Skocz do zawartości
Patricko

Inne Gry - Ustawki

Rekomendowane odpowiedzi

Co do toru to może Laguna Seca? Nie musi być 15 kółek, na ten tor 10 wystarczy, a jeździ się po nim bardzo przyjemnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre te ustawienia... wszystko off oprocz ABS... pytanie jak wogole na skrzyni padowcy cisna na auto czy na manualu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, ze mam nocna zmiane, bo tez bym pojechal. W nastepnym tygodniu pisze sie na 100%! Co do hosta ja mam 100mb/15mb wiec 0 jakiegokolwiek laga oraz problemow z dc ;)

Error zapewniam Cie, ze na padzie da sie a nawet trzeba w GT5 jechac na manualu! Bo ja nie wyobrazam sobie AT skrzyni ;O

Edytowane przez F3niX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre te ustawienia... wszystko off oprocz ABS... pytanie jak wogole na skrzyni padowcy cisna na auto czy na manualu?

Z tego co ja na padzie sobie od czasu do czasu śmigam, bo nie chce mi się kiery ustawiać :P, to na luzie da rade jeździć na manualu na padzie. To nie F1 gdzie masz strasznie dużo zmian góra dół. Tutaj na spokojnie można, a nawet trzeba przed zakrętem zbić biegi, przejechać zakręt i spokojnie dalej na tym samym biegu wyjść z niego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem da się na manualu :) Jest szybciej, ale ostatnio ja zacząłem jeździć na automacie. Po prostu mi wygodniej :P Poza tym zabrakło mi guzików na padzie, bo ustawiłem sobie to menu w którym można zmieniać ABS, hamulce itp. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co? Śmigamy dzisiaj o 21?

@Down

Myślałem, że jakaś rozgrzewka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież w niedziele mieliśmy jechać...

Jak dzisiaj jedziecie to mnie nie ma na 101%.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

My ( Error, Matijad i Mateo ) mamy dziś ligę więc odpadamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no jutro jedziemy, dzisiaj nie ma szans :P Chyba, że się późniejszym wieczorem pokażę to możemy wtedy coś pojeździć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no spoko, tak się pytałem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra czyli kto stawia i o ktorej...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja będę koło 20:40 postawie sesje. 21 z minutami start więc nie spóźniać się :P Jeszcze jedno bo zapomniałem Toyotka 86 GT PO na poziomie 400 punktów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta i następne fury proponuję wybierać drogą dyskusji w pokoju, żeby nie było że ktoś sobie przycwaniaczy i już poćwiczy jakimś autem.

Takie do 400 PP to są chyba najlepsze do jazdy dla frajdy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie 400-500 PO jest idealne na sportowe twarde oponki :P Tylko ustawien w samochodach nie zmieniać, oprócz mocy i wagi bo inaczej nie będzie walki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak coś to mogę być punkt 21:00, albo nawet trochę później.

Ale jak coś to nie czekajcie, ja dobije potem po prostu do Was i już.

Chyba można tutaj dołączyć w trakcie gry?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Panowie za dzisiejsze ponad 3 godzinki zabawy. :D Jak tak ma wyglądać niedzielne ściganie to ja się pojawiam pierwszy na torze :D Formuła rozgrywania tego wszystkiego też zmieniła się w dobrą stronę i tak można jeździć co tydzień.

Także nie pozostaje mi nic innego jak zaprosić za tydzień na godzinę 21 tych co brali udział, ale także całą resztę chcącą się pościgać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta, było przednio. Niech żałują Ci co nie przyszli :)

Mięsny jeż mięsny jeż!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No bylo extra... ostatni wyscig juz uploaduje na yutuba...

Nie od razu bedzie to dostepne..

Edytowane przez Sir Siekier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki, takich jaj dawno nie było... Co ja się wczoraj napłakałem to nie macie pojęcia. Jak ktoś zapuścił tego mięsnego jeża to autentyko przez całe kółko nie mogłem złapać oddechu ze śmiechu... Nie miałem nawet czasu się wyszczać, tak było świetnie! Koniecznie powtórka za tydzień. Nie ma co przygotowywać autek, bo Error ma jakieś tam cyferki i sam ładnie podaje PO i jest gitara... Do następnego, tylko tym razem na pewno nie siedzę do 12 w nocy bo wczorajsze granie się źle odbiło dziś :D Ale co tam, RAZ SIĘ ŻYJE :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jakies tam cyferki tylko AA membership number :D

Fakt bylo dobrze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lipa Panowie...nie pogramy sobie w BF'a we własnym gronie.

Uznanie dla tego kto wymyślił płatne serwery...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety wala w uja jak zwykle. Jak tak dalej pójdzie to przy patchach trzeba będzie kupować kolejny online pass na utrzymanie serverów. Z resztą nie wiem co oni wymyślili ostatnio z tymi serverami. Jakieś most popular itp. nosz qrwa jak bym chciał żeby mi zmieniało tryby gry to bym sobie zmienił server, a teraz skacze, raz rush, raz conquest, raz TDM... Gra jest zajebista tylko niektóre decyzje zupełnie nie zrozumiałe. W ogóle dlaczego te servery prywatne są dopiero teraz, miały być od premiery gry...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KOWI, bo dzisiaj graczy ma się za debili, z których można wydoić kasę jak z nikogo innego.

I nie dziwię się, bo jak patrzę za co ludzie są w stanie zapłacić to aż mnie ciarki przechodzą...

Oczywiście to nie moja sprawa co kto robi ze swoją kasą, ale te hieny to wykorzystują, bo widzą, że można walić totalnie w uja i nic się im nie dzieje.

Nie dość, że dzisiejsze gry to w 90% chłam, to jeszcze pocięty na części, które trzeba osobno dokupować...no ludzie...serio?

Nie potrafię zrozumieć ludzi, którzy płacą za to co powinno być w grze od samego początku i jeszcze w dodatku cieszą japę, że to sobie kupili...

Z takim podejściem niedługo będziemy musieli płacić za grę, za jej odblokowanie, żeby zagrać, kupić passa na online, abonament za samo granie w grę, itd.

A pewnie i tak znajdą się tacy, którym się takie podejście podoba :/

Jesteśmy waleni w zady po całości...

Ja już dawno powiedziałem, nigdy nie zapłacę za jakieś badziewne DLC, śmieszne opłaty w grze czy cokolwiek innego co powinno już być na płycie od samego początku.

Dziwię się tylko, że jestem aż tak bardzo odosobniony w tym podejściu :(

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KOWI, bo dzisiaj graczy ma się za debili, z których można wydoić kasę jak z nikogo innego.

I nie dziwię się, bo jak patrzę za co ludzie są w stanie zapłacić to aż mnie ciarki przechodzą...

Oczywiście to nie moja sprawa co kto robi ze swoją kasą, ale te hieny to wykorzystują, bo widzą, że można walić totalnie w uja i nic się im nie dzieje.

Nie dość, że dzisiejsze gry to w 90% chłam, to jeszcze pocięty na części, które trzeba osobno dokupować...no ludzie...serio?

Nie potrafię zrozumieć ludzi, którzy płacą za to co powinno być w grze od samego początku i jeszcze w dodatku cieszą japę, że to sobie kupili...

Z takim podejściem niedługo będziemy musieli płacić za grę, za jej odblokowanie, żeby zagrać, kupić passa na online, abonament za samo granie w grę, itd.

A pewnie i tak znajdą się tacy, którym się takie podejście podoba :/

Jesteśmy waleni w zady po całości...

Ja już dawno powiedziałem, nigdy nie zapłacę za jakieś badziewne DLC, śmieszne opłaty w grze czy cokolwiek innego co powinno już być na płycie od samego początku.

Dziwię się tylko, że jestem aż tak bardzo odosobniony w tym podejściu :(

Zgadzam sie w 100 procentach tutaj z Tobą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi