Skocz do zawartości
Emir

Metal Gear Solid 4

Rekomendowane odpowiedzi

nikt nie wspomnial to ja wspomne - zagadka sie wyjasnila, nie bedzie MGS4 na X360.

mgs_img01.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tzn. że niby na co ? na iPhona??

MGST-left.jpg

no to teraz żałuje, że olałem iPhona ;D

Edytowane przez roki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
nikt nie wspomnial to ja wspomne - zagadka sie wyjasnila, nie bedzie MGS4 na X360.

mgs_img01.jpg

i gdzie są ci wszyscy którzy uważali ze przycisk ON i kolor zielony oznaczający ze jest coś włączone (najczęściej) napewno jest związane z x360 ? :D

ja od początku wiedzialem ze tak będzie i ze prawdopodobnie bedzie to wlasnie na iPoda bo duzo na to wskazywalo..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem pewien, że to nie na Xboxa będzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograłbym se jeszcze raz w MGS, ale już się zamieniłem :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich! ma ktos linki do filmow ktore opisuja wszystkie czesci MGS po polsku? Mikolaj mi przyniesie "czworeczke" a ja gralem wczesniej tylko w trzecia czesc(wiem ze podawali juz w tym temacie na 30 stronie ale tam trzeba wykupic abonament :( )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
http://www.gamespot.com/ps3/adventure/meta...4/video/6202640 no metal zarzadzil przynajmniej na gamespocie oprocz gry roku wychaczyl tez nagrody za najlepsza grafe dzwiek i story bylo cos jeszcze ale nie pamietam , a teraz najlepsze na gametrailers nie zostal nawet nominowany w kategorii best story juz nie mowie ze powinien zgarnac wszystko choc uwazam ze powinien :D ale zeby go nawet nie nominowac to juz jest skandal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym roku Gametrailers nie popisało się bystrością w przyznawaniu nagród.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
To było Metal Gear Saga skomponowane przez genialnego Harrego Gregson-Williamsa.

To w Mam Talent to napewno nie było Metal Gear Saga tylko Metal Gear Solid 3 Theme ;P , Posłuchaj Metal Gear Saga a Metal Gear Solid 3 Theme i się przekonasz ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W tym roku Gametrailers nie popisało się bystrością w przyznawaniu nagród.

GT jest bardzo populistycznym serwisem - nie chcą wychodzić z szeregu, przyznają oceny i nagrody tym grom, jakim większość amerykanów przyznałaby ocenę - dlatego tyle nagród i ultra wysoka ocena dla GTA, które kochają w USA. MGS4 jest uwielbiany, ale na pewno przez mniejszą część społeczności graczy i dlatego został zapomniany...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GT jest bardzo populistycznym serwisem - nie chcą wychodzić z szeregu, przyznają oceny i nagrody tym grom, jakim większość amerykanów przyznałaby ocenę - dlatego tyle nagród i ultra wysoka ocena dla GTA, które kochają w USA. MGS4 jest uwielbiany, ale na pewno przez mniejszą część społeczności graczy i dlatego został zapomniany...

Po 1 GT jest stronniczy, na tych wszystkich porownaniach robili tak, aby udupic wersje ps3, i to zostalo udowodnione.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mgs4addon021009photo13op0.jpg

Huh? O.o

Edytowane przez Neddih

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mgs4addon021009photo13op0.jpg

Huh? O.o

Nieźle ;D Skąd się tam wziął Nathan ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elo. Nigdy w zyciu nie grałem w żadnego MGS , nie znam fabuły . Czy opłaca mi się ją kupic ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Elo. Nigdy w zyciu nie grałem w żadnego MGS , nie znam fabuły . Czy opłaca mi się ją kupic ?

Tak jak ja, ale po zagraniu w MGO utwierdziłem się w przekonaniu, że warto. Nawet bez online i tak bym kupił. Tzn. miałbym grę dalej na liście gier do kupna. Tym bardziej, że od 9.01.2009 OBNIŻKA CENY MGS4 -30%, czyli u mnie w mieście 140 zł, a to fenomenalna cena jak na taka grę. Na allegro trudno znaleźć taniej, nawet bez przesyłki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie gadaj, na allegro można wyrwać za lekko ponad 100zł. teraz nawet jest opcja kup teraz za 120. Sam się poważnie nad nią zastanawiam tez.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam kupiłem MGS4 nie wiedząc dokładnie co to za gierka, znajomy mi polecił

a w sklepie nie było tego po co przyszedłem to wziąłem, przygarnąłem MGS'a ;)

To jest najlepsza gierka w jaką grałem, a fabułę poprzednich części możesz przeczytać

w wielu artykułach lub oglądnąć na różnych portalach długie filmy z przejścia tych części

(jeśli nie zamierzasz lub nie masz jak zagrać w nie) emocji na wiele godzin, cutscenki robią swoje ;)

Sama jedynka to film na 5 godzin a jeśli chodzi o MGS to ogląda się jak prawdziwy film ;)

Sam zacząłem oglądać na razie MGS3(10godz. 4części) bo to chronologicznie (wydarzenia) pierwsza część

film jest super (przynajmniej początek ;) ) a szkoda bo nie zagram w nią na żadnym sprzęcie co posiadam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta gre naprawde kazdy szanujacy sie ps3fanboj :] powinien miec najbardziej mnie rozbraja wontki humorystyczne ktore ci co znaja angielski wmiare wyczaja a pojawiaja sie dosc czesto np scena w ktorej cala ekipa siedzi otacon swoim robocikiem wyswietla projekcje piekna panienka pokazuje szczegoly misji i pyta sie czy ktos ma jakies pytania na to sneaku podnosi reke i sie pyta tak ja mam ! macie moze jakies fajki ? bez kitu prawie z kolega spadlismy z krzesla

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie gadaj

Lepiej jakbyś sam nie gadał, bo w sklepie mam nową, a nie używaną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Metal Gear Solid 4 zrobił na mnie duże wrażenie :)

Kupiłem ją na giełdzie komputerowej (za 100zł!!!) używaną, ale płyta igła, a opakowanie lekko przyrysowane.

Gra się świetnie, po demie miałem ochotę naprawdę na pełną wersję, a ta wsadziła mnie w fotel :) Dobrze, że Battlefielda nie było, bo inaczej go bym kupił xD

I mam pytanie czy będą trofea dla MGSa ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Metal Gear Solid 4 zrobił na mnie duże wrażenie :)

Kupiłem ją na giełdzie komputerowej (za 100zł!!!) używaną, ale płyta igła, a opakowanie lekko przyrysowane.

Gra się świetnie, po demie miałem ochotę naprawdę na pełną wersję, a ta wsadziła mnie w fotel :) Dobrze, że Battlefielda nie było, bo inaczej go bym kupił xD

I mam pytanie czy będą trofea dla MGSa ?

Wątpię, choć Rockstar Games pozytywnie nas zaskoczył, jeżeli chodzi o trofea.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki Rockstar? Jeśli już to KONAMI. A jakie to zaskoczenie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jaki Rockstar? Jeśli już to KONAMI. A jakie to zaskoczenie?

SDRaid'owi chodziło o trofea do GTA4, które pojawiły się dość długo po premierze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie gramel w zadnego MGSa

Mam PS2 i PS3 i teraz moje pytanie....

Duzo stracilem xD? Czy oplaca mi sie przechodziac poprzednie MGSy na PS2? Czy moze istnieje jakies streszczenie fabuly czy cos?

@Down

Dzieki za odpowiedz ... ale czy fabuła w MGS4 mocno dotyczy porzednich czesci?! Lubie gry z dobra fabula i lubie wiedziec o co chodzi ^^

W DMC pierwsza czesc w ktora gralem to byl DMC3 ale na moje szczescie byl to prequel (wydarzenia dzieja sie przed DMC1 i DMC2 ) wiec pytam sie czy duzy zwiazek fabularny ma MGS1 MGS2 i MGS3 z MGS4 xP

Edytowane przez winiasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już pisałem jest pełno streszczeń i na dodatek możesz sobie obejrzeć jak ktoś przechodzi

gierkę przy MGSach jest to o tyle fajne, że dużo jest cutscenek i ogląda się jak film ;)

Ja gdybym miał możliwość to bym spróbował przejść poprzednie części ale to, że nie zagrasz

nie przeszkadza w graniu w MGS4.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi