Emir 2 Napisano 2 Marzec 2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz83 0 Napisano 8 Marzec 2008 Aktualnie nie gram już w Bunout Paradise. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stronmen1972 0 Napisano 11 Marzec 2008 to zapraszam java script:add_smilie(";)","smid_5") wink.gif Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koosa 0 Napisano 22 Maj 2008 gra ktos jeszcze w burnouta po necie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaszka 0 Napisano 23 Maj 2008 to zapraszam java script:add_smilie(";)","smid_5")wink.gif S stronmen szykuje się jazdaaa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps3user 0 Napisano 23 Maj 2008 Siemanko...jestem tutaj nowy...też chętnie popale gumy w Paradise City mój nick na PSN : Filutek123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuV12 10001 Napisano 4 Czerwiec 2008 Czy w Burnout Paradise demo mozna jeszcze grac online czy juz zablokowali te opcje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiekhp 0 Napisano 4 Czerwiec 2008 zablokowali już jakiś czas temu. a szkoda! musze kupić pełną wersję niedługo!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frosty-PL 0 Napisano 9 Lipiec 2008 Pobudka maniacy burnouta! Juz jutro dostajemy Cagney!!! Odkurzyc burnouta i wskakiwac online :] szykuje sie niezla zabawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelos21 14 Napisano 9 Lipiec 2008 Masz racje tylko ze ja jestem na wakacjach i dopiero zagram w burnouta 18 lipca . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Lipiec 2008 mam takie małe pytanie, opłaca się jeszcze kupić BP dla online? czy są jakieś problemy z znalezieniem servera z graczami? bo przymierzam się do kupna ale głównie dla multi, single pewnie też przejdę ale z tego co widziałem po demie największa frajda była z multi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 9 Lipiec 2008 Tutaj nie ma jako takiego serwera. Po prostu szuka ludzi i zwykle po kilku(nastu) sekundach jest cała paczka. Jak nie chcesz z obcymi zawsze możesz kumpli zwołać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Lipiec 2008 wiem, jak wygląda szukanie servera w BP chodzi mi o to czy ludzie jeszcze w to w ogóle grają? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frosty-PL 0 Napisano 9 Lipiec 2008 No ba ! I to jeszcze ile tutaj to niepredko zacznie brakowac ludzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 10 Lipiec 2008 Dlatego napisałem ze kilkanaście sekund trzeba czekać na pełen skład Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piciu 1 Napisano 10 Lipiec 2008 Patrzac na przyszle dodatki to ludzi raczej nie zabraknie do gry ps. zasysac Cagney (385MB) ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelos21 14 Napisano 11 Lipiec 2008 Poprawka 390 mb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xiem 1 Napisano 12 Lipiec 2008 385! Szukam ludzi na dzis wieczor (z head setami) do nowych zadan. PSN ID Xiemus (tam mam save z burnouta i nie moge przeniesc na "nowe" ID) Prosilbym tez, zeby odzywali sie ludzie, ktorzy naprawde chca pozaliczac nowe zadania (trzeba wkoncu jakies auto odblokowac), a nie przeszkadzac w czasie challenge (wszyscy czekaja, a jeden takedownuje....) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XM16E1 0 Napisano 12 Lipiec 2008 Ja JA !!! Brakuje mi 9 challengey na 8 tylko i przydala by mi sie pomoc. Jak by co tez pomoge btw. za 70 challengey nie dostaje sie autka tylko 1% wiec mozna juz zdobyc 102% Edit. Juz mam wszystkie challenge :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rammzes 0 Napisano 12 Sierpień 2008 Witam. Tak z czystej ciekawosci! Gra ktos jeszcze w ta gre on-line? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piciu 1 Napisano 12 Sierpień 2008 Jak najbardziej - tak ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alepasztet 0 Napisano 12 Sierpień 2008 I ja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rammzes 0 Napisano 13 Sierpień 2008 O to niezle ze ktos sobie jescze w to cyka. Ostatnio mi najbarzdiej podchodzi bo nie mam za wiele czasu na granie. Glownie wieczorami mam 1-2 do dyspozycji. Dodam wasze nicki moze sie jakos ustawimy na granie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alepasztet 0 Napisano 13 Sierpień 2008 O to niezle ze ktos sobie jescze w to cyka. Ostatnio mi najbarzdiej podchodzi bo nie mam za wiele czasu na granie. Glownie wieczorami mam 1-2 do dyspozycji. Dodam wasze nicki moze sie jakos ustawimy na granie Tez gram po nocach czasami, wiec pewnie uda sie spotkac. Nie mam niestety jeszcze sluchawki bt... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fbaran 0 Napisano 13 Sierpień 2008 Tez bylybym chetny. Burnouta mam od niedawna i jak wlaczalem multi to nie wiedzialem o co tam chodzi xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach