Bubu 1 Napisano 1 Listopad 2008 Znaczy ja bym się nie chwalił, tylko pewnie za dzień lub dwa będę musiał ją oddać, więc wgrał bym sobie takiego save w celu czysto rekreacyjnym Sprawdził bym grę pod każdym kontem, a później jak bym się dorobił własnej wersji to bym sam do tego doszedł ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 1 Listopad 2008 Znaczy ja bym się nie chwalił, tylko pewnie za dzień lub dwa będę musiał ją oddać [...] Uwierz mi! Że w 2-3 dni tej gry pod każdym kątem nie sprawdzisz!... ja szedłem w nią 17 raz ostatnio miesiąc temu i wpadłem na coś, czego wcześniej nie zauważyłem... Tak czy inaczej, krew mnie zalewa i się w kieszeni termos odkręca jak co niektórzy walą kody w grach bo se radzić nie potrafią, lub jadą na save z netu i się tym jeszcze chwalą! Trzeba było zostać przy tetrisie i wyciągac wyniki a nie brać się za realne gry! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rGi 0 Napisano 2 Listopad 2008 eee sory ale tutaj nie macie racji gre przeszedlem na 3 poziomach trudnosci i dalej poprostu nie dalem rady i tyle sadze ze przejscie 3x gry wystarczy a zeby nie odlozyc gry i zeby sie nie kuzyla wgralem sobie tego save i teraz mam fun moze i ty hades z kolega jestescie zapalencami ktozy kazde trofea musza zdobyc i przejsc poziom boss hard extreme ale sory nie kazdemu sie to udaje ps. hades twardziel :> ? a zdobyles laleczke ktorej sie wszyscy boja ? tego nawet "netowy" save nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 2 Listopad 2008 ps. hades twardziel :> ? a zdobyles laleczke ktorej sie wszyscy boja ? tego nawet "netowy" save nie ma Hah... no to Cię zdziwię... bo mam wszystko co było dostępne w MGS4 z chęcią bym Ci wysłał save'a mojego, ale wybacz... spędziłem przy grze aby wszystko zdobyć ponad 100h, więc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 2 Listopad 2008 A ja mam takie pytanie z innej beczki, bo nie wiem do czego właściwie służy ten niebieski mały Mantis, niby czymś strzela, ale to nic nikomu nie robi Tak samo w FAG było napisane że jak w tym samolocie włączę MKII radio i podjadę do komputera to będą jakieś zdjęcia, pytanie do jakiego komputera mam podjechać i gdzie się podłączyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koosa666 0 Napisano 2 Listopad 2008 morgi jaka laleczka? Mógłbyś mnie wtajemniczyć o co chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 2 Listopad 2008 No właśnie też mnie to zastanawia. Hades chodzi o 'halloweenowe' octocamo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 2 Listopad 2008 A ja mam takie pytanie z innej beczki, bo nie wiem do czego właściwie służy ten niebieski mały Mantis, niby czymś strzela, ale to nic nikomu nie robi Tak samo w FAG było napisane że jak w tym samolocie włączę MKII radio i podjadę do komputera to będą jakieś zdjęcia, pytanie do jakiego komputera mam podjechać i gdzie się podłączyć? Niebieska lalka steruje umarlakami!... TV se można włączyć tak gdzie jest pilot do niego, niedaleko leży Raiden a w sumie na stoliku pomiędzy Raidenem a doktorkiem leży se pilocik na szafeczce... No właśnie też mnie to zastanawia. Hades chodzi o 'halloweenowe' octocamo? Kolega widział coś ale nie wiedział pewnie co to... nie ma laleczki której się wszyscy boją, masz octocamo BB dzięki czemu na polu walki wszyscy [span style=color:#000000;background:#000000] spieprzają jak nas zobaczą [/span], jest octo Halloween, ale jego działanie jest kiepskie w moim przekonaniu. Poza tym, choroba co się rozwodzić nad rozlanym mlekiem Jak ktoś nie wierzy, to wstawię kupę screenów z gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 2 Listopad 2008 Kolega widział coś ale nie wiedział pewnie co to... nie ma laleczki której się wszyscy boją, masz octocamo BB dzięki czemu na polu walki wszyscy [span style=color:#000000;background:#000000] spieprzają jak nas zobaczą [/span], jest octo Halloween, ale jego działanie jest kiepskie w moim przekonaniu. Właśnie to miałem na myśli tylko zaliczyłem jako całość Face+camo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nundze2_zemsta 0 Napisano 2 Listopad 2008 No nieeee. Co za shit! No ja ni wim. Jusz lepsza grafa była za czasuw pegazusa. Żal mi MGS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gray FOX 0 Napisano 2 Listopad 2008 Tiaa...szkoda,że tych "czasuw" już nie ma :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nundze2_zemsta 0 Napisano 2 Listopad 2008 no szkodo. mosz rocje. Pozdro! Jedyny ktury mnie lubi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 2 Listopad 2008 NIE odpisujcie temu idiocie! Prowokuje głupimi gadkami i zakłada tematy wyłącznie dla śmiecenia! Jak dla mnie takich powinno się: wyciąć w pień, wykastrować, poddać edukacji, ogolić, umyć, nauczyć logicznego myślenia! W innym przypadku to jednostka tempa jak but! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 2 Listopad 2008 Ja mam takie pytanie odnośnie MGS4, czy jak kupię tą broń wywołującą tornado, to do niej są jakieś naboje? Czy mogę tą "Trąbę" ile chce wykorzystać? P.S. A to nie jest ten pan co kiedyś tam już se nabruzgał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rGi 0 Napisano 3 Listopad 2008 trza kupic ale nie sa strasznie drogie a tak btw to za 3 godziny jade na wyrwanie zemba :< weeeeeeeeeeeeeeeeee bedzie bolec :S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 3 Listopad 2008 Ząb nie dupa, nie masz jednego więc nie ma co się krzywić Poza tym, widzę że temat MGS4 na nowo się uaktywnia, hehe ciekawe czy tak jak temat Uncharted przetrwa choćby z rok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rGi 0 Napisano 3 Listopad 2008 tak zab nie dupa to ciekawe co bys powiedzial na to "po 1 z ropa = wiekszy bol" "po 2 ukruszyl sie podczas wyrywania = 5 x wiekszy bol" "po 3 krwawie juz 3 godzine" ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saincik 1 Napisano 3 Listopad 2008 tak zab nie dupa to ciekawe co bys powiedzial na to "po 1 z ropa = wiekszy bol" "po 2 ukruszyl sie podczas wyrywania = 5 x wiekszy bol" "po 3 krwawie juz 3 godzine" ... Urzekla mnie twoja historia. A temat pewnie przetrwa, sam przymierzam sie do zakupu, gralem chwile u kumpla, w sumie ostatnia walke, mysle, ze lykne Kiedy trophy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furio 0 Napisano 3 Listopad 2008 Ja właśnie wracam do Mgs4 bo wstyd sie przyznać ale go nie skończyłem bo jak 3 razy zrzędu uciekł mi ten członek ruchu oporu to się wsciekłam i od tego czasu Mgs spokojnie czekał na nawrót zajawki. Teraz się doczekał. Ostatnio znowu uciekł mi członek :-) i zdesperowany postanowiłem zestrzelic ten helikopter ze szperaczem...mocno się zdziwiłem jak się udało. fajna sprawa:-) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 3 Listopad 2008 To znowu ja... Teraz mam takie pytanie, kupiłem tą strzelbę co w świątecznej promocji kosztuje 500.000 DP myślałem że będę mógł strzelać tornado, a tu co? Mogę tylko zwykłymi kulkami... jak mam strzelać tym tornado? Tylko nie mówcie ze tyle Pkt poszło na marne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 3 Listopad 2008 Raz na jakiś czas wystrzeli tornadem. I tylko na otwartej przestrzeni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 3 Listopad 2008 To się teraz zmartwiłęm Kupiłem tę broń głównie z tą myślą, a tu takie buty No cóż... A ten raz na jakiś czas to ile? Co 5 strzałów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Larry_Nash 1 Napisano 3 Listopad 2008 @Up: Po pierwsze, to nie strzelba. Po drugie - teoria jest taka, że masz 33.33% szans (czyli 1/3) na wywołanie tornada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
froniu 0 Napisano 3 Listopad 2008 wiecie ze Gears of War 2 dostało wieksza ocene za fabule niz MGS4 na gametrailers.com ? jajca bardzo obiektywna strona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gray FOX 0 Napisano 3 Listopad 2008 Ciekawa strona, ale ich oceny są co najmniej idiotyczne (choć możliwe, że MGS4 oceniany był w stosunku do fabuły poprzednich części? o_O). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach