Skocz do zawartości
Kamil908

Liga 1 - Sezon 2

Rekomendowane odpowiedzi

Jedziemy następny wyscig, zasady są proste, każdego może rozłączyć, dennego kedys rozłączyło na okr przed koncem wyscigu i byl 2 i nic nie powtarzalismy.

Dzis testy, to przygotowywuj sie do toru w Niemczech

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja nie mówię o wyścigu, bo podczas wyścigu to bym się nawet nie odzywał, ale mnie w kwali rozłączyło.

Akuratnie tego, że mnie rozłączyło w kwali jestem pewien bo jechałem dobre kółko i widziałem, że do końca kwali zostało chyba 3:50 minuty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, ale nie byłem dysponowany. Dodatkowo startowałem w innej lidze i jeden wyścig na ten dzień o i tak za dużo. Ledwo żyłem ...

Podajcie kolejność jaka była to uzupełnie tabelę. Ale ogólnie moglibyśmy powtórzyć wyścig ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żebyś wiedział, że moglibyśmy. Co z tego, że i tak byłbyś pierwszy to tylko zabawa w końcu nie :biggrin:? Ale denerwuje mnie tylko, że jechało ich ledwo 4 na krzyż i Klacza "happy" i wyścigu nie powtórzy.

Może w takim razie zrobimy ankietę kto jest za, a kto przeciw?

Edytowane przez Kryman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry, że mnie nie było, ale jechałem Le Mans w GT5 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla Komarzycho:

1 miejsce w kwalifikacjach:

Superluksio

Wyścig:

1.Klacza908

2.Werdus

3.Buchenko

4.SuperLuksio

5.Kryman

Proszę o aktualizacje tabeli.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Klacza908 w sezonie letnim zmienilibyście godzinę na 21.00 to chętnie bym z Wami pośmigał :), ale niestety 20.00 nie dam rady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok, pogadam z uczestnikami ligi.

Panowie z 1 ligi, co myślicie o zmienie godziny startu naszej ligi na godzine 21:00?

Nieraz ktoś gdzieś jeździ to na 20:00 ciężko się wyrobić a na 21 pewnie by więcej osób było, co o tym myślicie wogóle?

Edytowane przez Kamil908

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm.... no nie wiem, jak bym raczej wolał tak jak jest. W końcu i tak długo czekamy, czy ktoś się jeszcze pojawi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może być i 21:00 ważne żeby nas jak najwięcej było :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do ligi dołącza nowy zawodnik, jest nim Kisiel17.

Kisiel zastępuje Polo i będzie jeździł bolidem Ferrari.

Kisiela prosimy o jazde fer, godzina startu to 20:00 w niedziele, chyba że większość się opowie to zmienimy na 21.

Proszę o przywitanie nowego kolegi.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema Panowie Jetem tu nowy i mam nadzeje zy spotkam niektorych dzisiaj na testach o 20

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy nowego zawodnika :)

Napisz kilka słów o sobie np jakie masz doświadczenie w F1 2010? Na czym jeździsz? ( na fotelu czy na kanapie? ;)) Czy masz możliwość nagrywania wyścigów?

PS Co do zmiany godziny to mi niestety nie pasuję bo o 21:30 mam drugą ligę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy nowego w lidze. Tak jak napisał komarzycho napisz coś o sobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema panowie

No to tak jezdze padem i mam nadzieje ze jezdzicie fer a nie tak jak inni ?

A jak chodzi o doswiadczenie z F1 no to tak jezdze 6 miesiecy juz .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Panowie niestety z przykrością informuje was o tym że muszę zrezygnować z udziału w lidze.. Powodem jest oczywiście praca, zrobiło się ciepło to i się delegacje wzmogły jeszcze raz przepraszam że dopiero teraz informuje... :confused:.. Powodzenia dla reszty wytrwałych kolegów z toru i mam nadzieję że do zobaczenia w kolejnym sezonie już z F1 2011 :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze to się dziwię, ze w ogóle był pomysł aby pojechac wyścig skoro na żywo leciał prawdziwy wyścig F1 ? Jestem zdecydowanie za powtórka i nie rozumiem argumentów bo dwie ligi muszą jechać w tym samym czasie a niby dlaczego tak musi być??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne treningi! Mogło by nas być trochę więcej chociaż 7 to już jest niezły wynik :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to tak jezdze padem i mam nadzieje ze jezdzicie fer a nie tak jak inni ?

A jak chodzi o doswiadczenie z F1 no to tak jezdze 6 miesiecy juz .

Jak narazie to mam wątpliwości czy Ty jeździsz fair bo na wczorajszym treningu dwa razy jechałeś za mną i dwa razy dostałem strzała w dupę jakiego w tej lidze jeszcze nie uświadczyłem nawet w treningu.

Także na treningach musisz udowodnić, że możesz pojechać w wyścigu bo na razie licencji nie zdobyłeś ;)

Witam Panowie niestety z przykrością informuje was o tym że muszę zrezygnować z udziału w lidze.. Powodem jest oczywiście praca, zrobiło się ciepło to i się delegacje wzmogły jeszcze raz przepraszam że dopiero teraz informuje... :confused:.. Powodzenia dla reszty wytrwałych kolegów z toru i mam nadzieję że do zobaczenia w kolejnym sezonie już z F1 2011 :rolleyes:

Szkoda :( Ale na 2011 jeszcze się pościgamy :)

Szczerze to się dziwię, ze w ogóle był pomysł aby pojechac wyścig skoro na żywo leciał prawdziwy wyścig F1 ? Jestem zdecydowanie za powtórka i nie rozumiem argumentów bo dwie ligi muszą jechać w tym samym czasie a niby dlaczego tak musi być??

Godzina naszego GP była przesunięta na 21 żebyśmy mogli obejrzeć spokojnie wyścig, ale wiadomo co się działo w prawdziwej F1 ... W takich okolicznościach GP powinno być przesunięte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak narazie to mam wątpliwości czy Ty jeździsz fair bo na wczorajszym treningu dwa razy jechałeś za mną i dwa razy dostałem strzała w dupę jakiego w tej lidze jeszcze nie uświadczyłem nawet w treningu.

Także na treningach musisz udowodnić, że możesz pojechać w wyścigu bo na razie licencji nie zdobyłeś ;)

Szkoda :( Ale na 2011 jeszcze się pościgamy :)

Godzina naszego GP była przesunięta na 21 żebyśmy mogli obejrzeć spokojnie wyścig, ale wiadomo co się działo w prawdziwej F1 ... W takich okolicznościach GP powinno być przesunięte.

Wiem komarzycho ze wczoraj troche zajebalem ale to byly moje pierwsze kolka bez abs-u. Mysle ze do niedzieli poprawie sie. A jak chodzi o powtorke gp kanady ja byl bym za. Proponuje rozwiazanie zeby ten wyscig pojechac na koncu ligi.?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie powtarzamy już tego wyścigu. Kisiel postaraj się nie używać wulgaryzmów przynajmniej na forum :biggrin: I stosować polską ortografię bo nie chcę mi się domyślać co piszesz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tabela zaktualizowana, nie ma ktoś lub nie zna chętnych do ligi?

Brakuje 2 osób do lig.

Chętni niech piszą do Kamil908

Edytowane przez Kamil908

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laptok będzie jeździł w naszej lidze.

Powodzenia

Aha Laptok, zaproś ludzi z ligi do znajomych na psn, zeby można było ce zaprosic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj do 20 mam warsztaty więc może być tak, że nie zdążę ale będę się starał wyjść wcześniej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety kolejny raz nie będzie mnie na wyścigu. W weekendy na czas wakacji jestem po za domem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.