Laptok 529 Napisano 26 Czerwiec 2011 Lipa, od początku jakiś pech Nas prześladował i pod koniec 2 okr. w kwali. również i mnie dopadł :/ Jeszcze nie miałem ostrej zwiechy (co innego kick out-y) przy grze w F1, więc mam nadzieję, że to pierwszy i ostatni raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superluksio 0 Napisano 26 Czerwiec 2011 Jestem wściekły. Wywaliło mnie drugi raz z rzędu. A tak lubię ten tor...Ale tym razem to ewidentnie wina mojego Internet providera. Od rana net działa mi jakbym łączył się przez WAP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 26 Czerwiec 2011 (edytowane) No mnie też wywaliło, ale z mojej winy ... Aż wstyd się przyznać, bo chciałem podłączyć w trakcie kwal zestaw słuchawkowy do ładowania i pociągnąłem za kabel od ładowarki, który był owinięty w kabel od ps3 ... Ktoś pobił mój czas w kwal? Edytowane 26 Czerwiec 2011 przez komarzycho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 26 Czerwiec 2011 Jak pech to pech :) szkoda tylko nas 5 zostało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 26 Czerwiec 2011 Panowie, proszę tu aby każdy się wypowiedział, czy pasuje mu start w lidze w środe o godzinie 21? Co do Komarzycha, to mieliśmy ubaw że tak to jest jak się prądu nie płaci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mane 1 Napisano 26 Czerwiec 2011 (edytowane) co do środy wstępnie może być, wyścig liczyłem, że uda się zdobyć 3 miejsce ale na 7 kółku trochę mną zarzuciło i poobijałem bandy akurat werdus jechałeś tam jak to wyglądało z twojej perspektywy bo ogólnie trochę fruwałem w powietrzu ;) na szczęście nie rozbiłem nic w aucie, później pogoń i po pit stopie werdusa byłem 3 ale opony już nie trzymały więc końcówka tylko dowieść wynik do końca. aha pierwszy zakręt miałem idealną linie jazdy po wewnętrznej a klacza i denny poszli szerzej więc liczyłem że łyknę dwóch ;) ale niestety był kontakt z klaczą nie wiem jak to traktować ale oddałem pozycję. Edytowane 26 Czerwiec 2011 przez Mane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 26 Czerwiec 2011 (edytowane) No mnie też wywaliło, ale z mojej winy ... Aż wstyd się przyznać, bo chciałem podłączyć w trakcie kwal zestaw słuchawkowy do ładowania i pociągnąłem za kabel od ładowarki, który był owinięty w kabel od ps3 ... Ktoś pobił mój czas w kwal? Ja byłem blisko :) Fotki z Q i R wrzucę tutaj jutro. === Ja wstępnie mogę jechać w środę. Edytowane 26 Czerwiec 2011 przez Kasper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 26 Czerwiec 2011 tak tez środa mi pasuje. Ja miałem dobry start na z pierwszego zakrętu wyjechałem na drugiej pozycji (Dzięki kolizji Klaczy i Dennego). Ale niestety moja mieszanka była mocno uszkodzona po kwalifikacjach. i szybko musiałem zjechać do pit-stopu. Wyjechałem na 5 pozycji i zacząłem pościg za Mane i dopadł bym go jak by mi się gra nie zwiesiła, miałem już 4 sekundy straty do Mane a tu żółta flaga zakaz wyprzedzania,dojechałem go ale była dalej żółta flaga więc nie chciałem kary dostać do nie wyprzedzałem Go. Jak już żółtej flagi nie było to się okazało że Mane jest 8 sekund przede mną ale jak dojechałem do następnego sektora no to już było 20 sekund. Wkurzyłem się i od miejsca dostałem pierwszą kare a potem do już się posypał całkowicie wyścig i koniec marzeń o 4 pozycje. Więc czekałem żeby mnie dublowali i spokojnie dojechałem do mety... Nie no a następnym razem komarzycho płać w terminach rachunki za prąd. :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 26 Czerwiec 2011 Ale co, chcecie jechać już Belgię w środę? Może i to jest jakieś rozwiązanie. Może w 2 lidze ludzie też będą chcieli przyspieszyć sezon. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 26 Czerwiec 2011 Raczej Milczar, nie chodzi tu o przyśpieszenie, tylko żeby zmienić dzien z niedzieli, na jakiś w tygodniu, który kazdemu pasuje. U nas kłopot z frekwencją i tak osoby proponowały. W 2 lidze jak jest podobny problem to można też tak zrobić, a jak nie ma problemu to zostac przy niedzieli, z pierwszą ligą robie tak tylko dlatego że chce żeby już dojechała do końca, zwłaszcza że dużo wyścigó nie zostało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 26 Czerwiec 2011 Klacza ma być tak zrobione żeby każdy był zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
werdus 4 Napisano 27 Czerwiec 2011 Przyznam że mam sentyment do tego toru to właśnie na nim debiutowałem a w tym sezonie po raz pierwszy pojechałem nie za pomocą pada a kierownicy. Q: Postanowiłem użyć twardych opon ponieważ nie przewidziałem że będzie nas tylko 5 po tym jak prawie połowa z różnych powodów rozłączyła się z sesją. Liczyłem na jakieś zamieszanie na pierwszym zakręcie i uznałem że wysoka pozycja w kwalifikacjach na tym torze nie jest aż tak kluczowa. W: Start z mojej strony bezkolizyjny, już na pierwszym kółku przesunąłem się na 3 miejsce. Potem parę kółek z Klaczą jednak nie dawałem rady utrzymywać jego tępa trochę wychodziła moja niepewność (kierownica ma 3 dni i nie mam jeszcze do niej wyczucia) nie mniej jednak tego dnia było on ode mnie po prostu szybszy.Taktyka zostawienia alternatywnych opon na koniec okazała się trafna przy zjeździe do pit stopu spadłem w prawdzie na 4 miejsce ale dzięki świeżym oponkom wyprzedziłem Mane i dojechałem na najniższym stopniu podium. Mane: Z mojej perspektywy wyglądałeś jak Adaś Małysz za najlepszych lat nienaganne wyjście z progu i długi lot aczkolwiek bez telemarka Podsumowując było zacznie lepiej niż w GP Niemiec w którym nie było praktycznie żadnych wyprzedzeń itp. nie mniej jednak uważniej patrzcie na kable wokół waszej konsoli no i obowiązkowo uregulujcie przed następnym wyścigiem rachunki za prąd i internet żeby mogło nas więcej pojechać:thumbsup:. Do następnego GP PS: Środa mi jak najbardziej pasuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 27 Czerwiec 2011 Panowie więc tak, decyzja na szybko i z ostatniej chwili: Kolejny wyścig jedziemy już w tą środe o godz 21 i każdy wyścig aż do końca sezonu będziemy jeździli w środy o godz 21:00. Proszę o przygotowanie się do wyścigu w ekspresowym tempie, licze na frekwencje. Do ligi dołancza Adikos(proszę przywitac się z kolegami), będzie on jeździł bolidem Renault, Adianosa każdy zna z testów, liczymy na twoją jazde taką jak w testach. Powodzenia. Tu mam ostatnie pytanie do Komarzycho, co z blablee, w niedziele nie mógł jeździc, ale rozumie ze w srode moze? bo jak nie to szukam kogos innego w jego miejsce. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 27 Czerwiec 2011 Świetnie. Dwie osoby powiedziały, że w środę pasuje i już zapadła decyzja, że jeździmy w środę. Może niech się więcej osób wypowie na ten temat. Ja akuratnie pewnie nie będę mógł jechać w środę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 27 Czerwiec 2011 Świetnie. Dwie osoby powiedziały, że w środę pasuje i już zapadła decyzja, że jeździmy w środę. Może niech się więcej osób wypowie na ten temat. Ja akuratnie pewnie nie będę mógł jechać w środę... Kryman, ja nie wiem o co ci chodzi? i po co te zaczepki, decyzja już zapadła, a oto twoje zdanie z 23 czerwca: ,,Ja mogę jeździć w środę, ale po co zmieniać godzinę? Ja wolę o 20 jechać... ale tu już wygra głos większości". A gdybyś poczytał forum to byś wiedziałże wiekszosc jest na tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 27 Czerwiec 2011 Mi chodzi o to, że akurat w tym tygodniu przyjeżdża do mnie rodzina, a chciałem jechać w wyścigu. Może przełożymy go na piątek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 27 Czerwiec 2011 Mi chodzi o to, że akurat w tym tygodniu przyjeżdża do mnie rodzina, a chciałem jechać w wyścigu. Może przełożymy go na piątek? Wiedziałem, że w tym jest jakieś przesłanie, przyjeżdża rodzina do mnie też akurat, ale godzinke znajde na wyscig, przecież nie musisz z rodzina 24 na dobe siedziec, mówisz że masz lige i tyle. Dat juz nie zmieniamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 27 Czerwiec 2011 No wiesz. Ja akuratnie pierwszy raz mówię, że do mnie rodzina przyjeżdża nie tak jak niektórzy z nas... A rodzinkę mam z daleka i z nimi chciałem spędzić większość czasu. PS. Ligi od początku jeździły w niedzielę także nie do końca rozumiem takie posunięcie. Patrząc też na 2 ligę oni jakoś mogą jeździć w niedzielę i ilu ich jedzie na dodatek :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 27 Czerwiec 2011 No wiesz. Ja akuratnie pierwszy raz mówię, że do mnie rodzina przyjeżdża nie tak jak niektórzy z nas... A rodzinkę mam z daleka i z nimi chciałem spędzić większość czasu. Do mnie 2 tyg temu z USA byla rodzina, od 17 do 21, posiedziałem do 19:55, a pozniej przeprosiłem i wyścig. Z daleka też do mnie w tym tyg przyjada, ale tym razem z Polski, godzine wygosporadowac to nie jest duzy trud, zwłąszcza że wyscig jest o 21. Wyscig ma juz stały termin i nie jest do przelozenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 27 Czerwiec 2011 (edytowane) Q: http://iv.pl/images/05551557916438179524.jpg R: http://iv.pl/images/56996898701846208531.jpg Edytowane 27 Czerwiec 2011 przez Kasper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 27 Czerwiec 2011 Postaram się być 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 27 Czerwiec 2011 Panowie, ale o co chodzi ?? Podobno, nie zmienia się reguł w trakcie gry! Myślałem, że start o g. 20 to świętość :/ pomijam już fakt, że liga od początku startuję w niedzielę i jakoś w pierwszym sezonie nikomu to nie przeszkadzało, no cóż, środę mogę jeszcze przeboleć (chociaż trenuję tylko w weekendy, bo w tyg nie mam gdzie się rozłożyć ze sprzętem), ale g.21 jest dla mnie nie do przyjęcia :[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 27 Czerwiec 2011 Panowie proponuje żeby każdy z nas spotkali się na czacie lub w trakcie treningu i wypowiedzieli się. Ja widzę że na forum 5,6 osób się wypowiada i tyle a ja np. chciałbym wiedzieć co wszyscy myślą o tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buchenko 6 Napisano 27 Czerwiec 2011 ja wysłalem konsole do PRAM-u, takze na pewno do nastepnego wyscigu jej nie odzyskam. Nie wiem ile to wogole potrwa. Jesli chodzi o termin to napewno bardziej pasuje mi godzina 21, a co do dnia to jest mi to obojetne czy sroida czy neidziela, zarowno w ten jak i w drugi dzien moze mi cos wypasc, badz moge miec jakies plany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 27 Czerwiec 2011 Tak jak pisałem, środa to termin nie do zmiany. Nie będe w niedziele słuchał tłumaczen, że są wakacje. Jeśli chodzi o godzine startu w srode, to może byc 20 jak i 21, to jest obojetne Powitajmy kolege tprudzic, ktory zastepuje blablee, twój bolid do Sauber. Liczymy na fajna rywalizacje i jazde fer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach