Kryman 2016 Napisano 20 Czerwiec 2011 Cieszę się, że kisiel pisze teraz w miarę po polsku :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superluksio 0 Napisano 20 Czerwiec 2011 kisiel, jeszcze nie jechalem z Toba na torze a juz Cie lubię . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 20 Czerwiec 2011 Więc bądź dziś jakoś po 22 więc pojeździmy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 20 Czerwiec 2011 Jestem nowy w lidze i chciałem się po ścigać na poziomie a tu widzę że 5 osób startuje. Jakieś kłótnie Bez sensowne a to tego wymówki że wakacje... Przecież w wakacje każdy powinien mieć więcej czasu. A ja miałem wczoraj ognisko i jakoś powiedziałem kumplom że nie mam czasu ponieważ mam wyścig. A wy przecież nie od dziś wiecie że w NIEDZIELE O 20.00 ma się odbywać wyścig w lidze 1 kurwa panowie opanujcie się albo gramy i podchodzimy poważnie to tego co umawialiśmy się albo tak jak KLACZA mówi rozwiązujemy ligę. Tylko wy macie uwalenie na to ile chłopak napracował się. Macie wszystko jak na tacy podane tylko siąść i po ścigać się dla przyjemności dla zabawy. Ja już ciesze się że osoba z taką charyzmą z nami jeździ. Swietnie to napisałeś, i masz plusa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 20 Czerwiec 2011 Dzięki. Wiesz co mnie wkurwia w tym wszystkim? To że ludzie nie potrawią docenić wysiłkue. innych to jest najbardziej wkurwiając. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 21 Czerwiec 2011 Kisiel17, Ty za to mógłbyś trochę wysiłku włożyć w interpunkcję i nie używanie wulgaryzmów na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 21 Czerwiec 2011 komarzycho to samo napisałem kilka stron temu :pardon: A tak w ogóle to kiedy będzie aktualna tabelka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 21 Czerwiec 2011 Jak tylko będę znał wyniki ostatniego wyścigu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 21 Czerwiec 2011 Dobrze nie będę używać wulgaryzmów. Tylko uszanujcie Panowie pracę innych. A na interpunkcja mam uwalenie Komarzycho. Wiesz tylko ja po Polsku wyrażam prawdę o innych ludziach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 21 Czerwiec 2011 Kwalifikacje Wyscig Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 22 Czerwiec 2011 Zobaczcie czy się gdzieś nie pomyliłem? Jestem chory i mam gorączkę więc mogłem się pomylić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 22 Czerwiec 2011 Wracaj szybko do zdrowia!:thumbsup: Nareszcie tabelka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 22 Czerwiec 2011 Piękna frekwencja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 22 Czerwiec 2011 Hmm... Kisiel pomyliłeś post do 2 ligi. Tam możesz napisać "piękna frekwencja" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 22 Czerwiec 2011 Kisiel, musisz trochę zluzować, bo to że są wakacje nie znaczy że wszyscy mają więcej czasu. W tygodniu owszem, ale w weekendy większość z nas woli sobie pojechać nad jeziorko czy morze, niż siedzieć przed telewizorem :) Rozumiem twoją frustrację, ale spasuj :P Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 22 Czerwiec 2011 No tak. Więc można znaleźć jakąś alternatywę i przełożyć wyścig na inny dzień. Tylko każdy musi wypowiedzieć się na ten temat. I musimy coś z tym zrobić żeby poprawić frekwencje na wyścigach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adikos 3 Napisano 22 Czerwiec 2011 ooo... tutaj podzielam wypowiedzi dwóch moich poprzedników, gdzie jeden i drugi ma rację. Jest lato, weekendy spędza się poza domem, a alternatywą jest zmiana dnia wyścigu. Gdybyście się zdecydowali jeździć w jakimś dniu tygodnia ( poza piątkiem, bo już w piątek wyjeżdżam i wracam wieczorkiem w niedziele ) aczkolwiek wiem, iż ludzie różnie pracują i pewnie dla części też to będzie problem, to bardzo chętnie z Wami pośmigam. Zresztą bywam chyba na każdym Waszym treningu, także wiecie, że poza weekendami jestem dyspozycyjny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 22 Czerwiec 2011 Trzeba to jakoś rozwiązać. Tak żeby każdy był zadowolony:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 22 Czerwiec 2011 No mi tam nawet pasuje w tygodniu dla przykładu w środę o 21. Możemy spróbować może się frekwencja zwiększy? PS A teraz na rozluźnienie sytuacji wrzucam filmik naszego ulubionego kierowcy/komentatora A tutaj wrzucam poprzedni filmik dla przypomnienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 22 Czerwiec 2011 Kisiel, musisz trochę zluzować, bo to że są wakacje nie znaczy że wszyscy mają więcej czasu. W tygodniu owszem, ale w weekendy większość z nas woli sobie pojechać nad jeziorko czy morze, niż siedzieć przed telewizorem :) Rozumiem twoją frustrację, ale spasuj :P Pozdro Takie wypowiedzi są Denny są bez sensu, bo frekwencja słaba jest od miesiące kiedy nie były jeszcze wakacje. A takie tłumaczenie że wakacje jest bez sensu, Arkos mi mówił że też jeździ w niedziele nad jeziorka i tak dalej, ale powiedział że traktuje tych ludzi z którymi jeździ poważnie, dlatego specjalnie o nich wraca z nad jeziorka wcześniej. Przecież od rana do 18 to aż bycia nad jeziorem. JA zauważyłem że każdy próbuje tylko szukać tłumaczenia. Można przełożyć godzine wyścigu nawet na 22, na nastepny dzien, na srode, tylko sie obawiam że znowu będą tłumaczenia, bo tu nie ma poważnego traktowania się, ale jeśli ma pomóc ok, niech każdy się wypowie czy środa mu pasuje. Ja nie chce wyjść na złego, ale trzeba zawsze spojrzeć co mogę zrobić by zagrać, jakie kroki mogę podjąć, a nie odrazu bo są wakacje ma w dupie.... liga i wszystkich, w końcu tłumaczenie że wakacje. Ja może proponuje coś takiego, niech każdy napisze z tej ligi czy ma ochote jeździć dalej, ale powie to z ręką na sercu, czy ma ochote, czy sie w niej juz meczy. Bo jeśli większośc się męczy(mi się najbardziej wydaje, nawet jak ktoś się pojawi to często na początku się rozbija), to nie ma sensu się męczyć, a tym co zależy sobie tak w testach pograją, albo w drugiej lidze w rezerwach pograja. Proszę o szczerą odpowiedź kto już ma dość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adikos 3 Napisano 22 Czerwiec 2011 jeżeli środa przejdzie, to jestem chętny do startów. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 22 Czerwiec 2011 NO to KLACZA tak jeśli chodzi o mnie ja mogę jeździć w każdy dzień. Tylko np.o 21 lub 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 22 Czerwiec 2011 Ja uważam, że problem tkwi gdzie indziej. Ludzie zgłaszając się do Ligi wiedzieli, że nadejdą cieplejsze dni, święta nie święta, wakacje. Jeśli zdawali sobie sprawę, że nie będą mogli z tego powodu uczestniczyć w Lidze, to po kiego grzyba się zgłaszali? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 23 Czerwiec 2011 Ja mogę jeździć w środę, ale po co zmieniać godzinę? Ja wolę o 20 jechać... ale tu już wygra głos większości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 26 Czerwiec 2011 Ja ma dzisiaj z resztą tak jak wczoraj straszny problem z internetem. Ledwo mi się strony odpalają, a o zalogowaniu do psn nie wspomnę. Jak już mnie łaskawie zaloguje to tylko na chwilę i zaraz mnie rozłącza. Nie wiem czy będę mógł dzisiaj pojechać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach