Zaan 0 Napisano 12 Grudzień 2008 Hmm... Ciekawe czy dzisiaj coś się wydarzy. Również czekałem na ten dzień z nadzieją na jakieś cudeńka. Ale cóż... w Japonii jest już 20:00, tak więc raczej jest już po ptokach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 12 Grudzień 2008 przeciez sam Kojima powiedzial ze nie bedzie zadnego alternatywnego zakonczenia, takze nie ma sie co deptac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gray FOX 0 Napisano 12 Grudzień 2008 A ja wciąż nie mam dostępu do Extras. Wyskakuje error. Ktoś miał taki problem? Czy udostępnienie DMZ dla konsoli załatwi ten problem (może to na innych portach chadza)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 12 Grudzień 2008 Dodali nowe piosenki. Podobno mają tak je dodawać co dwa tygodnie. Misio, a może to piosenki z cyklu 'kill all' :D czyli puszczasz i załoga w grze pada plackiem, ewentualnie do slipek sie rozbierają i świrują ... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 12 Grudzień 2008 Nie wykluczone :D Sam wiesz, Mistrzu, że piosenki mają wpływ na grę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 12 Grudzień 2008 Nie wykluczone :D Sam wiesz, Mistrzu, że piosenki mają wpływ na grę :) Wiem wiem o Prezesie :P Apropo, jesli ktos jeszcze nie wie, to w ustawieniach forum macie już zmianę skórki na tą co jest i starą (nie dokończoną)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 12 Grudzień 2008 Hmm czy dzisiaj nie jest przypadkiem 12.12.2008? Czyżby Hideo nic dla nas nie przygotował z tej okazji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 12 Grudzień 2008 Hmm czy dzisiaj nie jest przypadkiem 12.12.2008? Czyżby Hideo nic dla nas nie przygotował z tej okazji? No jak widać Astarot ;) kiszka... bida... patatajnia! Ale dzień się jeszcze u nas nie kończy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 12 Grudzień 2008 Ale u nich ... tak -.- Czuję się oszukany ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 12 Grudzień 2008 Trofea please :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 12 Grudzień 2008 No, trofea by się przydały :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 12 Grudzień 2008 Walić trofea! Jakiś dodatkowy filmik by się przydał! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kirex 0 Napisano 12 Grudzień 2008 Walić trofea! Jakiś dodatkowy filmik by się przydał! Mało tych filmików tam miałeś, trofea by się przydały, może wtedy znów bym wrócił do gry ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 12 Grudzień 2008 Trofea please :D O taaaaa, dajcie trofea, znów powalczę o BB :) Walić trofea! Jakiś dodatkowy filmik by się przydał! TROFEA i FILMIK! ooooo dajcie :P Astarot nie wiem jak Ty ale ja jestem zadowolony z tego że Snake zakończył w taki sposób swoja przygodę! Szkoda co prawda że juz nie będzie hitu z nim, ale lepiej jak mamy taki koniec niż inny, dla niektórych nie chciany ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mniuwa 1 Napisano 12 Grudzień 2008 nie wiadomo czy zakończył ;D hehe nie czytales mam lekka nadzieje ze to nie bedzie tylko reklama na Xboxa tylko cos wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 12 Grudzień 2008 A czy dzisiaj nie jest pół roku od premiery MGS4, i czy dzisiaj nie miało wyjść jakieś zakończenie, bo Sneakowi zostało podobno pół roku życia, czyż nie? P.S. Hades daj linka do tego twojego FAQ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 12 Grudzień 2008 Choroba zmieniły się linki i nie mogłem sam odszukać FAQ ;) Ale po wpisaniu w szukajce 'tits' znalazło :P Masz Bubu: http://www.ps3site.pl/forum/metal-gear-sol...g91894#msg91894 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 12 Grudzień 2008 Dzięki, a powiedz mi co to jest Scanning Plug S?? Aaa i jak można nikogo w grze nie zabić?? Czy pojazdy, te kulki, Geko się liczą?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 13 Grudzień 2008 Dzięki, a powiedz mi co to jest Scanning Plug S?? To coś w podobie do synergi, ale nie pamiętam jak się to zdobywa!? Coś mi się kojarzy, że chyba za grę w MGO... Aaa i jak można nikogo w grze nie zabić?? Czy pojazdy, te kulki, Geko się liczą?? Aby nie zabić nikogo w grze musisz używać SolarGun i strzelać usypiaczami! W przypadku gdy nie masz zwykłych usypiających strzałek, używaj naboi rozśmieszających. Wrób będzie kilka sekund się śmiał a Ty obok niego spokojnie przejdziesz... poza tym po kilku próbach (w niektórych przypadkach kilkunastu) przedarcia się bezszelestnie obok przeciwnika, zobaczysz że to jest łatwe ;) Ale na pewno utrudnieniem jest to, że przeciwnicy nie są schematyczni! Jak Cię zabiją, to nie będą tak samo szli jak poprzednim razem. Gekko i Scaraby (kulki) nie liczą się do zabitych, ale jak strzelisz w jakiegoś w BBExtreme to miej pewność ze z jednej pokraki zrobi Ci się 10 bo wpadną z przywitaniem ;) Poza tym strzelanie do nich z czegokolwiek nie popłaca... nie wszczynają alarmu tylko stan przed alarmowy, ale sa bardziej wyczulone podczas niego i do alarmu już niedaleko ;) (powodzenia...) A ja własnie skończyłem Dead Space na platynę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 13 Grudzień 2008 Ja po prostu jestem ciekaw jak zakończy się historia Snake'a. Jak wiemy każda historia kończy się w tym samym momencie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 13 Grudzień 2008 To powiedz mi jeszcze jak zdobyć te statuetki bo z tego opisu nie za bardzo rozumiem, musisz zabrać im tą całą linę tak, ale jak ją zabierzesz to one giną, więc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 13 Grudzień 2008 Jeżeli walisz z usypiających albo ogłuszających to zabierasz im psyche(4 paseczki niżej) a nie życie(1 pasek wyżej). Psyche dochodzi do zera runda się kończy i do odebrania jest statuetka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 13 Grudzień 2008 Bubu Ty nikomu w grze lin nie zabieraj :D Jak walisz z usypiaczy to łatwo poleci, najlepiej pierwszym razem (pierwsze podejście do gry) nie strzelać z ostrej broni! Boss (każdy) ma dwie formy, pierwszą (Beast) możesz rozwalić z ostrej broni ale już laskę (Beauty) musisz usypiaczami gonić aby stamina jej spadła do zera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 13 Grudzień 2008 A psyche można odbierać kulając się w panią baczkom? :D Bo tak robiłem, ale pani umierała :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 13 Grudzień 2008 Chyba chciałeś napisać 'turlając się po pani beczką' :D Nie, nie można... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach