Skocz do zawartości
Emir

Grand Theft Auto IV

Rekomendowane odpowiedzi

Ta tylko że tych numerów nie sprawdzili i żaden nie działa... nice gazetka (: a recruita sprawdzę potem, zapomniałem o tych literach gdyż nie korzystałem z komórki ponad 3 miesiące(?)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e tam, mowcie tu sobie co chcecie ale ja GTA IV mam w tylku. jest to pusta i glupia gra nie mogaca sie nawet rownac z takim killerem jakim jest MGS4 ! nie bede tu ukrywal ze kiedys zagrywalem sie w GTA i gralo sie dobrze. ostatnia czescia w ktora gralem byla San Andreas. no ale ilez mozna grac w to samo gangsterskie i cwaniackie gowno? przyznam ze mialem zamiar kupic GTA IV ale i tak wiedzialem ze jak wyjdzie MGS4 to GTA oleje. w koncu doszedlem do wniosku ze nie ma sensu kupowac tego przed Metalem. no i razu pewnego dowiedzialem sie ze wersja na PS3 jest gorzej zrobiona od tej z x-shitu. cale szczescie bo dzieki temu raz na zawsze wybilem sobie GTA IV z glowy. teraz juz cala serie GTA mam gleboko. juz od dluzszego czasu przestal mnie krecic ten debilny, luzacki i zepsuty klimat! na mnie glupi hamburgery z Rockstar juz nigdy nie zarobia! wole placic takim geniuszom jak Kojima Productions! nie rozumiem tych plytkich ludzi ktorych podnieca byc/wcielac sie w gangstera! przeciez to takie cwaniackie i dziecinne!

ciag dalszy: rzygam tym durnym gangsterskim klimatem i nienawidze samych gangsterow. to ostatnie tluki i wielcy odwazniacy ktorzy sa niczym! wole grac w gre taka jak MGS4 i wcielac sie w dobrego i madrego bohatera nie zgrywajacego zasranego cwaniaka. juz by tam Solid Snake zmieszal z blotem kazdego kryminaliste! jak juz mowilem kryminalistow nienawidze a wczuwanie sie w tego typu scierwa moze krecic chyba jakies niedorozwiniete dzieci lub doroslych idiotow ktorych nie brakuje! szczerze mowiac to nie bardzo rozumiem dlaczego taki syf jak GTA sprzedaje sie lepiej od genialnego MGSa... podejrzewam ze to dlatego ze idiotow na swiecie jest i zawsze bedzie wiecej! tych idiotow nie stac na to zeby zagrac w cos znacznie bardziej ambitnego i madrego - seria MGS. nie zaluje ze kupilem MGS4 zamiast GTA IV i postanowilem nie kupowac juz nigdy tego chlamu co sie GTA zwie! mam w dupie wszystkich zlodziei, kryminalistow, cwaniaczkow itd. nie bede sie nawet znizal do tego stopnia jakim jest granie tego typu smieciem!

pisze z PS3 i mam tu ograniczona ilosc miejsca na tekst wiec w tym ostatnim poscie dokoncze tu moja wypowiedz: oto moje ostatnie slowo dotyczace tej popieprzonej gry - wyroslem juz z tych guwniannych klimatow ktorymi wy nadal sie jaracie. widze w tym tylko pozerstwo i samo zlo! mialem kiedys roznych takich cwaniakowatych kumpli wokol siebie, ale w koncu ich znienawidzilem i wyrzucilem ich zycia! dzis nie moge nawet na nich patrzec bo ponad wszystko niecierpie scierwa! od dlugiego czasu jestem wegetarianinem i lubie dobro i porzadek. i od wielu lat trenuje sztuki walki tak wiec smieci moga mi naskakac i nie boje sie ich! wole samotnosc, ewentualne kilku dobrych, uczciwych ludzi i moja dziewczyne. grac natomiast wole w ambitne projekty typu MGS4 niz zepsute do cna shity pokroju GTA IV (i cala seria). a Wy jak jestescie glupcy to grajcie sobie dalej w swoje GTA. niech was dalej bawi to gowno i sprzedaje sie lepiej od MGS. GTA to gra dzialajaca na malo rozwiniety mainstream! KONIEC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IV na PC - 18 listopada w usa a 21 w europie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mógłby mi ktoś napisać jak otworzyć bagażnik w samochodzie ??? z góry dzięki, a i gdzie można spotkać dużo motorów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie można otworzyć bagażnika, a motory są wszędzie Albo wpisz sobie czita na motor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  konradzio12 napisał:
mógłby mi ktoś napisać jak otworzyć bagażnik w samochodzie ??? z góry dzięki, a i gdzie można spotkać dużo motorów

w trzecim miescie jest salon z motorami, w necie znajdziesz mapke pozdro!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  saincik napisał:
w trzecim miescie jest salon z motorami, w necie znajdziesz mapke pozdro!

Nie mam mapki ale dodam że w północnej części.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam GTA4 od niedawna i zastanawiam się czy tak jak w poprzedniej częsci jest opcja tuningu aut i jesli jest to gdzie trzeba jechać? z góry dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety, ale w GTA IV nie ma opcji tuningu. Tylko zmiana lakieru i mycie w myjni...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bagaznika chyba sie nie da otworzyc;)

Chociarz tez tak myslalem;)

Motocykle to w 1 od lewej wyspie.Masz tam stunt Jump do zrobienia a obok tego salon ze Scigaczami;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie pytanko - czy GTA4 ma polską okładkę albo instrukcję ? Bo na allegro spotkałem się z takim opisem, ale większość sklepów oferuje wersje w 100% angielską. Wogóle istnieją wersje z polską okładką/instrukcją, czy ktoś sobie tylko tak napisał ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, GTA IV ma polską instrukcje i pudełko, ja taką kupiłem w empiku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety na allegro kupisz taniej ale rzadko uświadczysz tzw. wydanie na Polske w atrakcyjnej czytaj niższej niz w sklepach internetowych cenie. Wiekszosc allegro-gier to importy z UK i USA (względnie Hongkongu). Również mam to zboczenie i kupuje tylko wydania gier na Polske.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  X-Activ napisał:
Wiadomo coś na temat obsługi trofeów do GTA IV?

Nie wiadomo nic, czy będą czy nie to się okaże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Dune napisał:
Niestety na allegro kupisz taniej ale rzadko uświadczysz tzw. wydanie na Polske w atrakcyjnej czytaj niższej niz w sklepach internetowych cenie. Wiekszosc allegro-gier to importy z UK i USA (względnie Hongkongu). Również mam to zboczenie i kupuje tylko wydania gier na Polske.

to zależy. Większość gier z allegro to wydania na Polskę - tj. mają naklejkę na opakowaniu z adresem Sony Poland. A co do GTA4 to poszukam, może znajdę wersję z PL okładką, może w MM...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No w MM będzie po Polsku w końcu to Polska, ja mam z MM i po PL.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Pips napisał:
No w MM będzie po Polsku w końcu to Polska, ja mam z MM i po PL.

a w jakiej cenie kupiłeś ? Na empik.com widziałem za 249zł. Fajnie jest mieć polską mapkę, ale za 90zł raczej mało się opłaca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi