Skocz do zawartości
Emir

Gran Turismo 5 - Archiwum

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli będą jakieś koneksje pomiędzy częściami GT, to najprędzej GTPSP lub GT5P do GT5.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jest już coś wiadomo o soundtracku ?

Mi w GT4 nawet się podobał, ale pewnie będzie możliwość słuchania własnej muzyki, jak myślicie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Feeder - Just A Dat z GT3 i tak the best jeśli chodzi o soundtracki z seri GT :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam moge do marca poczekać

Według mnie gt 5 prologue jest fajne. Pełne GT 5 przyda się,  bo bedzie to coś pod katem symulacji. I nie mówie tu tylko o fizyce jazdy ale też o grafice. Mam nadzieje, że grafika będzie taka jak w prologue bądz leprza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka nowych informacji prosto od Kaza, z wywiadów:

http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-features-discussed-in-latest-interviews/

Daje linka, żeby nie zawalać niepotrzebnie tematu, bo większość użytkowników jak widzi dużo tekstu to przelatuje na następny post.

W każdym razie możemy się dowiedzieć, że data wydania w US/Europie nie będzie aż tak odległa od japońskiej.

Również ważną informacją jest fakt, że będą modyfikacje wizualne samochodu, oraz będą one miały wpływ na zachowanie samochodu (!).

Nad zmienną pogodą wciąż chłopaki myślą, jest to sporo roboty do wykonania i zapewne może być to tylko w LeMans lub na podobnej zasadzie.

W każdym razie lepsze to niż nic. Zawsze to nowe i świeże informacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehhh.. screeny, screeny, screeny.. zawsze ładnie wyglądają... zwłaszcza jak to screeny z replayów, które w GT zawsze były ładniejsze od samej gry.. ale jak bedzie się grało a wszystko bedzie w takim ruchu że nie będzie się nadążało z patrzeniem jakie to wszystko piękne, to się przestanie zwracać uwagę na całą ich prace nad detalami, które teraz widzimy na tych screenach.

Co by nie było robią wrażenie. Mam nadzieje że tam niedużo photoshopa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy już na tym forum był podawany nowszy filmik pokazujący zniszczenia pojazdu

http://ps3.ign.com/dor/objects/857126/gran-turismo-5/videos/gt5_tgs09_0926_damage1.html

Warto zwrócić uwagę na samą końcówkę tego filmiku, barierki, które reagują na uderzenie przez pojazd :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie podoba mi się, już X filmów było z zniszczenia z GT5 i za każdym razem są takie same, Drzwi beznadziejne nie ma opcji żeby w realnym aucie tak latały, po dzwonie drzwi się wgniatają i deformują a nie cos takiego jak tutaj, przy 1 lepszym zakręcie takie latające drzwi wyłamały by się z zawiasów i odpadły. Ehh liczyłem że będzie taki damage zone z prawdziwego zdarzenia - dzwon w bande realne wgniecenie i koniec jazdy a nie tak jak tu zderzenie i rozwalony zawsze w ten sam sposób zderzak i latające drzwi jakby to był maluch z przerdzewiałymi zamkami, no i niezniszczalne reflektory

Edytowane przez Nathim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spokojnie nie ma co oceniać sadze ze sporo się jeszcze zmieni, póki co proponuje zając się innymi grami bo po prostu ta data premiery mnie zabiła...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wiesz to już jest raczej ukończony build dlatego mnie te zniszczenia martwią bo poprostu psują jak dla mnie cały fun, myślę że nie ma szans żeby przemodelowali teraz system zniszczeń, za mało czasu na to

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogli by po prostu zrezygnowac z systemu zniszczen, mowi sie trudno, niech juz lepiej z tego zrezygnuja bo to co teraz prezentuje GT5 to jakas kompromitacja... A nie poprawia tego do premiery, ile robia juz gre? 4, 5 lat? I przez ten czas otwarte drzwi i maska to max co zdzialali, no sorry ale trzeba byc totalnym naiwniakiem, zeby myslec, ze przez 4-5 miesiecy zrobia jakis gigantyczny (bo taki jest potrzebny) krok do przodu wzgledem tych 4-5 lat... Zmiennej pogody tez za bardzo nie ma co oczekiwac sadzac po ostatnim wywiadzie.

Edytowane przez Żywy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mogli by po prostu zrezygnowac z systemu zniszczen

Mam cichą nadzieje że można go będzie jak w shifcie totalnie wyłączyć.

Czuje że wepchneli go na siłę, od tak żeby ludzie nie marudzili że gra jest zacofana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzę WRC tylko na torach, wiecie coś czy będą też prawdziwe OS ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzę WRC tylko na torach, wiecie coś czy będą też prawdziwe OS ??

Były na zwiastunie, więc nie będzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wiesz to już jest raczej ukończony build dlatego mnie te zniszczenia martwią bo poprostu psują jak dla mnie cały fun, myślę że nie ma szans żeby przemodelowali teraz system zniszczeń, za mało czasu na to

no jak to,przeciez ostatnio dowiedzielismy sie ze gra jest ukonczona dopiero w 65% mimo ze 2 tygodnie wczesniej czy moze troche wczesniej ktos z teamu GT5 mowil ze moga wydac GT5 kiedy chca :D

jaka by nie byla niech juz wyjdzie, bo powoli robi sie z tego czeski film

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jakie to ma znaczenie :P? To rozumiem ze na polowe rzeczy na ktore sie napalilem to mam nie liczyc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wszyscy oglądają wszystkie zwiastuny, jeśli był to pokaż mi takowy, a druga sprawa żyjemy w dziwnym narodzie, ludzie tylko czyhają na czyjś błąd, ktoś może się napocić napisać teks na pół strony mimo dobrego teksty ludzie wytkną, że tam gdzie nie trzeba postawił przecinek bądź też zrobił błąd ortograficzny albo tak jak teraz kolega odpowiedzą z ironia. Bo oczywiście nie można odpowiedzieć normalnie i podeprzeć to materiałem. Tak wiec ponawiam pytanie czy wiecie coś o tym, że będą prawdziwe szutrowe OS'y samochodami WRC ?:)

pozdrawiam

Edytowane przez PaPaY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

serdeczne dzięki ! to będzie to !! ach !! dawać te GT5 :D :)

Zgadzam się z tobą, niech dają to GT5 ;D

Najgorsze to że premiera nie w tym roku...

Już nie mogę się doczekać tej gry ! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra jest naprawde widowiskowa i zrobi duza furore. Z traileru wynika, ze GT5 zastapi nam dirta oraz nfs'a?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak teraz kolega odpowiedzą z ironia

Jakieś problemy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.