Skocz do zawartości
kill

We've Got A Psn Down, We've Got A Psn Down!

Rekomendowane odpowiedzi

128 osób przeglądających :)

Z tego co piszą w sieci, na forach, w komentarzach itp. to PSN ma zostać przywrócone razem ze wschodem słońca... Myślę, że dziś raczej nie uda nam się już pograć, ale ludzie... skoro wytrzymaliśmy już tyle czasu to damy radę przespać spokojnie noc :) Dla tych, którzy jednak nie zmrużą oczu polecam jakieś dobre filmy :) Na kinomaniaku można oglądać wszystko za free bez limitów wystarczy tylko założyć sobie konto :) Pozdrawiam wszystkich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I ciekawe w czym Amerykanie są lepsi że im włączyli ponad 12 godzin temu, a u nas wciąż nic nie ma.

Jak nie włączą do 22 to się zdenerwuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Użytkownicy przeglądający ten temat: 122 (38 użytkowników, 83 gości, 1 anonimowych)

:D

Nie wiem czy to duzo czy malo ale widze ze ostre wyczekiwania :)

Ja nie zasmakowalem jeszcze PSN i gier multi bo mam dopiero sonke jakies 2 tygodnie i nawet konta nie zalozylem (ja tez dostane jakas gierke za free? :P) ale nigdy nie lubialem czekac z zapartym stolcem na cos bo z reguly tfu tfu cos sie zdupcylo i bylo straszne rozczarowanie. Ostatnio znajoma kupila na allegro pegasusa :D Chcielismy sobie odswiezyc kotleta i popykac w smieszne i fajowe gierki.. Jak juz zaopatrzylismy sie w potrzebny asortyment.. Okazalo sie ze nie dziala i trza zwrocic :/ Lekki niesmak pozostal.. Dlatego ja sobie zyje wlasnym zyciem i jak nastepnym razem wejde na ps3site i bedzie info ze dziala, to sobie spokojnie pogram :)

Zreszta chyba nie ma sensu czekac bo znajac zycie to po odpaleniu bedzie to tak niestabilne i co chwile wylaczane ze nie da rady pewnie pograc :)

Zdrowko i oby faktycznie ruszylo juz jutro ;)

Myślę, że ilość użytkowników przeglądających temat nie ma nic do tego, że nie mogą się doczekać. Przecież gdyby naprawdę czekali, to siedzieli by przy konsoli, nie tu :P

Co do darmowych gier dla Ciebie- jestem w takiej samej sytuacji. Nie wiadomo, ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że nic nie dostaniemy. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maciejko:

Wiesz oczekiwanie na wiadomosci, plotki i w ogole inne niusy tez jest wyczekiwaniem ;) Ja np. z ciekawosci zerkam co tu piszecie co jakis czas, zreszta mam laptopa kolo konsoli i bronie tytulu Strikeforce w EA MMA i zagladam do was :]

Tez jestem poszkodowany.. "Chcem" gre :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Maciejko:

Wiesz oczekiwanie na wiadomosci, plotki i w ogole inne niusy tez jest wyczekiwaniem ;) Ja np. z ciekawosci zerkam co tu piszecie co jakis czas, zreszta mam laptopa kolo konsoli i bronie tytulu Strikeforce w EA MMA i zagladam do was :]

Tez jestem poszkodowany.. "Chcem" gre :(

Dokładnie! Jeżeli nic nie dostaniemy, piszemy petycję. :P

@sev-pl:

Que? Czy Ty w ogóle wiesz, o czym ja mówię? O_o

Edytowane przez Maciejko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powodzenia w pisaniu asy,Przecież było pisane że bedzie można z 5gier wybrać 2 i do tego ps+,Sony nie musi nic dawać psn to darmowa usługa i problemy się zdarzają i nie ściskajcie tak pośladów dry.gif

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Wedug informacji zamieszczonej na facebookowym profilu Sony Playstation Ireland, europejskie PSN powinno być w pełni uruchomione do końca dnia."

źródło: http://www.gamezilla.pl/content/oswiadczenie-sony-dotyczace-psn

Czyli piszcie i nabijajcie posty póki możecie :teehee: bo wątek już za niedługo zostanie zamknięty :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam jestem wyluzowany :] Koncze Miodowa Łomże i mecze sonke na singlu :)

Chodzilo nam raczej o to czy wszyscy beda mieli mozliwosc otrzymania darmowych gier za awarie PSN czy Ci ktorzy konta nie posiadaja nie dostana ich. Raczej ta druga opcja i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Amerykanie już wrzucają gameplay'e z m.in. Bad Company 2 i cieszą się z powrotu PSN. Pewnie gdyby nie skasowali Bin Ladena to nie dostaliby PSN tak szybko xD

• Like 5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze że tu też się robi syf tak samo jak na newsach ; p Troche powagi macie jakieś informacje które są wiarygodne to zamieszczajcie a nie będziecie pisać czy bedzie o 22 czy o 23 ...

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dasqez

Właśnie uruchamiają PSN na Wyspach, w Irlandii i na Bliskim Wschodzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W UK już ruszyło, teraz tylko czekać aż nam uruchomią:biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"We have made PSN available in the UK, Ireland & Middle East countries... more soon"

Działa w UK...ide zobaczyc czy u nas jest !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

"We have made PSN available in the UK, Ireland & Middle East countries... more soon"

Działa w UK...ide zobaczyc czy u nas jest !

W Niemczech jeszcze nie ma. :\

Swoja droga smiesznie robia z tym wlaczaniem " na raty". Zamiast np. cala Europe zrobic na raz.

Edytowane przez Elfboter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i jak panowie, działa?

Pytam, bo nie chce mi się kabli przełączać, żeby odpalić ps3 :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na twitterze ludki piszą, że są już online w UK, Irlandi itd. Ja teraz im to nie pierdyknie, to pewnie będą odpalać dalej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde odpalili by już odrazu całą Europę :woot:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amerykę północną postawili w 4 godziny, więc jeżeli utrzymają tempo to do północy powinniśmy móc zagrać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoja droga smiesznie robia z tym wlaczaniem " na raty". Zamiast np. cala Europe zrobic na raz.

Pomyśl,czemu tak robią xP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby włączyli całą naraz to by im serwery padły i znow bysmy czekali 'few days' ^^

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.