Kamil908 43 Napisano 5 Czerwiec 2011 Według regulaminu jeśli któś rozbije się do 3 kółek przed koncem, dostaje połowe punktów z pozycji. Teraz sytuacja z Mane, jak wracałem na tor to patrzałem czy nikogo nie było i nikogo nie widziałem, więc jeśli cię zepchnołem to przepraszam, to było wogóle nieumyslnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkos123 0 Napisano 5 Czerwiec 2011 Według regulaminu jeśli któś rozbije się do 3 kółek przed koncem, dostaje połowe punktów z pozycji. Teraz sytuacja z Mane, jak wracałem na tor to patrzałem czy nikogo nie było i nikogo nie widziałem, więc jeśli cię zepchnołem to przepraszam, to było wogóle nieumyslnie Polowa punktów należy się w przypadku rozłączenia, a nie rozbicia. Jeżeli jednak jest inaczej, to poproszę o punkty za Monako (niewidzialna sciana zabrała na 1,5 okrążenia do mety). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buchenko 6 Napisano 5 Czerwiec 2011 (edytowane) jak juz Kryman komentujesz jakies zdarzenia to opisuj je tak jak to bylo naprawde. Z wyscigu nie wyszedlem tylko dostalem dc, zawsze mam rr rutera o 20:30, a zapomnailem go sam zrestetowac wczesniej. I nie stalo sie to po naszej kolizji kolego, wiec sry ale ulozyles sobie historyjke tak zeby bylo dramatycznie. Ze Cie uderzylem to racja za co przepraszam, pomylilem zakrety, nim sie spostrzeglem ze to juz ostatni zakret przed meta bylo za pozno i zahaczylem twoj tyl. Szkoda ze "tak dobrze" nie zapamietales sytuacji z poczatku wyscigu kiedy to mnie szturchnales i pojechales sobie dalej. Edytowane 5 Czerwiec 2011 przez Buchenko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 5 Czerwiec 2011 Polowa punktów należy się w przypadku rozłączenia, a nie rozbicia. Jeżeli jednak jest inaczej, to poproszę o punkty za Monako (niewidzialna sciana zabrała na 1,5 okrążenia do mety). Sorry racja, przepraszam ciągle mi się to pierdzieli, nie wiem dlaczego, dzieki Arkos za przypomnienie. Niestety za rozbicie nie ma punktów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 6 Czerwiec 2011 Buchenko no tak masz rację, ale na początku wyścigu nikogo nie szturchnąłem tak żeby go wywaliło z toru Nic nie mam do tego, że masz rr routera (każdy może mieć) i nie wiem do czego pijesz. Rozłączyło Cię chyba 1-2 kółek po tym zdarzeniu. Tyle w tej kwestii. Z wyscigu nie wyszedlem tylko dostalem dc, zawsze mam rr rutera o 20:30, a zapomnailem go sam zrestetowac wczesniej A co do tego to u mnie pojawił się napis, że opuściłeś i myślałem, że sam to zrobiłeś. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 6 Czerwiec 2011 GP Europy Valencia Street Circuit Walencja, Hiszpania Kwalifikacje Wyścig Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 6 Czerwiec 2011 Tabela zaktualizowana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 7 Czerwiec 2011 Ma ktoś filmik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
werdus 4 Napisano 8 Czerwiec 2011 GP Walencji mogło jak dla mnie się nie odbyć zaoszczędził bym sobie nerwów rozumiem każdy może popełnić błąd chwila nieuwagi itp. ale już po pierwszych 3 okrążeniach odechciało mi się kontynuować jazdę myślałem że w tej lidze i to już w drugim sezonie do takich sytuacji nie będzie dochodzić z mojej perspektywy wyglądało to jak jak bym jechał z przypadkowymi graczami online którzy zamykają oczy i jadą byle do przodu (nie mówię tu oczywiście o wszystkich) w ciągu 3 okrążeń zdołaliście mi zniszczyć przedni spoiler uszkodzić oponę no a finalnym osiągnięciem było wywalenie mnie na bandę z której wydostałem się tylko dzięki opcji w menu "wróć ta tor" tylko wam pogratulować:ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 8 Czerwiec 2011 werdus mam nadzieję, że nie z mojej winy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mane 1 Napisano 8 Czerwiec 2011 pamiętam ten moment Werdus, też tam popełniłem błąd i musiałem wyminąć Twój bolid jak cofałem to widziałem, że Twój bolid stoi pionowo nawet mówiłem to w wyścigu, przez pół okrążenia nie mogłem przestać się z tego śmiać (Tobie pewnie nie było do śmiechu :P) i rozwaliłem przez to spoiler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buchenko 6 Napisano 10 Czerwiec 2011 Panowie juz jest piatek a wciaz nie zapadla decyzja, o ktorej godzinie scigamy sie w niedziele. Wiadomo o 19 startuje GP Kanady, przesuwamy start na po wyscigu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 10 Czerwiec 2011 O 19:00?!!! Nawet nie patrzyłem dzięki, że powiedziałeś To jedziemy o 21:00 bo chyba nie każdy ogląda rozdanie trofeów i komentarze po wyścigu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 10 Czerwiec 2011 21 jedziemy najblizszy wyscig w niedziele Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 12 Czerwiec 2011 No to co robimy z wyscigiem skoro jest czerwona flaga? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 12 Czerwiec 2011 jedziemy 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mane 1 Napisano 12 Czerwiec 2011 ok powiem tak, czekam co się wydarzy w wyścigu i dopiero jak oficjalnie powiedzą, że koniec pojawię sie na psn, bez odbioru ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superluksio 0 Napisano 12 Czerwiec 2011 wywalilo mnie na 12 kolku :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 12 Czerwiec 2011 kazdy kto sie dzis pojawil ma punkty. Wiecej z mojej strony jutro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 12 Czerwiec 2011 Ci co dzisiaj jechali dostana punkty, w kolejnosci jak ukonczyli, wyniki podam jutro żeby Komarzycho zaktualizował. Druga sprawa, nie moze byc tak aby ci co nie jada, nie dawali znaku zycia. Frekwencja w naszej lidze jest fatalna, co mnie smuci, bo patrzac na druga lige jest tam bardzo dobrze. Blablee, Slam, rozumiem że już nie są w lidze?, bo żadnego znaku o sobie nie dają, Sieniu? Jeśli tak to poszukuje 3 graczy do 1 ligi, jeśli jesteście chętni to zgłaszajcie sie do mnie, czyli Kamil908. Jeśli ktoś z uczestników ma jakieś osoby które mogły by być chętne to piszczie. Traktujmy się poważnie jak chodźby nasi koledzy z 2 ligi to wtedy będzie dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 13 Czerwiec 2011 Kamil, pisałem wczoraj do Ciebie po tym jak mnie rozłączyło z kwalifikacji, nawet wyścigu nie było, ale mi w ogóle nie odpisałeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 13 Czerwiec 2011 Kamil, pisałem wczoraj do Ciebie po tym jak mnie rozłączyło z kwalifikacji, nawet wyścigu nie było, ale mi w ogóle nie odpisałeś. Wyścig był więc nie mogłem ci w czasie jazdy odpisac, a pozniej cie nie bylo. A jesli chodzi o restart, to ustalilismy kiedys że jak tylko kogoś odrazu w kwal rozłączy, to powtarzamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
werdus 4 Napisano 13 Czerwiec 2011 Chyba najdziwniejszy wyścig w jakim jechałem nie ma co nad nim się rozpisywać ze spraw czysto sportowych to tylko walka przez kilka okrążeń z Buchenko :thumbsup: Teraz odniosę się do kilku spraw organizacyjnych: - przyznanie punktów z tego wyścigu jest dla mnie trochę nie na miejscu rozumiem że to ma być w formie nagrody dla tych którym chciało się stawić na wyścig - Klacza mnie też smuci frekwencja ponadto znalezienie kilku nowych graczy którzy nie będą robić zamętu na torze będzie ciężkie do zrealizowania - Może warto by było ustanowić przepis że np. w przypadku gdy jest mniej niż 50% graczy przyznawać tylko połowę punktów czy tam inną ich część - Na koniec jeszcze chciałem się was spytać co byście powiedzieli na powtórzenie tego wyścigu w środę przed Bożym Ciałem lub ewentualnie w samo święto? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 13 Czerwiec 2011 Chyba najdziwniejszy wyścig w jakim jechałem nie ma co nad nim się rozpisywać ze spraw czysto sportowych to tylko walka przez kilka okrążeń z Buchenko :thumbsup: Teraz odniosę się do kilku spraw organizacyjnych: - przyznanie punktów z tego wyścigu jest dla mnie trochę nie na miejscu rozumiem że to ma być w formie nagrody dla tych którym chciało się stawić na wyścig - Klacza mnie też smuci frekwencja ponadto znalezienie kilku nowych graczy którzy nie będą robić zamętu na torze będzie ciężkie do zrealizowania - Może warto by było ustanowić przepis że np. w przypadku gdy jest mniej niż 50% graczy przyznawać tylko połowę punktów czy tam inną ich część - Na koniec jeszcze chciałem się was spytać co byście powiedzieli na powtórzenie tego wyścigu w środę przed Bożym Ciałem lub ewentualnie w samo święto? Jeśli chodzi o sprawy nowych graczy, to staram sie ich szukac intensywnie. Werdus, rekompensata w pewnym sensie tak(chodzi że wszyscy dostaną punkty tak jak skonczyli i to tylko wyjątkowo w tej sytuacji, bo nastepnym razem takiego czegoś nie będzie. Poprostu jeśli jedzie nas chodźby 2 nie wychodzimy tylko jedziemy dalej, bo nastepnym razem nie bedzie juz za to punktow. Co do twojego pomysłu z przepisem warto to przemyśleć, ale jeśli taki przepis wejdzie to od nastepnego wyścigu. Powtorzenie wyscigu, ja powiem tak, to jest bez sensu bo tak nie kazdy bedzie mogl jechac, ligi obydwie musza jezdzic w tych samych dniach, wiec powtarzania nie ma, tylko przygotowanie do nastepnego gp. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 13 Czerwiec 2011 Ja chcę powtórki tego wyścigu, ponieważ rozłączyło mnie bez mojej winy, jak mnie rozłączyło były jeszcze kwali, zbyt długo ćwiczyłem do tego gp, a poza tym i tak powinien być restart bo była was czterech. Jestem za wypowiedzią werdusa. ROBIMY RESTART! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach