętam.

Edytowane przez Kamil908

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co z Panami Blablee i SuperLuksio, wypada poinformować o swojej nieobecności.

Nie wiem jak Blablee, ale spójrz na to, co napisał SupeLuksio:

witam, od jutra do 23 maja jestem na urlopie bez dostepu do ps3, wiec jesli bedziecie jezdzic w ktoras z kolejnych trzech niedziel,to nie czekajcie na mnie. milego scigania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak Blablee, ale spójrz na to, co napisał SupeLuksio:

Aha więc przepraszam SuperLuksia, nie zauważyłem tego postu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy piszą o nieobecności graczy, to ja napiszę o wyścigu.

Kwalifikacje: Przejechałem 2-3 kółka i miałem czas 1:27:722. Nie najlepszy, ale p3 miałem. Deeny chyba dostał kare bo na starcie miałem p2 :tongue:.

Wyścig: Wyścig udany, bardzo spokojny. Start i pierwszy zakręt i zająłem p1, na czym chyba ucierpiał komarzycho, ale nie jestem pewny, dla niego to i tak większej różnicy nie miało bo poza zasięgiem był:biggrin:.

Później od 10 kółka walka z Deenym, sorki za kilka styków ale skakałeś ni po całym ekranie i nie wiedziałem gdzie dokładnie jesteś, raz byłeś obok mnie, a potem byłeś 5 długości bolidu dalej, albo zniknąłeś całkowicie i potem pokazałeś się nagle przede mną.

Walka do końca wyścigu, było ciężko by jechaliśmy praktycznie tak samo, na 27 okrążeniu straciłem p2, próbowałem to odrobić, niestety nie udało się i ostatecznie zająłem 3 miejsce, co dla mnie jest świetnym wynikiem :biggrin:.

Nic dodać, nic ująć gratulacje dla komarzycha za świetną jazdę i zajęcie 1 miejsca. Dziękuję Deenemu za świetną jadę i walkę do końca :tongue:.

Komarzycho, czy Ty przypadkiem nie zamieniasz się w Vettela?:sweat:

Niech ktoś wstawi jakiś filmik, chciałbym zobaczyć jak wyglądało to nie z mojej perspektywy, a w szczególności pierwszy zakręt, bo nie wiem, czy to była moja wina, że komarzycha obróciło, bo nic nie czułem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skasował mi się cały post, więc już się nie rozpisuje...

Q:

- 10 pozycji za to, że nie trafiłem do boksu. [ niebezpieczna jazda :D ]

R:

Start z ostatniego miejsca. Na pierwszym zakręcie całus od komarzycho [ chyba Cię obróciło chwilę wcześniej ]

Później jazda za Sarewo. Komarzycho dojechał, i skorzystał z tego, że Sarewo mnie puknął. Wysunął się na P1 praktycznie bez walki.

Później straciłem ochotę na jazdę i w celu urozmaicenia sobie wyścigu poczekałem chwilę na Sarewo. Fajnie się ścigało, tylko szkoda, że u Ciebie skakałem :)

To tyle. Dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Właśnie dziwiłem się dlaczego tak zwolniłeś, ale już wszystko jasne :biggrin:

Stuknąłem Cię naprawdę przypadkowo, bo na tej ostatniej szykanie przed prostą startową pokazało mi, że jesteś na wyjeździe z szykany, a potem nagle mignęło mi i zobaczyłem Cię zaraz obok siebie tak, że nie miałem czasu na reakcje i wiadomo jak się skończyło, mam nadzieje, że nie masz mi tego za złe :). Nie pisz, że komarzycho aż tak Ci uciekł, na mapce widziałem, że jesteś blisko niego :tongue:

Edytowane przez Kryman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kwalifikacje zacząłem od twardych opon i okazało się, że czas wystarczy na PP.

Wyścig - start ciekawy trochę słaby w moim wykonaniu, ale w końcu twarde opony ;) Denny z mojej kamery wynika jakbyś wjechał na mnie i nie miałem szans zareagować, żeby Cie nie potrącić.

Jechałem za Mane i jak popełnił błąd to go wyprzedziłem. Następnie dojechałem do Dennego i skorzystałem jak walczył z Sarewo bo był kontakt między nimi. Następnie po błędzie Sarewo za szeroko pojechał w ostatniej szykanie wyszedłem na prowadzenie. Później już cały czas sam jechałem do mety ...

http://www.youtube.com/watch?v=aIYzkYmvgFs

PS co do blablable to się spóźnił 15 min jak kończyliśmy kwalifikację. Coś mu wyskoczyło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze, że zawsze kręcisz filmiki. Teraz wiem, że na pierwszym zakręcie nie było ze mną kontaktu, szkoda tylko, że tą szykanę pojechałem za szeroko, mogło by się zrobić ciekawie :biggrin:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.