Kasper 29 Napisano 19 Grudzień 2011 Squad 1 1. Klacza908 2. matijad 3. Kowal9023 4. Squad 2 1. 2. 3. 4. Deeny_PL Następni niech kopiują listę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 20 Grudzień 2011 (edytowane) Squad 1 1. Klacza908 2. matijad 3. Kowal9023 4. Tachograf Squad 2 1. 2. 3. 4. Deeny_PL Następni niech kopiują listę :) Problem w tym że na 19 mogę nie zdążyć dziś bo po 18 jadę odebrać auto od mechanika. Dopisałem się do listy bo zawszę będę chętny jak tylko będę online. Postaram się być jak najszybciej ! Edytowane 20 Grudzień 2011 przez Tachograf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 20 Grudzień 2011 (edytowane) Spoko, tylko że gramy jutro :D Jeżeli dalej nie będzie zainteresowania wśród graczy F1 zaproszę innych znajomych :) Trochę szkoda, bo najpierw się wszyscy jarali BF'm a teraz raptem 4 osoby się zgłaszają... Trudno :P Edytowane 20 Grudzień 2011 przez Kasper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 20 Grudzień 2011 To dziś nie jest środa ? :whistling: yyyy, no dobra, ale przecież dziś też można wieczorkiem zagrać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 20 Grudzień 2011 No oczywiście : ) 18:30 jestem dzisiaj, także no problem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 20 Grudzień 2011 Jeżeli dalej nie będzie zainteresowania wśród graczy F1 zaproszę innych znajomych :) Trochę szkoda, bo najpierw się wszyscy jarali BF'm a teraz raptem 4 osoby się zgłaszają... Trudno :P Ja nadal 'jaram' się BF, ale primo, to godzina dla mnie sporo za wczesna, a po drugie primo, to gram prawie tylko CQ :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 20 Grudzień 2011 (edytowane) Spoko, rozumiem, że pracujesz. Nigdy nie dogodzimy wszystkim :) Ja też zwykle gram CQ, ale niestety ustawka 12 vs 12 jest nierealna. Z drugiej strony Squad Rush ma fajny klimat. Nie ma takiego rozpierdzielu, tylko spokojna taktyczna gierka :P Edytowane 20 Grudzień 2011 przez Kasper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 20 Grudzień 2011 (edytowane) Ja tez tylko CQ grywam, ale dla dobra zabawy sie poswiece. Zeby jeszcze ten voice chate dzialal poprawnie to ten rush moznabyloby cosnac a tak to mnie nie bawi ten tryb, gdzie tak naprawde potrzeba ekipy do pogrania. Samemu raczej ciezko cos ugrac, dlatego CQ jest dla mnie lepszy na ten czas. Ale co tam i tak bedzie radosnie.:) Tylko nie bijcie jak jutro troche sie spoznie bo czesto o tych godzinach rozne sprawy mi wypadaja :P A z nervusem pogramy o pozniejszych godzinach, bo ja w sumie tez wole grac poznym wieczorem :) Edytowane 20 Grudzień 2011 przez KOWI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 20 Grudzień 2011 Ja proponuje, wymienić Matijada Seniora, na Matijada Juniora. To co wyprawia Junior, to coś nie do pomyślenia w mojej głowie. W wieku 8 lat grać lepiej od Seniora. Mati, szacun i gratulacje za syna. A co do mnie BF3 jest wspaniały. Ma jedną wade, ciągle przy niej klnę, co normalnie mi się nie zdarza. Jak grałem z Juniorem to się pilnowałem i mam nadzieje że już opanuje to w tej grze. To do jutra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 20 Grudzień 2011 Młody tyle godzin co się naoglądał od Starego to podpatrzył trochę. Nie raz mi się chwalił na PW, że ma nowy poziom w Bad Company 2 :D Klacza przeklinanie przy tej grze to norma... Mati tyle co się nasłuchał wiązanek to głowa mała. A chłopak sam nadzwyczaj spokojny. Jeden z nielicznych :P Dla mnie wad ma więcej. Codziennie wyzywam tą grę od najgorszych, a mimo to każdego dnia po południu nie mogę się doczekać, aż ją odpalę. Po prostu ma coś w sobie :) Co do naszej jutrzejszej ustawki to mam nadzieję, że się ktoś zgłosi, bo jednak wśród swoich zawsze lepiej. Jak tak bardzo godzina nie pasuje to ja nie widzę przeszkód żeby zagrać o 20, albo ustalić inny dzień. Napaliłem się już na pomysł nagrania najlepszych akcji z ustawki, więc chciałbym żeby wypaliła :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 20 Grudzień 2011 A ja znowu mam propozycję pogrania w Gran Turismo 5 :) Wybrać sobie kilka fur do wyboru w jakiś przedziałach (np. przednionapędowe do 200 KM, itd.), tak żeby nie każdy jechał tym samym, potem wybrać kilka torów i sobie pośmigać. Oczywiście bez jakiegokolwiek grzebania w samochodach. Wszystko standardowe ustawienia. Jedynie kwestia ustalenia opon. Bo jakoś mnie naszło na pojeżdżenie znów w GT5 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 20 Grudzień 2011 (edytowane) A ja znowu mam propozycję pogrania w Gran Turismo 5 :) Wybrać sobie kilka fur do wyboru w jakiś przedziałach (np. przednionapędowe do 200 KM, itd.), tak żeby nie każdy jechał tym samym, potem wybrać kilka torów i sobie pośmigać. Oczywiście bez jakiegokolwiek grzebania w samochodach. Wszystko standardowe ustawienia. Jedynie kwestia ustalenia opon. Bo jakoś mnie naszło na pojeżdżenie znów w GT5 :D Jestem za, ale tylko ze sprzęgłem i manualną, ręczną skrzynią biegów :) Czyli krótko mówiąc Logitech G wheel series Championship Edytowane 20 Grudzień 2011 przez Tachograf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 21 Grudzień 2011 A sprzęgło w G wheels dalej działa systemem on - off? Bo z tego co pamiętam to tak było. Ja się mogę zająć przygotowaniem całego eventu :P Tylko będzie mi ktoś ze spa potrzebny, bo na razie nie mam kasy na DLC. Cholera, tyle fajnych tytułów jest do ogrania teraz, że naprawdę nie wiem skąd na to kasę i czas brać. Szczególnie, że to nie jakieś popierdółki na kilka godzin, tylko dobre tytuły na kilkanaście - kilkadziesiąt godzin. :( Jak wstanę jutro to popatrzę w gt co tam można wymyślić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 21 Grudzień 2011 A sprzęgło w G wheels dalej działa systemem on - off? Bo z tego co pamiętam to tak było. Nie, działa płynnie, ale to zależy od samochodu, więc źle słyszałeś. A co do DLC to ja też nie mam kasy na takie rzeczy niestety póki co ... wczoraj drżącą ręką musiałem zapłacić mechanikowi 750 zł ... ale przynajmniej jestem zadowolony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 21 Grudzień 2011 Ok, z racji tego, że ludzie pchają się drzwiami i oknami proponuję przełożyć na piątek na godzinę 21. Są 4 osoby zapisane, więc możecie sobie online pograć razem. Ja wolę wyjść z kumplami niż siedzieć i pół godziny szukać 3 osób :P Myślę, że piątek będzie OK, a godzina 21 to wczesna wersja. Może być 22 jak będzie więcej ludzi. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 21 Grudzień 2011 (edytowane) Nie, działa płynnie, ale to zależy od samochodu, więc źle słyszałeś... Skoro zależy od samochodu to dobrze słyszałem, bo nie we wszystkich działa :P O skoro posiadasz G wheela to powiedz mi czy można jechać na pół sprzęgle? Bo się zastanawiam czy nie upgradeować mojego sprzętu, ale na razie się tylko zastanawiam. Pewnie najpierw kupie jakiś sprzęt do nagrywania z ps3. Edytowane 21 Grudzień 2011 przez KOWI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 21 Grudzień 2011 (edytowane) Skoro zależy od samochodu to dobrze słyszałem, bo nie we wszystkich działa :P O skoro posiadasz G wheela to powiedz mi czy można jechać na pół sprzęgle? Bo się zastanawiam czy nie upgradeować mojego sprzętu, ale na razie się tylko zastanawiam. Pewnie najpierw kupie jakiś sprzęt do nagrywania z ps3. Nie we wszystkich działa dlatego że niektóre samochody po prostu nie mają sprzęgła, ale można sobie zmieniać biegi skrzynią, tyle że bez sprzęgła. Działa to tak że jadąc np. Hondą Civic Type R (EP3) czyli samochodem który w rzeczywistości posiada sprzęgło i normalną skrzynie, zmienisz bieg łopatka, to już nie musisz wciskać sprzęgła i zmieniasz sobie na łopatkach (nie polecam tego rozwiązania bo wtedy dźwięk zmiany biegów jest z dupy) a jak jedziesz na manualu ze sprzęgłem to zmieniając bieg bez sprzęgła, wsadzisz bieg jałowy. Jeśli chodzi o jazda na pół sprzęgle - jest taka możliwość, można przysłowiowo spalić sprzęgło, tylko bez konsekwencji, będziesz jechał 20 kmh na drugim biegu odcinając dopływ paliwa :) Ja bardzo lubię hamować biegami, tak jak to robię w realu :) Wracając do tego co napisałem wyżej odnośnie zmiany biegów na łopatkach, jeśli kiedyś miała by powstać taka "G liga" trzeba było by zrobić zapis który mówi o zakazie używania łopatek, to rozwiązanie powoduję szybszą i ułatwioną zmianę biegu bo nie musisz się martwić że bieg ci nie wskoczy. Edytowane 21 Grudzień 2011 przez Tachograf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 21 Grudzień 2011 No dobra to ile osób byłoby chętnych na po ściganie się w tym GT5? Bo od liczby osób uzależni się samochody, ale myślę, że tak do 450 PO można śmigać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damianoo666 5 Napisano 21 Grudzień 2011 Postaram się dzisiaj wpaść i powojować z wami trochę. Squad 1 1. Klacza908 2. matijad 3. Kowal9023 4. Tachograf Squad 2 1. 2. 3. TW-Damian 4. Deeny_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 21 Grudzień 2011 No dobra to ile osób byłoby chętnych na po ściganie się w tym GT5? Bo od liczby osób uzależni się samochody, ale myślę, że tak do 450 PO można śmigać. Jom chętny, ale tylko i wyłącznie w "G series" na manualu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 21 Grudzień 2011 NERVUS_PL miałeś rację. Żeby rozglądać się w jet' ach trzeba nacisnąć strzałkę w dół i prawym analogiem można się rozglądać. Dzięki :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 23 Grudzień 2011 Dobra, wczorajsza rundka. Pkt. mało, ale ratio może być :D http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/15149579/4/211901716/ Dodałem to tylko przy okazji, ponieważ mam pytanie. Czy można sprawdzać wyniki starszych gier, niż te które są na naszej głównej stronie Battlelog'a ? Jest tam 16 poprzednich gier, a jestem ciekaw czy mogę zobaczyć sobie statystyki z gier z przed tygodnia. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 25 Grudzień 2011 ja też się pochwalę http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/15890293/4/:biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 25 Grudzień 2011 Panowie, ktoś z Was ma tutaj GTA IV? Bo nabędę (po raz kolejny) i zastanawiam się czy jest ktoś tutaj kto też ma i miałby ochotę pośmigać po mieście i porozbijać się :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smiechu14 5 Napisano 26 Grudzień 2011 Ja mam GTA i mogę z chęcią pograć jak już będziesz miał. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach