Laptok 529 Napisano 19 Czerwiec 2011 Laptok będzie jeździł w naszej lidze. Powodzenia Dzięki, ale od razu uprzedzam, że wyścigi będę traktował treningowo, chciałbym w końcu opanować jazdę na manualu ;] Aha, pierwotnie chciałem zacząć od tej niedzieli, ale w związku z wypadem za miasto, jest małe prawdopodobieństwo, że się wyrobię na czas, więc mam nadzieję, że nie będziecie się gniewać, jeśli zacznę od następnego GP, zaproszenia wyślę w poniedziałek, chociaż cześć z Was już ma mnie na tapecie :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 19 Czerwiec 2011 Dobre potraktujesz wyścig treningowo... Brak mi słów. Na treningi był czas w tygodniu i na żadnym Cię nie widziałem. Teraz wyjedziesz na tor żeby wszystkich porozbijać? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superluksio 0 Napisano 19 Czerwiec 2011 witam, dzis mnie niestety nie bedzie. Zdarzenie losowe. Miłego ścigania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
werdus 4 Napisano 19 Czerwiec 2011 Panowie zmobilizujcie się wiadomo czasami po prostu nie można zagrać bo są ważniejsze sprawy ale to wszystko powoli zaczyna się w naszej lidze sypać zobaczcie na drugą ligę oni jakoś dają rade więc wierze że i my możemy mieć wysoką frekwencję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buchenko 6 Napisano 19 Czerwiec 2011 Kryman,zapewniam Cie ze laptok bedzie stwarzal mniej zagrozen na torze niz Ty, z reszta byl opiekunem i uczestnikiem naszego 1 sezonu. I daruj sobie te dziecinne teksty o trenowaniu w tygodniu, bo nie kazdy ma tyle czasu co Ty czy Klacza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 19 Czerwiec 2011 A czy ja coś mówię? Zagrożenie na torze to Ty dopiero mi stworzyłeś w Walencji także to Tobie mogę powiedzieć żebyś sobie darował. Laptok oczywiście chodzi mi tylko o to, że chciałbym zobaczyć jak jeździsz ponieważ jeżdżę dopiero od niedawna i chcę poznać wasze style jazdy Powodzenia na torze! A tak poza tym Buchenko przeszkadza Ci, że jeżdżę w tygodniu? Jak komuś nie pasuje, że jeżdżę w lidze to proszę powiedzieć. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 19 Czerwiec 2011 Panowie To tylko gra jest po się denerwować i tak nie gramy o jakieś puchary tylko dla zabawy. (przynajmniej ja tak gram). Wiec po co narzekać na siebie nie rozumiem w tym temacie tyle. Powodzenia w wyścigu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 19 Czerwiec 2011 KISIEL17 i w tym masz 100% racji, ale wytłumacz to Buchenko... Nie żebym coś do Ciebie miał, ale o wszystko się czepiasz. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 19 Czerwiec 2011 Do konfliktów są wszyscy, a dzisiaj frekwencje pewnie jak dobrze pojdzie 6 osob, brak mi słów. Troche mobilizacji jak mówi Werdus, bo usprawiedliwienia wakacje, wypad tam czy uwdzie, to mnie nie przekonują, bo chłopacy w drugiej lidze frekwencja jest 80 procent w kazdym wyscigu, a jak sie pytam jak to robią, to mówią że traktują się poważnie, a jak mają jakiś wyjazd to wracają godzine wcześniej. To jest dobry przykład. Blablee ja cie tak dawno na straty spisałem i szukam kogoś w twoje miejsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buchenko 6 Napisano 19 Czerwiec 2011 ja wlasnie cwiczylem Niemcy i gra sie zaciela, musialem zresetowac konsole, teraz nie czyta juz zadnej plyty, slychac tylko chrobotanie, dzwonie do Sony, jak sie uda cos z robic to bede jak nie to nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 19 Czerwiec 2011 Buchenko może zakończymy te głupie spory między nami? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buchenko 6 Napisano 19 Czerwiec 2011 ja sie z niki nie kloce, wyrazam tylko swoje zdanie. Z reszta wole teraz nic nie pisac bo sie wkurwilem nieziemsko, konsola nawet roku nie ma i sie zjebala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 19 Czerwiec 2011 Ale nie powinna tylko poprzez zresetowanie. Ja już kilka razy tak miałem i nic się nie stało... Może spróbuj ją włączyć jeszcze raz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buchenko 6 Napisano 19 Czerwiec 2011 to nie jest kwestia bledu, tylko mechaniczna, z napedu wyraznie slychac chrobotanie po wlozeniu jakiejkolwiek plyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 19 Czerwiec 2011 Niestety nie dam rady dzisiaj. Mam gości ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 19 Czerwiec 2011 Czekamy do 20:20, na reszte. Jazda w 4-5 nie ma sensu, jak tak dalej będzie rozwiązuje 1 lige, a ci co najczęsciej jeździli bedą rezerwą 2 ligi, bo taka jazda nie ma sensu. To jest poprostu bez sensu, bo tu każdy ma każdego w dupie, nie da się nie denerwować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 19 Czerwiec 2011 Nie mów za mnie, że mam każdego w dupie bo ja byłem na każdym wyścigu. Co do wyścigu: Kwalifikacje: Czas taki sobie, ale na drugie pole startowe starczyło. Wyścig: Początek był ciężki, ale wszytko odrobiłem i wróciłem na drugą pozycję. Klacza był 2 razy w boksach przez co było trochę emocji. Ogólnie wyścig bardzo przyjemny i miły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 19 Czerwiec 2011 Sorry, że znowu mnie nie było, ale byłem na meczu i trochę się przedłużyło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superluksio 0 Napisano 19 Czerwiec 2011 rzeczywiscie frekwencja schodzi na psy. Moze przesuniemy start na 21ą?Ja dzis wyjatkowo nie moglem bo musialem jechac z dzieckiem do lekarza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
werdus 4 Napisano 19 Czerwiec 2011 Zaczyna się tutaj robić totalny bajzel Panowie zamiast zwalać winę na każdego po kolei może byście zaproponowali jakieś wyjście z danej sytuacji. W dodatku uspokaja was świeżo upieczony debiutant w lidze a to wy powinniście mu świecić przykładem. Rozumiem poirytowanie Klaczy jest odpowiedzialny za ligę i na pewno bardzo mu zależy aby nie była ona rozwiązana. Co do wyścigu to z mojego punktu widzenia jechanie od startu do mety na określonej pozycji praktycznie żadnej walki a jedyne wyprzedzanie odbyło się w wyniku dublowania. Jest to wynik przede wszystkim słabej frekwencji. Przypomnijcie sobie te momenty ze wcześniejszych wyścigów może trzeba nawet sięgnąć do zeszłego sezonu te krople potu te nerwy emocje gdy jechało się spoiler w spoiler i nikt nie odpuszczał przy jednoczesnym przestrzeganiu zasad i poszanowaniu rywala to jak w kwalifikacjach często decydowały tysięczne części sekundy niech wzbudzą one w was motywację i chęć do stawiania się na niedzielny wyścig. PS: Dzięki że na mnie poczekaliście ruter mi wariował ale zdołałem go na szczęście w porę ogarnąć:thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 19 Czerwiec 2011 Przypomniała mi się teraz taka konwersacja ... Panowie albo przyśpieszamy, albo na czerwiec i czas wakacji przerywamy ściganie. Chyba nie będziemy rozgrywać wyścigu w wakacje kiedy do rywalizacji staną np 3 osoby. Hehehehe byłoby to śmieszne. Blable tylko zastanów się kto po wakacjach bedzie miał tą gre, bo według mnie wiekszasc sprzeda i bedzie czekalo na 2011, chociaz wiadomo najlepiej by było na czas wakacji zrobic przerwe i na wrzesien skonczyc sezon Sam piszesz że najlepiej byłoby na czas wakacji zrobić przerwę, a jednocześnie w poscie wyżej stwierdzasz, że jeździmy w wakacje. Jeżeli wszyscy kupią nową wersję to możemy dokończyć sezon w F1 2011, albo rozpocząć nowy sezon w 2011 i dokończyć stary w 2010 np po godzinnej przerwie o 22 w niedzielę. Blablable przewidział to dwa miesiące temu. W dyskusji wypowiedziało się tylko kilka osób, co robimy w wakacje? Ja chciałem aby częściej były wyścigi i przerwa od lipca do końca sierpnia. Niestety tak naprawdę sprawę zepsuł nam PSN, którego bardzo długo nie było ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 19 Czerwiec 2011 Komarzycho, pisanie i przywoływanie tekstów o wakacjach nie ma sensu, a wiesz dlaczego? Wakacji jeszcze nie ma, a od miesiąca frekwencja jest dziadowska, tak to należy nazwać. Nie wiem chyba że niektórzy mają wakcje cały rok. Panowie, naprawdę jak pisze werdus zmobilizujcie się troche, już nie oczekuję 12 nawet 10, ale żeby chociaż 8 w każdym wyścigu było. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 20 Czerwiec 2011 Opis wyścigu: Kwalifikacje najlepsze w tym sezonie, tor miałem opanowany do perfekcji i zdobylem 1 miejsce startowe. Wyścig: Strategia na dwa zjazdy, na starcie miękkie opony, poźniej zmiana na twarde i pod koniec wyścigu zmiana na świeże miekkie gumy. Strategia się opłacała i była bardzo dobra, ciężka walka z Krymanem, chciaż udało się wygrać 9 sekundami, jednak gdy byłem na ostatnik zjeździe do pitstopu i jak wyjechałęm to byłem przed Krymanem tylko poł sekundy, poźniej jednak te miękkie opony zrobiły 9 sekund. Wyścig idealny z mojej strony, na ten tor byłem przygotowany najlepiej w mojej karierze startów i tylko by frekwencja była dobra to będzie dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 20 Czerwiec 2011 Nie no Kamil908 walka z Tobą była od początku do końca i gdyby nie moje przygody z kisielem to było by dobrze. Widzę, że tym razem nie zaspałeś i szybko zaktualizowałeś tabelę w 2 lidze... Obyś o tej nie zapomniał <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 20 Czerwiec 2011 Jestem nowy w lidze i chciałem się po ścigać na poziomie a tu widzę że 5 osób startuje. Jakieś kłótnie Bez sensowne a to tego wymówki że wakacje... Przecież w wakacje każdy powinien mieć więcej czasu. A ja miałem wczoraj ognisko i jakoś powiedziałem kumplom że nie mam czasu ponieważ mam wyścig. A wy przecież nie od dziś wiecie że w NIEDZIELE O 20.00 ma się odbywać wyścig w lidze 1 kurwa panowie opanujcie się albo gramy i podchodzimy poważnie to tego co umawialiśmy się albo tak jak KLACZA mówi rozwiązujemy ligę. Tylko wy macie uwalenie na to ile chłopak napracował się. Macie wszystko jak na tacy podane tylko siąść i po ścigać się dla przyjemności dla zabawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach