Skocz do zawartości
tank-mania

A Może Jakiś Mini Turniej Przed Premierą Bf3?

Rekomendowane odpowiedzi

To nie bedzie ukiego i artiego jesli dobrze kojarze. W takim razie 2 rezerwowych bedzie trzeba zatrudnic

Niewielu zostało ale ich rano wypiszę.

Natomiast to jest próba i może więcej osób nie być.. Dobrze by było żeby wszyscy dowódcy się dodali i jak nie będzie ludzi to można się skontaktować i połączyć zespoły. Zagrać 2 na 2.

Myślimy i improwizujemy, wszystkiego nie przewidzę więc troszkę własnej inwencji proszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja jutro "urywam" się z roboty wczesniej,wpadam do domu,wyłączam telefon i...czekam oliwiąc broń krótką!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam za to przejebane u kobiety, więc oby to nie było chociaż na darmo i mój skład się pojawił:thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Wrócę do domu z roboty, nagram komentarz, zrobię zapas napojów i jestem gotowa do manewrów! A jak na dzień dzisiejszy wygląda terminarz rozgrywek?

I chciałam się pożalić, moja drużyna się leni. Od kilku dni tylko z Marqusem grywam, reszta nic! :verymad:

Btw, wieczorami na HSie milknę, bo moje przeklinanie i krzyczenie, że UAV LATA!, przeszkadza zasypiającym współmieszkańcom. Ale turniej to turniej, nie ma zmiłuj. Nie będą spali jak gram w turnieju!

Edytowane przez Znaleziatko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I chciałam się pożalić, moja drużyna się leni. Od kilku dni tylko z Marqusem grywam, reszta nic! :verymad:

A dodalas Barteza do freandsow bo ja z nim codziennie rundke dwie zagram?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam za to przejebane u kobiety, więc oby to nie było chociaż na darmo i mój skład się pojawił:thumbsup:

Warto Bobby! Będziemy!!! :ninja:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde do wczoraj trzeba było potwierdzić ? trochę zamuliłem oczywiście chce grac ale widzę, że już zostałem zastąpiony tak wiec wpisuje się do rezerwowych :)

pozdro! legalize it

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Barteza w znajomych od dawna, wczoraj do niego dołączyłam na Vietnamie i na pytanie o drużynowe ćwiczenia zapytał "a po co?" :tongue:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na pytanie o drużynowe ćwiczenia zapytał "a po co?" :tongue:

Mam kilku faworytów do których przed meczami trzeba będzie jeździć, włączyć konsolę, posadzić na krzesełku i poprosić o zagranie. Ale o tym później bo mam nadzieję, że się mylę i nie będę otwierał tematu pt. "Tym ludziom dziękujemy bardzo, czyli nie wiem po co traciłem czas na organizowanie turnieju".

Rezerwiści:

-Mrowa, Diff_M4, 724

-leonidas7607, leonidas7607, 600

-mblot, ablot, 544

-servisco2, Servisco2, 532 - brak HS'a!

-zielskoglowy, Zielsko_glowy, 489

-ZupkaMenja, ZupkaMenja, 475 - brak HS'a!

-JPna100-Dave, JPna100-Dave, 472

-cyra22, mirutermi, 439 - brak HS'a!

-Mistejk, Mistejk, 433

-Danatiel, Danatiel, 340

-saintgb1972, saintgb1972, 139

Jednocześnie zachęcam do zapisywania się do rezerwy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Być może dzisiaj drużyna K będzie potrzebowała rezerwisty - Jacek ma jakąś imprezę rodzinną i może się spóźnić/nie wyrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Być może dzisiaj drużyna K będzie potrzebowała rezerwisty - Jacek ma jakąś imprezę rodzinną i może się spóźnić/nie wyrobić.

Jeszcze raz zatem, dzisiaj na luzie jak kogoś nie bedzie to nie przejmujemy się skillami. Można nawet kogoś zawołać z poza listy, a będzie dostępny wśród znajomych. Byle nie przekroczyć 6 x 6.

Dobrze by było rozegrać chociaż trzy mecze.

- Arica Harbour

- White Pass

- Panama Canal

Ja mam pytanie do znawców tematu. Ponieważ dwa, trzy razy na dzień o różnych porach wywala mi neo w kosmos. Trwa to minutę, livebox traci synchron. Jeżeli gram w PM i mnie wywali to jak wrócę mogę szybko dołączyć czy ktoś to musi zauważyć i mnie ponownie zaprosić?

Edytowane przez tank-mania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze raz zatem, dzisiaj na luzie jak kogoś nie bedzie to nie przejmujemy się skillami. Można nawet kogoś zawołać z poza listy, a będzie dostępny wśród znajomych. Byle nie przekroczyć 6 x 6.

- Arica Harbour

- White Pass

- Panama Canal

Ja mam pytanie do znawców tematu. Ponieważ dwa, trzy razy na dzień o różnych porach wywala mi neo w kosmos. Trwa to minutę, livebox traci synchron. Jeżeli gram w PM i mnie wywali to jak wrócę mogę szybko dołączyć czy ktoś to musi zauważyć i mnie ponownie zaprosić?

Musisz otrzymać zaproszenie od kogoś kto jest w prywatnym meczu, nie miożesz wejść bez niego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz otrzymać zaproszenie od kogoś kto jest w prywatnym meczu, nie miożesz wejść bez niego.

Czyli trzeba patrzeć czy ktoś nie znika i wysyłać ponownie zaproszenie.

Dzisiaj jest masakra z netem, mam nadzieję, że do wieczora się uspokoi. Jak miałem mega to chodził bez problemu, odkąd zmieniłem na 6 zaczęły się jasełka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Tank - ja kiedyś jak mieszkałem na obrzeżach Krakowa (Skotniki) to też miałem Neostradę od TP i miałem straszne szopki po zwiększeniu szybkości. Zamów montera i upewnij się, bo w moim przypadku sprawa była taka, że mój dom znajdował się zbyt daleko od szkieletu energetycznego TP i największą prędkość jaką mogli mi dostarczyć to 1mb, pomimo tego, że płaciłem za 2mb. Oni Ci tego sami nie powiedzą, bo to złodziejaszki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamów montera i upewnij się...

Przed turniejem nie kombinuję, bo jak kiedyś wcisnęli mi TV, a później się okazało, że mam za cienki drut to trzy tygodnie netu nie miałem jak odkręcali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako dowódca teamu I informuję że gdyby trafiło się tak że bym miał pełną listę znajomych napiszcie mi wiadomość to usunę kogoś :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli w jakiejś drużynie jest (użyję eufemizmu) "jednostka aspołeczna która do tej pory nie może pojąć po co się zapisała" proszę mnie zawiadomić na pw. Postaram się z osobnikiem wymienić nasze spojrzenia na ten temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w drużynie H potrzebny na pewno jeden rezerwista. Ja w sparingu dziś nie dam rady zagrać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Od kiedy to palenie zielska jest imprezą rodzinną? :rolleyes:

Drużyna G zwarta i gotowa. Kontakt z szefostwem z drużyny przeciwnej (H) nawiązany. Over and out.

Edytowane przez holis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie z druzyny H na dzisiejszy sparing wypada fraguGD potrzebuje zastepstwa nie dostalem jeszcze odpowiedzi od mrowy607 i korka78

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie z druzyny H na dzisiejszy sparing wypada fraguGD potrzebuje zastepstwa nie dostalem jeszcze odpowiedzi od mrowy607 i korka78

Wszystko jest kilka postów wyżej (post 1088), proszę czytać forum, wyodrębniać to co ważne, rozumieć, zapamiętać! Nie mogę każdego traktować indywidualnie i z osobna tłumaczyć!

Jutro proszę o raporty kto się wogóle nie zainteresował, nie dał znaku, nie odpowiedział na zaproszenia w PSN, jednym słowem ma w doopie. Czy to od dowódcy, zastępcy, czy też od szeregowca. Będę chciał żeby zagrali ci co naprwdę chcą nawet jak będzie bolało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze zaczęła się burza we Wrocławiu. Jako, że zarówno u mnie jak i nowena walą pioruny na razie odłączamy sprzęt od sieci. Mamy nadzieję, że za 25 minut przejdzie. Węgiel - może być tak, ze się lekko spóźnimy bo wali coraz mocniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypominam!

- Arica Harbour

- White Pass

- Panama Canal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.