id83 0 Napisano 11 Lipiec 2011 (edytowane) W dniu 11.07.2011 o 06:02, Kryman napisał: Z linią jeździcie?!:blink: U nas jest wyłączona tak samo jak abs. U nas było tak: Abs - Off Trakcja - do wyboru Linia - do wyboru Skrzynia - do wyboru ograniczenie prędkości - off Ja śmigałem na średniej trakcji + manualu + linia ( tylko zakręty). Linia była mi potrzeba do wychodzenia z zakrętów, wiedziałm ile moge dodać gazu na wyjściu z zakretu ponieważ robiła się czerwona. Z miłą chęcią pojadę bez linii :) W dniu 11.07.2011 o 08:48, komarzycho napisał: Widzę, że kolega Ace chcę u nas startować :) Oglądałem prawie wszystkie twoje filmy. Zasłużenie wygrałeś ligę gamesleague.net gratuluję :) Wracając do startów to nie wiem jak teraz z miejscami, ale chyba jedno jest bo niestety Buchenko nie może startować w środę :( Normalnie o tym decyduje organizator ligi Klacza, ale akurat jest nieobecny i zastępuje go Milczar. Rozezna się w sytuacji i da Ci znać. Dzięki! Starałem się jak mogłem. Ostatnie wyścigi jechaliśmy 2 razy w tygodniu i nie miałem czasu na przygotowanie się do toru a tym bardziej na zrobienie filmiku z komentarzem ;( Dlatego ostatnie filmiki nazywają się kolejno filmik 42...43...44... itd. W dniu 11.07.2011 o 08:49, Buchenko napisał: Hej Ace, nie wiem czy chlopaki zauwazyli, ale ja wypadlem z ligi przez zmiane terminu na srode, pisalem o tym. Wiec mysle,ze mozesz mnie zastapic, jezdzilismy razem, wiec moge Cie chlopakom polecic :) Elo, szkoda, że nie możesz jeździć ;( Dzięki za polecenie ;) W dniu 11.07.2011 o 19:56, adikos napisał: Myślę, że jutro w ramach zastępstwa powinien sesji założyć Milczar i może byś podjął decyzję co z ACEPL :), wyścig już jutro to przydałaby się szybka decyzji, żeby chłopak mógł startować już od najbliższego GP. Chodziło Ci o Środę zapewne :). Od przyszłego tygodnia jestem gotów z wami jeździć! Proszę o dodanie mnie do listy znajomych na PSN a z miłą chęcią potrenuje z wami! Edytowane 11 Lipiec 2011 przez id83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 11 Lipiec 2011 (edytowane) W dniu 11.07.2011 o 17:37, Mane napisał: tak z ciekawości ile osób w naszej lidze jeździ na padzie? JA ! :D Cytat ok zobaczymy ile i kto jeszcze, ogólnie sądzę, że powinno się tworzyć ligi właśnie pod kątem kto na czym jeździ dało by to powiedzmy "słabszym" zawodnikom takim jak ja szanse walki o wyższe lokaty :P To by było fajne. Niestety trzeba mieć w takiej lidze fajną, zgraną ekipę, żeby nie znalazł się jakiś oszust. Dużą przewagę kierownicom daję możliwość wyłączenie kontroli trakcji, więc myślę, że jakby w lidze wymusić włączenie kontroli trakcji, ogromna przewaga kierownic trochę by stopniała :thumbsup: Edytowane 11 Lipiec 2011 przez Kasper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 12 Lipiec 2011 Czy ja wiem, mi się na padzie z każdym dobrze jeździ. Tutaj chodzi przede wszystkim o trening, trening i jeszcze raz trening. A jak znasz tor to nie musisz ćwiczyć dużo... Ja jeżdżę z każdym i na pewno nie poszedłbym do ligi pad'owców bo chodzi o zabawę, a nie o samo wygrywanie acePL w takim razie ja jestem za tym żebyś pojechał, może w końcu będzie się komarzycho musiał namęczyć o pp i p1 na koniec wyścigu :pardon: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
werdus 4 Napisano 12 Lipiec 2011 Cytat tak z ciekawości ile osób w naszej lidze jeździ na padzie? Od trzech wyścigów już na kierze jednak to nie jest tak że jak ma się kierę to od razu masz jakąś duża przewagę też trzeba dużo ćwiczyć ja osobiście mam na razie progres jakieś 0,3-0,5 sekundy na okrążeniu ale na Węgrzech czy SPA uzyskiwałem jeszcze takie same lub gorsze czasy jak na padzie. Ligi moim zdaniem powinno się tworzyć tak by były zgrane a na torze była walka gracze powinni w kwalifikacjach mieścić się w 1 sekundzie co przy 12 czy od 3 sezonu 16 graczach przy tak małej różnicy dostarczy wiele emocji w wyścigu. Ace: Ja również cię serdecznie witam mam nadzieję że trochę utrudnisz życie komarzycho przez co wyścigi będą jeszcze ciekawsze :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mane 1 Napisano 12 Lipiec 2011 Faktycznie zawsze mógłby się znaleźć jakiś oszust z kierą w gronie padów ;) W takim razie powinniśmy faktycznie podzielić ligi na ze względu na skill'a np komarzycho powinien śmigać w lidze razem z Mateo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 12 Lipiec 2011 Bez urazy, ale linia pomocnicza, to jest dla dzieci. Przecież ona nawet przeszkadza w jeździe, bo myli. Narzuca sposób jazdy, a przecież chodzi o to, by mieć własny sposób i styl, z którym czujemy się lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 12 Lipiec 2011 Wszystkie co napisał Milczar potwierdzam, kiedyś dawno temu jak grałem jeszcze na pc to jeździłem sobie z linią na początku, a potem bez i czasy były dużo lepsze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adikos 3 Napisano 12 Lipiec 2011 kto w końcu jutro o 21 zakłada sesje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 12 Lipiec 2011 Jeżeli nie ma odważniaka, to ja mogę. Mamy możliwość PW, więc spokojnie. Wszyscy dostaną zapka. Właśnie... kogo nie będzie, żeby nie czekać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EviLorD 0 Napisano 12 Lipiec 2011 nagrywa ktoś filmy z wyścigów ? można prosić o linki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 13 Lipiec 2011 Wystarczy poszukać w tym temacie :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
id83 0 Napisano 13 Lipiec 2011 W dniu 12.07.2011 o 15:26, MilczaR- napisał: Bez urazy, ale linia pomocnicza, to jest dla dzieci. Przecież ona nawet przeszkadza w jeździe, bo myli. Narzuca sposób jazdy, a przecież chodzi o to, by mieć własny sposób i styl, z którym czujemy się lepiej. Zgadzam się z tym, ale najpierw trzeba się wyuczyć punktów do-hamowań każdego toru inaczej będziesz cały czas poza torem. Przypatrz i przysłuchaj się moim filmikom a zauważysz, że hamuje w zupełnie innych miejscach niż pokazuje linia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 13 Lipiec 2011 (edytowane) Nie zgodzę się z tobą... Jak jest nowy kierowca w F1 też mu dają linię? Ja jak się uczę nowego toru to bez linii i po kilku okrążeniach łapię go po prostu, a potem tylko dopieszczam czasy EDIT: Faktycznie hamujesz w innych miejscach tylko teraz pytanie: po jaką cholerę masz tą linię włączoną? Mi by tylko przeszkadzała :sweat: Edytowane 13 Lipiec 2011 przez Kryman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 13 Lipiec 2011 Deeny może lepiej jak ja założę sesję bo jak Ty założysz to wszyscy będą skakać :D Ostatnio zmieniłem łącze i mam 1mb uploadu więc powinno być dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 13 Lipiec 2011 Musi być dobrze, a nie powinno :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
werdus 4 Napisano 13 Lipiec 2011 Przepraszam panowie ale nie będzie mnie dzisiaj na wyścigu od czwartku do niedzieli będę na mazurach. Pierwotnie wyjazd miał być w czwartek rano ale niestety przełożono go na dziś o 18 było to decyzja nie zależna ode mnie. Pozostaje mi tylko życzyć wam powodzenia w wyścigu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
id83 0 Napisano 13 Lipiec 2011 (edytowane) W dniu 13.07.2011 o 08:06, Kryman napisał: Nie zgodzę się z tobą... Jak jest nowy kierowca w F1 też mu dają linię? Ja jak się uczę nowego toru to bez linii i po kilku okrążeniach łapię go po prostu, a potem tylko dopieszczam czasy EDIT: Faktycznie hamujesz w innych miejscach tylko teraz pytanie: po jaką cholerę masz tą linię włączoną? Mi by tylko przeszkadzała :sweat: Hehe, nowy kierowca spędza mnóstwo godzin na symulatorach a potem dopiero zasiada do bolidu :D i to jeszcze nie sam a z instruktorem :) Wiem o ile mogę szybciej wyjsć z zakrętu ponieważ robi się bardziej czerwona. Wiem po prostu ile mogę stracić/zyskac na zakręcie. Edytowane 13 Lipiec 2011 przez id83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 13 Lipiec 2011 A tu chodzi o to żebyś nie wiedział tylko się domyślał:thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adikos 3 Napisano 13 Lipiec 2011 Komarzycho czy ta tabela na 28 stronie jest ostateczną po ostatnim wyścigu ? bo widzę, że brakuje mi 1 punkta za PP - co prawda nic to zmieni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mane 1 Napisano 13 Lipiec 2011 po wczorajszych treningach można przewidywać dużej ilości zgonów na torze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 13 Lipiec 2011 W dniu 13.07.2011 o 15:33, adikos napisał: Komarzycho czy ta tabela na 28 stronie jest ostateczną po ostatnim wyścigu ? bo widzę, że brakuje mi 1 punkta za PP - co prawda nic to zmieni :) To nie jest aktualna tabela. Mam już zrobioną aktualną, ale poczekam na wyścig i uzupełnie z aktualnymi wynikami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 13 Lipiec 2011 komarzycho myślisz już o zdobyciu tytułu? Jakie czasy na Singapurze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 13 Lipiec 2011 Teraz dopiero ćwicze 1:43,1xx. Tytuł przez myśl mi przeszedł ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slam-PL 1 Napisano 13 Lipiec 2011 Panowie, napiszę krótko - nie będę robił zamieszania i zawracał wam głowy - do dzisiaj nie dostałem wymienionej gry, w poniedziałek napisali mi, że jednak nie wysłali w zeszłym tygodniu i wysyłają w poniedziałek, zatem do środy tym razem miałem dostać - i co? i guzik :/ Sezon zbliża się do końca, zatem nie będę już mieszał i w tym sezonie nie bierzcie mnie już pod uwagę, ale mam prośbę - zarezerwujcie dla mnie miejsce na kolejny sezon, będę startował na 100% Jak przesiądziemy się na F1 2011 to już w dniu premiery też będę gotowy :) Zaem powodzenia i do końca sezonu będę śledził Wasze poczynania i obchodził się smakiem, że nie jadę z Wami, ale nowy sezon już niedługo - wtedy powalczę. Panowie, powodzenia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 13 Lipiec 2011 (edytowane) Komarzycho ty lepiej nie rób lobby :) Slam graj z nami......... Nie no katastrofa dostałem w dupę i wjechałem w jadący bolid który jechał tuż w przodzie. Ten Co wjechał mi dupę (dla przypomnienia masz oddać pozycje jak grasz FAIR PLAY) ja potem w reno uderzyłem i podtrawiłem oddać pozycje wiec wymagam to samo od was. Potem uderzyłem wyjeżdżający bolid bmw i dostałem dsk Dzięki BMW (Ale wyskakuje ci zachowaj ostrożność podczas powrotu na tor) :) :( Edytowane 13 Lipiec 2011 przez KISIEL17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach