tprudzic 192 Napisano 27 Czerwiec 2011 (edytowane) witam kolegow. tak jak kolega Kamil908 wspomnial od GP Belgii bede sie z wami bawil. jezeli chodzi o godzine rozgrywania GP to bardziej odpowiada mi 21. moj nick w PSN to tprudzic. postaram sie byc dzisiaj na treningu o 20, ale moge sie spoznic wiec jak cos to zaprosicie mnie pozniej. jeszcze pytanie: startuje z zerowym dorobkiem punktowym czy przejmuje punkty osoby za ktora wchodze do ligii? to tyle narazie. musze sie jeszcze tutaj rozejrzec, na tym forum. macie jakis regulamin? jak tak to pewnie jak poszukam to znajde ale jak by sie komus chcialo to prosze podrzuccie linka. do zobaczenia na torze. Edytowane 27 Czerwiec 2011 przez tprudzic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 27 Czerwiec 2011 Ja też bym wolał 21.Siemka nowy regulamin jest taki jak na prawdziwej F1. Jeździmy bez ABS-u i linii pomocniczej. Więc powodzenia. Adionos siemka ciesze się że będziemy razem jeździć w lidze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adikos 3 Napisano 27 Czerwiec 2011 (edytowane) Witam kolegów :) Bardzo się cieszę, że mam okazję się z Wami bawić. Bliżej chyba się przedstawiać i witać nie muszę, bo praktycznie z każdym już miałem okazję jeździć w testach. Liczę na fair jazdę i przede wszystkim dobrą zabawę i ogromną frekwencję, najlepiej 100 % na wyścigach :). Do zobaczenia dzisiaj na testach o 20.00 :) Edytowane 27 Czerwiec 2011 przez adikos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 27 Czerwiec 2011 Witam Cię adianos. Tak jak mówisz przedstawiać się nie musisz... Po treningach chyba każdy wie, że jeździsz fair play także z tobą nie ma żadnego problemu. Powodzenia na torze! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 28 Czerwiec 2011 Przypominam, wyścig środa godz 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 28 Czerwiec 2011 W dniu 28.06.2011 o 08:07, Kamil908 napisał: Przypominam, wyścig środa godz 21 To ja odpadam, rozumiem, że po to utworzono dwie ligi, aby Ci co mają czas o 20 - jeździli w lidze 1, a tym którym pasuję g. 21 - starali się o wejście do ligi 2, teraz jak widzę mamy "wolną amerykankę", więc nic tu po mnie, a szkoda, bo chciałem doszlifować manuala "na żywca" i w miłej atmosferze :ermm: Cóż, nie pozostaję mi nic innego, jak życzyć udanego ścigania i bardziej poukładanego 3 sezonu także oby do zobaczenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 28 Czerwiec 2011 Witam tprudzic i adikosa, Nie wiem czy ktoś wam odpowiedział, ale startujecie z zerowym dorobkiem punktowym. Klacza, co do blablable to nie udało mi się z nim skontaktować bo cały czas jest po za domem od początku maja więc pewnie rezygnuje ( dobrze że znalazłeś na jego miejsce zawodnika ). Co do środy to mi akurat ta środa mi nie pasuje bo jadę na Heinekena. Nie wiem czy wyjeżdzam w środę czy w czwartek. Jak w czwartek to będę na wyścigu. Jeżeli chodzi o tabelę to zrobię ją dzisiaj wieczorem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 28 Czerwiec 2011 (edytowane) Wyścig o godzinie 21 w środe, nic w tym temacie nie zmieniamy. Lista rezerwowych: Chętni do zastąpienia Laptoka piszcie do mnie Edytowane 28 Czerwiec 2011 przez Kamil908 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mane 1 Napisano 28 Czerwiec 2011 Hej Trochę z innej beczki, potrzebowałbym wsparcia w pewnym głosowaniu osób, które maja konto na facebooku wystarczy tylko kliknąć przycisk "like" pod linkiem który ewentualnie bym podał sorry za offtopa ale potrzebuje jak najwięcej głosów :P Dajcie znać ewentualnie na prywatnej wiadomości jeżeli chcecie pomóc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 28 Czerwiec 2011 Proszę o sprawdzenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adikos 3 Napisano 29 Czerwiec 2011 dobrze, że o 21.00 jedziemy, bo śmigam na rodzinne urodzinki, ale ewakuuje się prędzej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 29 Czerwiec 2011 (edytowane) Świetny wyścig! Jadę sobie spokojnie, a tu nagle ktoś we mnie jak torpeda wpada, urwało mi skrzydło, przebiło oponę, a nikt mi nie powiedział przynajmniej sory, mimo że wszyscy mieli headsety widać kulturę osobistą. Dziękuje temu komuś za wyścig! Może chociaż ten kto tak we mnie rąbnął by się przyznał? Mimo wszystko wydaje mi się, że był to Kisiel. Wcześniej miał już z kilkoma incydent, ale nie myślałem, że i we mnie trafi... człowieku czy ty wiesz na czym polega ta gra i cała jazda fair play? Nie jest trudno zepsuć komuś cały wyścig tylko dlatego, że Ty chcesz być na wysokiej pozycji. Pierwszy raz mi się w tej lidze coś takiego zdarzyło... Edytowane 29 Czerwiec 2011 przez Kryman 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adikos 3 Napisano 29 Czerwiec 2011 (edytowane) Mój debiut szczerze mówiąc nawet udany, ale liczyłem na trochę wiecej. Kwalifikacjach praktycznie nie pojechałem, bo non stop mi ktoś przeszkadzał ( a raczej tel. ) ;/, no ale... Sam wyścig nie najgorszy, na szczęście nikt we mnie nie wjechał, ani ja w nikogo nie wjechałem. W pewnym momencie nawet udało mi się wskoczyć na 2gą pozycję, ale chyba zbyt duża euforia wtedy nastąpiła i parę popełnionych błędów i po chwili już była 3 pozycja, a za jakiś czas 4. Wszystko było ładnie do momentu aż zaczęło padać, wtedy zamiast zmieniać opony, jechałem dalej na slikach ( brak doświadczenia ? ) no i straciłem kolejne pozycje aby ostatecznie wylądować na 7 jak się nie mylę. Deszczyk wszystko zepsuł :). Może następnym razem będzie lepiej. Podobała mi się fair walka z paroma graczami :) ( wybaczcie nie pamiętam nicków ;) ) Edytowane 29 Czerwiec 2011 przez adikos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mane 1 Napisano 29 Czerwiec 2011 Początek mały bład na pierwszym zakręcie i spadek na ostatnią pozycję, później pogoń aż na jednym okrążeniu na końcu okrążenia kogoś wyniosło poza tor i fruwał trochę tam w powietrzu więc zrobiłem szybką kontrę żeby się nie rozwalić i oczywiście kara za wyprzedzanie po trawce k.... a miało to przełożenie na wyścig niestety. Dalej w miarę bez błędna jazda i walka z Klaczą raz on raz ja go wyprzedzałem. Końcówka na deszczu bardzo fajna poza tym, że tak mi się chciało lać że już podkoniec jechałem cały spocony pod trzymania co miało też konsekwencje na samym końcu okrążenia gdzie chyba kilka bolidów nie miało już opon i wyprzedzałem ich jak Heidfeld tego pamiętnego GP i tutaj Klacza mam do ciebie pewną uwagę, przyblokowałeś mnie tam jak chciałem cię wyprzedzić chociaż wiedziałeś że i tak nie dasz rady a kosztowało mnie to jedną pozycję na koniec wyścigu. Ogólnie wyścig fajny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blablable 0 Napisano 29 Czerwiec 2011 Klacza ! Właśnie się dowiedziałem że zostałem skreślony z listy zawodników ligi. Chciałem Ci powiedzieć, że ja nie zrezygnowałem ze startów! Kilka tygodni temu na forum rozmawialiśmy na temat wyścigów w wakacje i napisałem że to nie ma sensu. Proponowałem rozgrywki w tygodniu! Ty podjąłeś decyzję że starty będą w wakacjne weekendy. Po kilku tygodniach okazało się że miałem rację i przenieśliście rozgrywki na środę. Nadal uważam że ściganie się w wakacje nie ma sensu i wypacza wynik naszej rywalizacji ze względu na absencję. We wrześniu wychodzi F1 2011 i ja w tej lidzę chcę jeździć! Wtedy mam czas na starty bo jestem na miejscu w przeciwieństwie do okresu od czerwca do września(jak chyba większość z ludzi). Jeżeli chcesz to możesz mnie wykluczyć z tego sezonu, ale od września chcę brać udział w rywalizacji! Blablablee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superluksio 0 Napisano 29 Czerwiec 2011 W końcu udany wyścig. Start na softach z p4. Pierwsze dwa kółka to spokojne przebijanie się (na skutek błędów czołówki)do góry na p2, do momentu walki ramię w ramię z komarzycho o p1. Niestety walka skończyła się dla mnie na bandach (incydent wyścigowy), a właściwie na oponach - bolid zawisł w powietrzu na kilka sekund. Efekt - spadek na p8 i uszkodzony przedni spojler. Decyzja - jechać dalej bez wizyty w boksach. Znowu mozolne odrabianie strat. Zmiana na twarde na 8 kółku i awans na p5 mniej więcej w połowie wyścigu. Później deszcz,, zmiana na intermediaty i walka przez ostatnie 6-8 kółek z werdusem i denym o p2. Długo i fair play. Efekt - p3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tprudzic 192 Napisano 29 Czerwiec 2011 dzieki za pierwszy moj wyscig w Waszej lidze. bardzo fajne emocje. kwalifikacje calkiem udane P3, ale widze ze komarzycho to na jakis dopalaczach jezdzi. widzialem tabele i jak tylko startuje to zawsze P1 w Q i R. gratsy. wyscig szczesliwie ukonczony na P4, ale to co dzialo sie na poczatku to masakra. najpierw scinajac lekko zakret Eau Rouge dostalem kare przejazdu przez boksy. pozniej kierowca Renault wpadl w poslizg i nieszczesliwie w niego uderzylem nastepnie w bande co zakonczylo sie urwaniem nosa, ponad polowa okrazenia jazdy bez skrzydla i wjazd drugi raz do boksu. wjezdzajac do boksu chcialem upewnic sie ze zaloza mi twarda mieszanke i niestety przestawielm sobie na opony przejsciowy, jedno kolko i znowu boks i zmiana na twarde, pozniej deszcz, kolejna wizyta w boksie po opony przejsciowe. pozniej nudna jazda. na 2 kolka przed koncem wyprzedzilem kierowcow popelniajacych bledy i szczesliwie ukonczylem wyscig na P4, jestem bardzo zadowolony chociaz moglem powalczyc o podium bo o P1 w wyscigu, w ktorym jezdzi komarzycho mozna zapomniec. aha, i jeszcze mialem jedno smiepiec z klacza, na dohamowaniu przed meta pocalowal mnie w dupe, oby takich incydentow jak najmniej. do nastepnego GP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superluksio 0 Napisano 29 Czerwiec 2011 tprudzic, mialem wrażenie że p4 było dla werdusa. Wyprzedziłeś go? tprudzic, a propos Twojego uderzenia w renault - to bylem ja - po starciu z komarzycho zrobiłem bączka, a Ty niestety byłeś w złym miejscu w złym czasie.cóż, zdarza się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 29 Czerwiec 2011 Komarzycho polecam Ci czasami popełnić błąd na początku, tak jak ja to dziś zrobiłem. Nawet nie wiesz ile emocji przynosi przebijanie się przez całą stawkę. W dodatku w połowie przebijania się zostałem skasowany przez werdusa na szykanie ( dzięki za to :D ) i miałem jeszcze więcej zabawy :D Mi się nudzi ta jazda na P2 to Tobie na P1 pewnie jeszcze bardzie. Także jeszcze raz. Oderwanie się od szarej codzienności to coś fajnego. Spróbuj xD Tak na serio. Fajny wyścig. Dużo ścigania, tylko w słuchawce coś cicho ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tprudzic 192 Napisano 29 Czerwiec 2011 W dniu 29.06.2011 o 21:06, superluksio napisał: tprudzic, mialem wrażenie że p4 było dla werdusa. Wyprzedziłeś go? tprudzic, a propos Twojego uderzenia w renault - to bylem ja - po starciu z komarzycho zrobiłem bączka, a Ty niestety byłeś w złym miejscu w złym czasie.cóż, zdarza się. u mnie od poczatku sie cos powalilo z pokazywaniem pozycji. pokazywalo mi ze jade pierwszy anwet przez jakis czas a tak nie bylo, jechalem ostatni a pokazywalo mi chyba 6 pozycje, wiec nie jestem pewien co do tego czy zajalem ostatecznie 4 pozycje. u mnie na ekranie koncowym pokazalo ze bylem 4, ale poprawcie mnie jak sie myle. jutro postaram sie wrzucic filmik jak znajde czas na obrobke. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 29 Czerwiec 2011 W dniu 29.06.2011 o 21:15, Kasper napisał: Komarzycho polecam Ci czasami popełnić błąd na początku, tak jak ja to dziś zrobiłem. Nawet nie wiesz ile emocji przynosi przebijanie się przez całą stawkę. W dodatku w połowie przebijania się zostałem skasowany przez werdusa na szykanie ( dzięki za to :D ) i miałem jeszcze więcej zabawy :D Mi się nudzi ta jazda na P2 to Tobie na P1 pewnie jeszcze bardzie. Także jeszcze raz. Oderwanie się od szarej codzienności to coś fajnego. Spróbuj xD wiesz że masz sporo racji w tym? :D takie przebijanie się to rzeczywiście lepsza zabawa niż start z P1 i nudy na 30okr, mialem okazje ostatnio jechac za wszystkimi graczami z powodu małej kolizji na 1 zakręcie, ale powiem ci że musiałem się niezle natrudzić aby odzyskać pozycję :P chyba zrezygnuje z uczestnictwa w kwalifikacjach :D (żart) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 30 Czerwiec 2011 W dniu 29.06.2011 o 20:50, blablable napisał: Klacza ! Właśnie się dowiedziałem że zostałem skreślony z listy zawodników ligi. Chciałem Ci powiedzieć, że ja nie zrezygnowałem ze startów! Kilka tygodni temu na forum rozmawialiśmy na temat wyścigów w wakacje i napisałem że to nie ma sensu. Proponowałem rozgrywki w tygodniu! Ty podjąłeś decyzję że starty będą w wakacjne weekendy. Po kilku tygodniach okazało się że miałem rację i przenieśliście rozgrywki na środę. Nadal uważam że ściganie się w wakacje nie ma sensu i wypacza wynik naszej rywalizacji ze względu na absencję. We wrześniu wychodzi F1 2011 i ja w tej lidzę chcę jeździć! Wtedy mam czas na starty bo jestem na miejscu w przeciwieństwie do okresu od czerwca do września(jak chyba większość z ludzi). Jeżeli chcesz to możesz mnie wykluczyć z tego sezonu, ale od września chcę brać udział w rywalizacji! Blablablee Blablablee, człowieku ty z tej ligi powinieneś już dawno wyleciec, według regulaminu 2 wyscigi bez usprawiedliwienia to dyskwalifikacja. W twoim przypadku to byla polowa wyscigow, to moja dobra wola, pozwolila ci grac tak dlugo. Ja jednak nie pozwole żeby na 6 wyscigow jechac jeden, bo jest duzo chetnych co moze w kazdym gp jezdzic, dlatego zostales usuniety. Teraz Co do wyscigu: Najgorszy moj wyscig w karierze, od kad mam ta gre, nie chce nawet opisywac. Przepraszam za zepsucie wyscigu tprudzica i mane, nie wiem co sie ze mna dzialo, zawsze raczej fairplay jezdzilem. Nie wiem toru nie cierpialem i jeszcze komus przeszkodzilem. Komarzycho oddaje się dobrowolnie karze, proszę abyś przesunal na ostatnie miejsce w tym wyscigu i nie dodawal mi po tym wyscigu zadnych punktow. JEszcze raz przepraszam, to juz sie na Mocy nie powtórzy, przynajmniej tor lubie. Pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 30 Czerwiec 2011 No właśnie będzie problem z wynikami bo nie udało mi się zrobić zdjęcia z powodu zapełnienia karty pamięci, przez co mi się zawiesił telefon. Mam nadzieję, że ktoś zrobił zdjęcie na koniec. Proszę wklejcie zdjęcie. Dziękuję za cierpliwość przed startem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blablable 0 Napisano 30 Czerwiec 2011 Klacza, nie odpowiedziałeś na pytanie dotyczące sezonu 2011 w którym chcę jeździć. Po twojej wypowiedzi wnioskuję że nie liczy się jakość tylko ilość zawodników. Ważne żeby brali udział i najlepiej jakby słabo jeździli. W dniu 30.06.2011 o 07:48, Kamil908 napisał: Blablablee, człowieku ty z tej ligi powinieneś już dawno wyleciec, według regulaminu 2 wyscigi bez usprawiedliwienia to dyskwalifikacja. W twoim przypadku to byla polowa wyscigow, to moja dobra wola, pozwolila ci grac tak dlugo. Ja jednak nie pozwole żeby na 6 wyscigow jechac jeden, bo jest duzo chetnych co moze w kazdym gp jezdzic, dlatego zostales usuniety. Teraz Co do wyscigu: Najgorszy moj wyscig w karierze, od kad mam ta gre, nie chce nawet opisywac. Przepraszam za zepsucie wyscigu tprudzica i mane, nie wiem co sie ze mna dzialo, zawsze raczej fairplay jezdzilem. Nie wiem toru nie cierpialem i jeszcze komus przeszkodzilem. Komarzycho oddaje się dobrowolnie karze, proszę abyś przesunal na ostatnie miejsce w tym wyscigu i nie dodawal mi po tym wyscigu zadnych punktow. JEszcze raz przepraszam, to juz sie na Mocy nie powtórzy, przynajmniej tor lubie. Pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 30 Czerwiec 2011 No blablablee potwierdzam twoją wypowiedź... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach