froniu 0 Napisano 3 Listopad 2008 no bardzo możliwe ze pod to patrzyli ale dla mnie i tak to jest śmieszne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 3 Listopad 2008 Hah... nie wiedzieli co czynią! Pewnie przeczytali recki innych części gdzie kawalek fabuły jakiś recenzent wstawił nie wiedząc co i jak... No cóż, niech se piszą co uważają! Fakty mówią co innego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 3 Listopad 2008 wiecie ze Gears of War 2 dostało wieksza ocene za fabule niz MGS4 na gametrailers.com ? jajca bardzo obiektywna strona Tak też zwróciłem uwagę... Nie wiem co jest takiego ciekawego w tej grze. Serio strzelanie i chowanie jest takie interesujące? Zero taktyki, zero fabuły. Bleee... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
froniu 0 Napisano 3 Listopad 2008 no wiesz jak ktoś lubi strzelanki to gra jest niezła i nie powiem mi się osobiście podoba ale ze nie posiada można powiedzieć żadnej fabuły i dostaje za nią wysoka ocenę to jest śmieszne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 4 Listopad 2008 A Gears Of War 2... to nie na tym tytule był wzorowany Uncharted, tzn czy nie sa podobne do siebie w sposobie rozgrywki?... może się mi coś pokręciło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saincik 1 Napisano 4 Listopad 2008 A Gears Of War 2... to nie na tym tytule był wzorowany Uncharted, tzn czy nie sa podobne do siebie w sposobie rozgrywki?... może się mi coś pokręciło... Chyba pokrecilo, jedyny motyw laczacy te gry, poza stzelaniem, to chowanie sie za oslony i prucie zza nich. Moze sie naraze, ale zdecydowanie bardzie spodobali mi sie dzirsi(pierwsi), niz Drake. Mysle, ze to zasluga co-op, oraz klimatu, ktory bardziej do mnie przemawia Teraz chce sprzedac kloca, ale najpierw scalakuje Gow2. (sorx za offa, ale sie wpasowal dobrze, chyba.. ) Kiedy trophy do Metala udostepnia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SDRaid# Napisano 4 Listopad 2008 Ej, sry, ale mam do was pytanie, które pewnie was rozbawi. Czy w MGS4 jest MGO? Bo na różnych stronach pisze, ze to tylko single. Tak więc MGO osobno z PSS trzeba ściągnąć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 4 Listopad 2008 Ej, sry, ale mam do was pytanie, które pewnie was rozbawi. Czy w MGS4 jest MGO? Bo na różnych stronach pisze, ze to tylko single. Tak więc MGO osobno z PSS trzeba ściągnąć? Kupujesz MGS4 i masz MGO! Więc spokojna Twoja poczochrana.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SDRaid# Napisano 4 Listopad 2008 Kupujesz MGS4 i masz MGO! Więc spokojna Twoja poczochrana.. Fiu! <ulga na maksa> Dzięki! Przejdę single'a dla fabuły i potem MGO (mimo, że bardzo rzadko gram przez neta to tutaj raczej to wskazane, kiedy nie znam treści poprzednich MGS). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 4 Listopad 2008 Wiesz, nie znajomość fabuły MGS1, 2, 3 nie jest powodem aby je poznać! Pod TYM linkiem masz stronę gdzie dokopiesz się fabuły poprzednich części serii MGS! Nie trzeba grać aby się dowiedzieć, choć to nie to sami!... U mnie w stopce masz FAQ do MGS4, poczytaj a na pewno wrócisz do gry (wątku fabularnego) nie raz!... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SDRaid# Napisano 4 Listopad 2008 Wiesz, nie znajomość fabuły MGS1, 2, 3 nie jest powodem aby je poznać! Pod TYM linkiem masz stronę gdzie dokopiesz się fabuły poprzednich części serii MGS! Nie trzeba grać aby się dowiedzieć, choć to nie to sami!... Dzięki wielkie! Może i mi poleci z oka łezka? Choć wątpię, bo jednak zagranie w poprzednie części kilka lat temu i powrót po takim czasie i coś co wydarza się w 4 części to jednak co innego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 4 Listopad 2008 Wiesz, to nie o łezkę chodzi!... Nie wiem jak Ty, ale ja z założenia tytuł który mi się 'podoba' robię zawsze na 100%! Nie mówię tu o fabule, lecz o wszystkim co do odblokowania jest w danej grze! Mam nadzieję że po Uncharted, Assassin, MGS4... zrobię na maxa GTA4 która już czeka i w przyszłości FinalFantasy XIII da mi popalić! A po drodze Tomb Raider Underworld ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SDRaid# Napisano 4 Listopad 2008 Wiesz, to nie o łezkę chodzi!...Nie wiem jak Ty, ale ja z założenia tytuł który mi się 'podoba' robię zawsze na 100%! Właśnie ja mam takie samo założenie, a właściwie miałem, bo kiedyś przechodziłem wszystkie gry, a ostatnio doszedłem do wniosku, że jak gra mi się znudziła to ją odkładam i tyle. Nie mam zamiaru się męczyć, ominąłem takie gry jak Burnout Paradise (skończyłem na ok. 75%), GTA IV (85%, mimo że na multi ok. 500H) i GT5: P (90-93%, kupno pojazdu wymagało ukończenia kilkudziesięciokrotnego ukończenia danego wyścigu, -ów). Fajnie, że mnie przekonałeś do MGS4, bo głupio nie mieć takiej gry w swojej kolekcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 5 Listopad 2008 Hah... jak wiecie zapewne, za niedługo ma pokazać się film na podstawie MGS Proszę, znalazłem trailer! Te wszystkie efekty, paraliżują po prostu!... Chętnych zapraszam pod ten LINK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Listopad 2008 Hah... jak wiecie zapewne, za niedługo ma pokazać się film na podstawie MGS Proszę, znalazłem trailer! Te wszystkie efekty, paraliżują po prostu!... Chętnych zapraszam pod ten LINK A idz pan w pyry juz mi pocieklo ze z oficjalnego trailer a to to widzialem z poltora roku temu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 5 Listopad 2008 A idz pan w pyry juz mi pocieklo ze z oficjalnego trailer a to to widzialem z poltora roku temu. ło to ja nie widziałem, ale wielu się napali jeszcze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saincik 1 Napisano 5 Listopad 2008 Byle nie zrobili tego co z Max Paynem.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
froniu 0 Napisano 6 Listopad 2008 dla osób które nie grały (są takie ? ) pojawiło się demko na Japonskim PSS waga 1407MB edit. Konami ogłosiło że na świecie sprzedało sie 4 miliony 330 tys sztuk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Listopad 2008 Hah... jak wiecie zapewne, za niedługo ma pokazać się film na podstawie MGS Proszę, znalazłem trailer! Te wszystkie efekty, paraliżują po prostu!... Chętnych zapraszam pod ten LINK Ale straszny FAKE Żeby zekranizować MGS, to powinni zrobić własnie 4 filmy, a to wszystko co się działo przed MGS1 na PSX, to pokazali by w takich przerywnikach jak są w MGS 4 (np, jak w MGS1 spotyka NINJE, to pokazują przerywniki z GRAY FOXEM z Zanzibaru - ja tak to widzę ) Mogę się założyć, że jak wyjdzie film to HADES, będzie stał przy kasie w kinie 2 dni przed premierą (a ja pewnie z nim ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 6 Listopad 2008 Mogę się założyć, że jak wyjdzie film to HADES, będzie stał przy kasie w kinie 2 dni przed premierą (a ja pewnie z nim ) Zdecydowanie... wolę zassać film a później kupić na BR jak wyjdzie w HD ... mam w domu 40" i 7.1 więc klimat nieco przyjaźniejszy niż w kinie w tłumie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Listopad 2008 W takim razie będę pierwszy w kolejce po bilet do Twojego "KINA" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gray FOX 0 Napisano 6 Listopad 2008 Miejmy nadzieje, że nigdy nie nakręcą filmu na podstawie tego dzieła sztuki...już widzę jak by to wyglądało ughh :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 6 Listopad 2008 A ktoś wogóle patrzył w online czy coś do MGS4 jest do pobrania teraz? Czy pustkami wieje upgrade octo camo i muzyczek?... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 6 Listopad 2008 moze powiecie ze jestem cipa ale w pozniejszych aktach przy tych filmikach z raidenem najpierw ciary chodzily po moim ciele a pozniej wzruszalem sie tym co sie dzialo, jednym slowem bomba! chyba ze 4 razy powaznie sie wzruszylem :/ heheh Nie. To właśnie magia MGS. Zobaczyłbyś jakie patenty były w jedynce i trójce to by Ci głowę urwało Zdecydowanie... wolę zassać film a później kupić na BR jak wyjdzie w HD ... mam w domu 40" i 7.1 więc klimat nieco przyjaźniejszy niż w kinie w tłumie... W erze multipleksów nie ma tłumów w kinach. Ja zwykle miewam ze dwie dodatkowe osoby na sali podczas filmów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 6 Listopad 2008 Mogę się założyć, że jak wyjdzie film to HADES, będzie stał przy kasie w kinie 2 dni przed premierą (a ja pewnie z nim ) No, no Hades wyrosl na wielkiego fana serii, szkoda, ze gral tylko w 4.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach