kokosanka 5 Napisano 9 Luty 2010 czy zeby zagrac online trzeba cos dokupic ? dodajcie mnie do znajomych bo bardzo bym chciala zagrac w necie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 10 Luty 2010 nie trzeba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzidzior 0 Napisano 21 Luty 2010 mogę z kimś chętnie pograć mam wszystkie dodatki psnid:dzidzior Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaco 1 Napisano 20 Marzec 2010 Gra ktos po necie co mogl by pomoc w zebraniu trofeow ? Dokladnie chodzi o ten ze stadionem no i jeszcze pare inych jak dalo by rade.:happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olo 3 Napisano 23 Marzec 2010 Ile zajmuje pełna wersja z dodatkami (na ps3 i ile ważą pliki do pobrania)?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 23 Marzec 2010 Ile zajmuje pełna wersja z dodatkami (na ps3 i ile ważą pliki do pobrania)?? 4GB. Wszystkie dodatki waza po 100 kb(wyspa tez). Jak sciagasz pelna wersje z Play Station Store to masz te wszystkie dodatki, tylko placisz za ich odblokowanie. To przykre, ze trzeba placic za cos co sie ma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olo 3 Napisano 23 Marzec 2010 4GB. Wszystkie dodatki waza po 100 kb(wyspa tez). Jak sciagasz pelna wersje z Play Station Store to masz te wszystkie dodatki, tylko placisz za ich odblokowanie. To przykre, ze trzeba placic za cos co sie ma... o.O to czym się różni wersja z pss a blu-ray o.O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milczarek 0 Napisano 27 Marzec 2010 Pilne!!! Potrzebna pomoc przy trophy 8 graczy w wildcats stadium... Potrzebuje pomocy bo nikt nie robi tego wyzwania on-line a zostalo mi tylko to trophy do platyny. Requesty kto by chciał zagrać i zdobyć trophy przyjme na psn Milczarek ... PILNE!! :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olo 3 Napisano 8 Kwiecień 2010 O co chodzi z tymi Freeburn Challenge ? Bo jeżdże online a tu nic się nie dzieje, mogę bić ekordy czasówek/najlepszy być na mapce w drifcie czy też barrelach ale to nic nie daje? Kto mi to wytłumaczy ofc. logicznie ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duzy77 2 Napisano 9 Kwiecień 2010 O co chodzi z tymi Freeburn Challenge ? Bo jeżdże online a tu nic się nie dzieje, mogę bić ekordy czasówek/najlepszy być na mapce w drifcie czy też barrelach ale to nic nie daje? Kto mi to wytłumaczy ofc. logicznie ;D Pełno jest serwerów, gdzie kolesie jeżdżą bez sensu, a host (ten co utworzył freeburn) nie uruchamia challengów. Najlepiej wieczorową porą (najwięcej graczy) utwórz własny Freeburn Challenge, poczekaj aż się ktoś dołączy i wtedy będziesz sam mógł odpalać Time Challenge czy Freeburn Games (Stunt, Road Rage itd). Lista wyzwań (challenge) zmienia się w zależności od ilości graczy. Przy wyborze wyzwania na dole ekranu masz jego opis, więc możesz znaleźć wśród nich taki, w którym pierwszym etapem jest zebranie się na stadionie - jak będziesz mieć 7-mio osobowy komplet, to i trofeum wpadnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 10 Kwiecień 2010 Najlepiej jest umówić się na jakiś dzień i godzinę, jeden zakłada grę i w opcjach ustawia "friends only". Daje zapka dla przyjaciół i ma się gwarancję robienia challeng'y. W ten sposób do platynki brakuje mi tylko opcji z kamerką. Jednak chętnie pomogę Wam jakby co w pozostałych trofeach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OnUnSFC 0 Napisano 11 Kwiecień 2010 (edytowane) ja też mogę pisać się na czelendże :) jak ktoś chce porobić to zapraszać :D Edytowane 12 Kwiecień 2010 przez OnUnSFC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 12 Kwiecień 2010 (...) W ten sposób do platynki brakuje mi tylko opcji z kamerką (...) Jakby co to mogę pomóc, robiłem już ten trofik w sumie z 15 ludziom na forum ... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 16 Kwiecień 2010 Jakby co to mogę pomóc, robiłem już ten trofik w sumie z 15 ludziom na forum ... Dzięki za dobre chęci, ale już czekam na kamerkę i będzie pierwsza w życiu platynka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borko 0 Napisano 1 Maj 2010 Jak coś to mnie też dodajcie ;) mam do zrobienia pare trophy ;) bede wdzieczny jak ktos pomoze lub ja pomoge komus ;) id : Borko_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyjka 4 Napisano 3 Maj 2010 Czy bylby ktos chetny spotkac sie w osmiu i zrobic trofeum ze stadionem? Np. jutro okolo godziny 20-21, mam jednego znajomego, ktory tez jest chetny, tak wiec potrzeba jeszcze 6 osob. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raiden Napisano 4 Maj 2010 chetnie pomoge;] pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duzy77 2 Napisano 4 Maj 2010 Czy bylby ktos chetny spotkac sie w osmiu i zrobic trofeum ze stadionem? Np. jutro okolo godziny 20-21, mam jednego znajomego, ktory tez jest chetny, tak wiec potrzeba jeszcze 6 osob. Szyjka, dodaj mnie do listy - będę krótko po 21-szej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 4 Maj 2010 Sam też nie mam tego trofeum :) Postaram się być na 21. Hs jest jak coś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyjka 4 Napisano 4 Maj 2010 Tak wiec jutro o 21 zbiorka, przed 21 podesle zaproszenia do chatu, najlepiej napisze do swoich znajomych czy nie sa tez chetni, aby bylo nas conajmniej 8:) Lista: 1.szyjka_66 (szyjka_66) 2.krirys78 (krirys78) 3.raiden (nabassu) 4.duzy77 (duzy77) 5.timetoshake (timetoshake_PL) 6. ??? 7.??? 8.??? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
feeleapify 0 Napisano 5 Maj 2010 (edytowane) Rownież chętnie pomogę, będę przed 21. Moj PSN ID to feeleap 1.szyjka_66 (szyjka_66) 2.krirys78 (krirys78) 3.raiden (nabassu) 4.duzy77 (duzy77) 5.timetoshake (timetoshake_PL) 6.feeleapify (feeleap) 7.??? 8.??? Wyślę do Was niedługo zaproszenia. Pozdrawiam :] Edytowane 5 Maj 2010 przez feeleapify Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 5 Maj 2010 Trofik już mam ale chętnie pogram w BR z ludźmi z forum ;) szyjka_66 zaproszenie na PSN wyślę koło 20-20.30 ... :) 1.szyjka_66 (szyjka_66) 2.krirys78 (krirys78) 3.raiden (nabassu) 4.duzy77 (duzy77) 5.timetoshake (timetoshake_PL) 6.feeleapify (feeleap) 7.Tomo (Tomas_1982) 8.??? Wyślę do Was niedługo zaproszenia. Pozdrawiam :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1908borsuk 71 Napisano 5 Maj 2010 Mam ale pomogę na 1h od 9 będę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyjka 4 Napisano 5 Maj 2010 (edytowane) 1.szyjka_66 (szyjka_66) 2.krirys78 (krirys78) 3.raiden (nabassu) 4.duzy77 (duzy77) 5.timetoshake (timetoshake_PL) 6.feeleapify (feeleap) 7.Tomo (Tomas_1982) 8.1908borsuk (borsuk1908) 9. ??? 10. ??? 9 i 10 to byli rezerwa, poniewaz jestem wrecz pewien, ze komus cos wypadnie, zapomni etc. Ewentualnie, gdy ktos po zdobyciu trofeum wyjdzie z gry, rezerwa bedzie mogla wejsc:) Edytowane 5 Maj 2010 przez szyjka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duzy77 2 Napisano 5 Maj 2010 Ewentualnie, gdy ktos po zdobyciu trofeum wyjdzie z gry, rezerwa bedzie mogla wejsc:) To jak tylko wpadnie Ci trofik, to dawaj znać, bo wchodzę tylko żeby pomóc Ci zaliczyć ;) - kiepsko z czasem u mnie niestety :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach